Yalacta Ferment voor kwark
- Productcode / EAN
- 4623575 / 3134000300109
- Doseringsvorm
- Zakje
- Fabrikant
- GELBOPHARMA Sprl
Productdetails & verplichte informatie
Het Lactaline® ferment is ideaal voor het maken van je kwark. Het is rijk aan melkzuurbacteriën en de implementatie ervan vereist geen speciale apparatuur.
De fermentatie vindt plaats bij kamertemperatuur (boven 22°C).
Bespaar geld en verras het hele gezin met zelfgemaakte kwark! Bereid je witte kaas in een paar minuten en zonder apparaat!Om te proeven puur, zoet, zout, …
Melkzuurfermentatie uitgevoerd met behulp van Yalacta-melkfermenten, maakt een transformatie mogelijk van lactose, suiker die van nature in melk aanwezig is, door melkzuurbacteriën. Melkzuurbacteriën zetten lactose om in melkzuur. Dit wordt "melkzuurgisting" genoemd. Dit verklaart waarom gefermenteerde producten veel beter worden verdragen door mensen die lactose-intolerant zijn.
Biologisch gecertificieerd.
Ingrediënten:
Lactose, dextrose, zeezout, kalfsstremsel, Lactococcus lactis.
Aanbevolen dagelijkse dosis:
Bewaar- en gebruiksadvies:
Nettohoeveelheid:
Gegevens fabrikant:
Compagnie Générale de Diététique
99 Rue du Général Moulin
14000 Caen
Frankrijk
Fabrikant
Compagnie Générale de Diététique
99 Rue du Général Moulin
14000 Caen
Frankrijk
Yalacta Ferment voor kwark
- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
Reviews filteren:
Voor elke kwalitatieve review van minimum 50 woorden die je schrijft, ontvang je een Promocode, geldig op je volgende aankoop!