Farmaline Logo

Urgo Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie Navulling 1 set

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren.

0 Reviews

Schrijf een review

Op voorraad
Vandaag Geleverd

In sommige postcodes kunnen we je bestelling dezelfde dag leveren indien je voor 10u30 bestelt. De levering gebeurt 's avonds tussen 17u00 en 22u00.

Premium avondlevering

In sommige postcodes kunnen we je bestelling de volgende werkdag leveren tijdens de avond. De levering vindt dan plaats tussen 17u00 en 22u00.

Wordt vandaag verzonden

Dit product is voorradig. Farmaline garandeert dat 76%* van de bestellingen geplaatst en betaald voor 13u00, nog dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. *Dit getal is gebaseerd op de afgelopen 4 weken.

Verzending binnen 1 werkdag

Dit product is voorradig maar de bestelling kan vandaag niet meer verwerkt worden. Ons voorraadsysteem houdt rekening met het tijdstip waarop u de bestelling plaatst, de hoeveelheid die u bestelt en de huidige werkdruk in ons magazijn.

Verzending binnen 2 werkdagen

Dit product is voorradig in een depot van een distributeur die minder frequent aan Farmaline levert. De verwerkingstijd van uw bestelling wordt hierdoor iets langer.

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig. Noch bij ons, noch bij de groothandel, noch bij de fabrikant. Laat uw emailadres achter en ontvang een notificatie zodra het terug beschikbaar is.

Uit handel

Wij hebben informatie ontvangen van de groothandel of de fabrikant dat dit product niet langer beschikbaar zal zijn.

Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
€ 23,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 14,34 Bespaar 40%
Verkrijgbaar in de volgende formaten
1 set
€ 23,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 14,34
40%
1 set
€ 79,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 67,92
15%
Promotie 40% korting
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Verlicht uw menstruatiepijn en chronische bekkenpijn (bv. endometriose) met de URGO Navulbare Patch Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie. De patch is een oplossing zonder medicatie, is gemakkelijk te gebruiken en is onmiddellijk gebruiksklaar*.
 
Waarom kiezen voor URGO Navulbare Patch Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie ? 
Dankzij deze niet-medicamenteuze oplossing hebben 9 van de 10 patiënten hun gebruik van pijnstillers verminderd en wordt de pijn met de helft verminderd binnen de 30 minuten van het gebruik**. De patch is heroplaadbaar en u kunt hem in het dagelijkse leven onder uw kleding dragen omdat hij discreet en draadloos is. URGO Herlaadbare Elektrotherapiepatch Pijnlijke Maandstonden is gemakkelijk te gebruiken met zijn 3 programma’s, elk met 15 intensiteitsniveaus. U zult zeker de stimulatie vinden die het best bij u past. Dankzij de navullingen, die in de apotheek verkrijgbaar zijn, kunt u de patch zeer lang blijven gebruiken.
 
Hoe kan elektrotherapie helpen?
Elektrotherapie, ook bekend onder de naam TENS (Transcutane Elektrische NeuroStimulatie), is een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van een elektrische stroom met een laag voltage die specifiek die zenuwvezels stimuleert die geen pijn registreren. Elektrotherapie verlicht de pijn zonder medicijnen te gebruiken. Het is een methode die dagelijks wordt gebruikt in pijncentra.

De elektroden geleiden een elektrische stroom, die de pijn verzacht op twee manieren:
 • Onmiddellijk: het pijnsignaal naar het ruggenmerg wordt afgeremd. Dit noemen we het “gate control”-effect.
 • Blijvend: door de stroom komen endorfines vrij. Dit zijn natuurlijke pijnstillende hormonen die door de hersenen worden geproduceerd.
Chronische bekkenpijn (pijn in de onderbuik), zoals endometriose en primaire dysmenorroe, kan snel en blijvend worden verlicht met een elektrotherapeutische behandeling.

* Onder voorbehoud van medisch advies. Alvorens u elektrotherapie toepast, is het noodzakelijk dat een zorgverlener de oorzaak en reden van uw pijn heeft gediagnosticeerd. Uw apotheker of arts kan u instructies geven over hoe u de elektrotherapeutische behandeling zelf kunt uitvoeren.
**Een gecontroleerd, gerandomiseerd, dubbelblind, cross-over klinisch single-centeronderzoek versus Sham (placebo-apparaat) werd uitgevoerd om de werkzaamheid en veiligheid van een transcutaan elektrisch zenuwstimulerend apparaat (TENS) bij vrouwen met primaire dysmenorroe te evalueren. De klinische proef werd uitgevoerd in programma’s 1 en 2. 2019. 37 patiënten.

Gebruik

Raadpleeg de bijsluiter voor meer details.

1. De voor- en achterzijden identificeren
Leg de patch op een tafel met de achterkant naar u toe (het bedieningskastje tegen de tafel).

2. De vulling met zelfklevende gel klaarmaken
Open het zakje en neem een navulling. Eén navulling is voor de rechterkant van de patch en de andere voor de linkerkant. Verwijder voorzichtig de blauwe beschermfolie. Zorg er daarbij voor dat de 2 delen van de zelfklevende gel goed op de doorzichtige beschermfolie blijven zitten.
Indien nodig kunt u de gel met uw vinger op zijn plek houden. Bewaar de blauwe beschermfolie. Plak ze na elk gebruik weer op de patch.

