Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Vitamines & Voedingssupplementen

In deze rubriek vindt u een arsenaal aan vitamines en voedingssupplementen voor alle aspecten van uw lichaam. Ontdek onze selectie van producten om uw huid te sublimeren en uw nagels en haar te versterken voor een prachtig resultaat. Zeg vaarwel tegen vermoeidheid, stress en energieverlies dankzij ons assortiment vitamines die bijdragen tot een verhoogde vitaliteit. Voeg een extra gezonde toets toe aan uw gerechten met onze superfoods. 

Supplementen voor iedereen

Het gebruik van voedingssupplementen is, in tegenstelling tot wat men soms denkt, niet enkel voorbehouden voor mensen met een tekort aan bepaalde vitamines. Om chronische ziektes te voorkomen, is het zeker aan te raden dagelijks voldoende vitaminen in te nemen. In dit overzicht van vitamines en voedingssupplementen vindt u ongetwijfeld alles wat u nodig heeft dat bijdraagt tot een optimaal gezond lichaam. 

Waarschuwing: een voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl

Vitamines & Voedingssupplementen

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Deba Pharma Bioflavonoid 500 mg

  Klant Raf gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Vitamine c en bio flavonoïden

  Bio flavonoïden zijn vaak onderschat, maar zijn zo interessant. Het is een verzamelnaaml van allerlei polyfenolen die tal van belangrijke functies in het lichaam hebben en die de werking van verschillende vitamines, waaronder vitamine C, versterken. Ik merk dit vooral aan de aanwezigheid van spataders en oedeem in mijn benen dat veel minder aanwezig is wanneer ik dit pak. Ook mijn huid heeft er baat bij

 • Deba Pharma Natural Beta-Caroteen 7.2mg

  Klant Raf gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Veilige aanvulling van de voorloper van vitamine A

  Deba Pharma is nu al een tijdje een bedrijf waarvan ik versteld sta welke interessante voedingssupplementen ze maken. Dit is er weer zo eentje. Hun natuurlijke Beta-Caroteen is mooi gedoseerd en je lichaam neemt maar op wat het nodig heeft. Dit is veel veiliger dan vitamine A in te nemen, wat toxisch kan zijn. Ik gebruik deze capsules vooral als extra bescherming tegen de zon en de algemene gezondheid. Een aanrader, zeker aan de prijs bij Farmaline.

Best verkocht voor Magnesium

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Vitamine D

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen

Alle producten bekijken