Sinds de jaren twintig van de vorige eeuw is Yalacta voortdurend bezig met het selecteren van de beste melkzuurbacteriestammen met hoge voedingswaardeprestaties. Deze ervaring stelt Yalacta in staat om verschillende soorten melkzuurfermenten aan te bieden om aan de specifieke behoeften van elk van ons te voldoen.
Tegenwoordig wordt het natuurlijk vermenigvuldigen van levende cellen door thermische of chemische behandelingen bijna volledig geëlimineerd. Om dit verlies te compenseren, hebben de Yalacta laboratoria verschillende melkfermenten ontwikkeld om verschillende gefermenteerde preparaten te bereiden.
Dit is de oudste en meest traditionele soort vanYalacta. Deze soort van Europese oorsprong is sinds 1925 op de markt verkrijgbaar. Het is een combinatie van Lactobacillus bulgaricus en Streptococcus thermophilus. Het geproduceerde melkzuur is L+.
Het is een soort die geschikt is voor alle mensen die houden van een milde yoghurt, en vooral voor mensen die niet van een hoge zuurgraad houden.De giststam voor Yalacta Yoghurt
Door yoghurt zelf te maken :
- Bespaar je een flinke som
- Help je het milieu te beschermen
- Heb je een eco-verantwoord gedrag
Organische maltodextrine, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus