Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 29
  Gratis levering vanaf € 29 aan huis of op kantoor met bpost of DPD.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 29
  Gratis levering vanaf € 29 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Vitamines & Voedingssupplementen

In deze rubriek vindt u een arsenaal aan vitamines en voedingssupplementen voor alle aspecten van uw lichaam. Ontdek onze selectie van producten om uw huid te sublimeren en uw nagels en haar te versterken voor een prachtig resultaat. Zeg vaarwel tegen vermoeidheid, stress en energieverlies dankzij ons assortiment vitamines die bijdragen tot een verhoogde vitaliteit. Voeg een extra gezonde toets toe aan uw gerechten met onze superfoods. 

Supplementen voor iedereen

Het gebruik van voedingssupplementen is, in tegenstelling tot wat men soms denkt, niet enkel voorbehouden voor mensen met een tekort aan bepaalde vitamines. Om chronische ziektes te voorkomen, is het zeker aan te raden dagelijks voldoende vitaminen in te nemen. In dit overzicht van vitamines en voedingssupplementen vindt u ongetwijfeld alles wat u nodig heeft dat bijdraagt tot een optimaal gezond lichaam. 

Waarschuwing: een voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl

Vitamines & Voedingssupplementen

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Foliphar 0.4mg Foliumzuur

  Klant K. gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Goed product, gemakkelijk om in te nemen

  Goed product, gemakkelijk om in te nemen door het kleine formaat. Voor de zwangerschap en in de eerste weken heb je nog geen nood aan extra vitaminen. Daardoor is deze perfect een budget oplossing om een goede hoeveelheid foliumzuur binnen te krijgen.

 • Cystiphane Biorga

  Klant Brigitte gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Cystiphane

  Ik gebruik de Cystiphane Biorga tabletten nog maar recent. Onlangs werd mijn haar veel dunnen. Mijn kapster heeft mij aangeraden om met Cystiphane Biorga te starten. Ik ben aan mijn 2de doos gestart en zie al een paar nieuwe haartjes verschijnen. Ik hoop dat dit product mijn haardos opnieuw voller maakt.

Best verkocht voor Vitamine D

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Magnesium

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen

Alle producten bekijken