€ 12,00
€ 10,08
(€ 144,00 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 1,92)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Viruprotect

 • Werkt niet enkel op de symptomen van een verkoudheid, maar pakt de oorzaak aan (de verkoudheidsvirussen)
 • Vermindert het aantal actieve virussen met 99%*
 • Halveert de duur van je verkoudheid*
 • De keelspray is makkelijk te gebruiken en heeft een aangename smaak
*BRON: Clinical evaluation report ViruProtect® Clarsund et al, Common cold prophylaxis using ColdZyme Mouth Spray, Congress of the Nordic Association of Otolaryngology Copenhagen 2014.

ViruProtect® is werkzaam in de mond- en keelholte waar verkoudheidsvirussen aanwezig zijn en zich vermenigvuldigen. Het heeft een uniek 3-voudig werkingsmechanisme dat verkoudheidsvirussen aanpakt:
 1. omsluiten: ViruProtect vormt een film op het slijmvlies. Deze film trekt verkoudheidsvirussen aan en omsluit ze
 2. deactiveren: ViruProtect deactiveert de verkoudheidsvirussen. 
 3. beschermen: De barrière van ViruProtect beschermt de mond- en keelholte zodat de verkoudheidsvirussen de cellen niet kunnen infecteren. 

Indicatie

Bij blootstelling aan verkoudheidsvirussen of bij de gewaarwording van de eerste verkoudheidssymptomen.
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Gebruik van Viruprotect

vanaf de eerste tekenen van een verkoudheid en/of bij acuut infectierisico (bijvoorbeeld iemand in je omgeving die al verkouden is)

Tot 6x per dag: elke 2u 2x verstuiven
Richt de ViruProtect spray in je keel en verstuif 2x (=1 dosis)

Niet langer dan 30 dagen gebruiken

Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar

Ingrediënten Viruprotect

Een oplossing die glycerine, water, trypsine (kabeljauw), ethanol (< 1 %), calciumchloride, trometamol en menthol bevat. Bevat geen suiker of bewaarmiddelen.

Waarschuwing

 • Gebruik ViruProtect® niet wanneer je overgevoelig of allergisch bent voor één van de bestanddelen (glycerine, trypsine, ethanol, calciumchloride, trometamol, menthol).
 • ViruProtect® werd niet klinisch getest bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Als je zwanger bent of je geeft borstvoeding, raadpleeg dan je arts.
€ 12,00
€ 10,08
(€ 144,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Viruprotect

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product, ik word rap verkouden, maar met bescherming van diet product nog niet terwijl veel mensen rondom ziek zijn 10 op 10. Ik raad ze ideren aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vond de uitleg met een tekening die niet erg begrijpelijk is in de gebruiksaanwijzing en op de verpakking De video is niet duidelijker ( https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=RKhhUzfJrlQ dus moest ik op zoek naar een eenvoudige methode. Je moet de keel spuiten en niet de tong. Dit is het: 1. 1. Open de keel goed 2. Doe AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zoals de arts zou doen en druk tweemaal op de zuiger. {Ik had eindelijk het gevoel dat mijn keel het product had ontvangen} Ik was verplicht aan de ervarene.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik gevoelig ben voor alle soorten verkoudheid, is het echt nuttig om dit soort producten bij de hand te hebben om mezelf te behandelen. Het sproeisysteem is zeer eenvoudig toe te passen. Laat geen onaangename smaak achter in de mond. Te gebruiken zodra de eerste symptomen zich voordoen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product , werkt! Viruprotect werkt het beste als je het inneemt op het moment dat je het nog maar pas voelt opkomen. Ook voor keelpijn lukt het uitstekend!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Te gebruiken bij de eerste symptomen, zeker niet te lang wachten voor te gebruiken want anders heeft het geen zin. Er zit wel niet veel in de verstuiver. Voor dit geld zou er meer mogen inzitten zeker omdat je elke 2u moet verstuiven!!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Zit nu al twee weken met verkoudheid, keelpijn, hoofdpijn, etc. Heb het hele flesje in het begin van de ziekte volledig opgebruikt, zonder resultaat. Een echte geldverspilling vind ik. Bullshit marketing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens mij doet het wat het belooft: mijn verkoudheden duren minder lang en als ik de spray op tijd neem, heb ik ook de indruk dat mijn verkoudheid minder makkelijk doorkomt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product als je denkt dat je verkouden gaat worden. Onmiddellijk spray gebruiken en helpt zodat verkoudheid niet erger wordt. Een echte aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze spray is geweldig als je het begin van een verkoudheid voelt. het voorkomt dat de verkoudheid zich ontwikkelt. het heeft geen smaak, zeer nuttig voor degenen die niet van de smaak van het product in de mond houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product! Wist niet goed wat ik hier van kon verwachten maar is zeer goed meegevallen en effectief wel goed effect van gehad. Ik ga deze standaard in mijn medicatiekastje steken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt wel echt! Gebruikt toen ik echt het gevoel had van een verkoudheid te krijgen nl.. neusloop en ruwe keel. Om de 2 u verstoven zoals vermeld op de bijsluiter. Bijna geen last gehad en volledig over na 2 dagen terwijl het bij mij anders 2 weken duurt alvorens ik er volledig van af ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  eerste keer gekocht wel spijtig dat er niet veel inzit heb het meermaals gebruikt en denk wel dat het zijn werk gedaan heeft smaakt niet slecht , handig in gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend produkt. Doet wat het beloofd. Vermindert de duur van een verkoudheid en dit voor de ganse familie. Kan ook gebruikt worden uit voorzorg wanneer iemand reeds een verkoudheid heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit nieuwe product gebruikt daar ik keelpijn had en wat griepachtig was, het verzacht de verkoudheid en ik was snel genezen, ik ga het zeker nog gebruiken bij de eerste tekenen van verkoudheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vermoed dat dit een goed produkt is. Ik heb het gelukkig nog niet hoeven te gebruiken! Ik kan dit produkt dus nog niet evalueren. Ik ga dit zeker gebruiken wanneer ik verkouden ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel reclame op TV rond dit artikel. Zou de duur van een verkoudheid halveren, en dat doet het ook. Een verkoudheid blijft bij mij altijd een maand aanslepen, nu idd op 2 weken was ik er vanaf. Het produkt van de winter ! Een TOP produkt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk om virussen tegen te gaan en verkoudheden voor te blijven, zeker als je vaak in contact komt met andere mensen. Een paar keer per dag in elk neusgat spuiten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dokter had me ViruProtect voorgeschreven omdat ik begon last te krijgen van een prikkelende keel. Na één dag ViruProtect gebruik ging het al een pak beter. Een echte aanrader als je snel van je verkoudheid wilt verlost zijn. Ik heb er alvast een nieuwe gekocht voor het geval ik opnieuw verkoudheidssymptomen zou krijgen.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  net als de andere sprays is deze niet erg effectief! en de container is niet wat we verwachten, mijn beoordeling ( 2) is ruimhartig...............................................................................................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product voor de eerste keer gekocht en ik merk dat dit wel ok is. Mijn omgeving loopt nog steeds te hoesten en te snotteren en ik merk dat ik hiertegen beter beschermd ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  PRACHTIG PRODUCT DOET WAT HET BELOOFD ZELFS NA DE EERSTE VERSTUIVING AL RESULTAAT EEN AANRADER VOOR IEDEREEN IN DEZE TIJD VAN HET JAAR MIJN KLEINZOON WAS DADELIJK VERLOST VAN ZIJN SNOTNEUS

Viruprotect kopen

Je kan Viruprotect van het merk Neocare, geproduceerd door NEOCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Koopjes of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Spray