3. De gels aanbrengen op de patch
Plaats met behulp van de doorzichtige beschermfolie de gel precies op de patch. Zorg er daarbij voor dat het lipje van de gel mooi bovenop het lipje van de patch komt te liggen. Ga op dezelfde manier te werk met de andere gel, herhaal dus stappen 2 en 3. Zodra de twee gels op de elektrische circuits zijn aangebracht, verwijdert u de twee doorzichtige beschermfolies. Let er daarbij op dat de gels mooi op de patch blijven zitten (houd de gels indien nodig met uw vinger tegen).
1 paar zelfklevende gels = ca. 30 keer te gebruiken
Opmerking: u mag de doorzichtige beschermfolies nu weggooien

4. Aanbrengen en opstarten van de patch
Breng de patch aan op de pijnlijke zone en druk kort op de ON/OFF-knop: u hoort 1 piepje en 1 groen lampje gaat branden. U bent nu in PROGRAMMA 1. Als u geen groen lampje ziet en geen pieptoon hoort, is de patch volledig ontladen.
Laad de patch op met de bijgeleverde kabel.

5. Programmaselectie
De patch heeft 3 programma’s. Elk programma duurt 30 minuten. Voor meer details verwijzen wij u naar de volledige bijsluiter. PROGRAMMA 1 wordt automatisch geselecteerd wanneer de patch wordt aangezet. Het is aanbevolen om eerst dit programma uit te proberen. Om van programma te veranderen, houdt u de toets “+” ingedrukt (ongeveer 3 seconden, totdat u een aantal piepjes hoort): 2 piepjes geven aan dat programma 2 is ingeschakeld. Laat de knop los. Druk nogmaals op de toets en houd deze ingedrukt om over te schakelen naar programma 3: u hoort dan 3 piepjes.
Om de stimulatie te starten, gaat u naar de volgende stap.

6. De stimulatie starten en de intensiteit aanpassen
Nadat u het programma heeft gekozen, drukt u eenmaal kort op de knop “+” om de stimulatie te starten.
Pas de intensiteit aan door kort op de knoppen “+” en “-” te drukken. Als de stimulatie pijnlijk aanvoelt, verlaag dan de intensiteit.
Er zijn 15 intensiteitsniveaus beschikbaar.

7. De patch uitschakelen
Na 30 minuten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.
Als u het apparaat wilt uitschakelen voordat de 30 minuten voorbij zijn, druk dan kort op de (ON/OFF)-knop. 3 piepjes en 3 lichtsignalen geven vervolgens aan dat het apparaat is uitgeschakeld.

8. De patch opbergen
Controleer alvorens de patch te verwijderen of hij niet meer aan staat. Verwijder vervolgens voorzichtig de patch. Zorg er daarbij voor dat de gels op het elektrische circuit blijven zitten (houd de gels indien nodig met uw vinger op hun plek). Laat de gels op hun plaats op de patch zitten en bedek ze met de bewaarde blauwe beschermfolies. Uw patch is nu klaar voor volgend gebruik. Verwijder bij een volgend gebruik de blauwe beschermfolies en ga direct naar stap 4.

OPMERKING: Wanneer de patch niet meer voldoende aan de huid kleeft, moeten de gels, zoals aanbevolen in de bijsluiter, worden bevochtigd. Dit zal hun levensduur verlengen.

Waarschuwing

Gebruik de patch niet op de volgende lichaamsdelen:
 • Niet aanbrengen in de buurt van het hart of op het bovenlichaam. De elektrische signalen van de patch kunnen de elektrische signalen van het hart verstoren.
 • Niet aanbrengen vooraan of op de zijkanten van de hals (bij de halsslagader of keel). De elektrische stimulatie kan larynx- en faryngale spasmen veroorzaken die tot ademhalingsmoeilijkheden kunnen leiden. Als de halsslagader gestimuleerd wordt, kan bij mensen met bloedvatproblemen de hartslag vertragen of kunnen zij een ongewoon lage bloeddruk krijgen.
 • Deze patch is niet bestemd voor gebruik op het hoofd.
 • Niet gebruiken op de genitaliën.
Niet gebruiken als:
 • Als u een geïmplanteerd apparaat heeft (pacemaker, insulinepomp, bloedglucosemeter, geïmplanteerde defibrillator, enz.). URGO Herlaadbare Elektrotherapiepatch Pijnlijke Maandstonden kan de werking van deze apparaten verstoren.
 • Als u huidletsels heeft (geïrriteerde huid, huiduitslag, postoperatieve wond, recent litteken, hechtkram, (open) wond, brandwond,…), breng de patch dan niet aan op de gekwetste huid. Elektrostimulatie kan de huidirritatie verergeren of het genezingsproces verstoren.
 • Als u problemen met huidgevoeligheid (bij sommige diabetici, bejaarden, enz.) op de onderbuik of rug heeft, mag u de patch niet gebruiken. Dit om te vermijden dat u zich verbrandt door een te hoge intensiteit, die u door uw gebrek aan gevoeligheid niet adequaat zou kunnen instellen.
 • Als u kanker heeft, niet op of in de buurt van de kankerplek aanbrengen. De stroom van de patch kan de verspreiding van kankercellen naar andere lichaamsdelen bevorderen.
 • Dit apparaat is niet bedoeld voor en mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen.
Raadpleeg uw arts voordat u het apparaat gebruikt:
 • In geval van epilepsie of vermoeden van epilepsie. Elektrostimulatie kan epileptische aanvallen veroorzaken.
 • In geval van hartproblemen. De elektrische signalen van de patch kunnen de elektrische signalen van het hart verstoren.
 • Als u meer dan 39°C koorts heeft, waardoor u minder alert bent.
Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:
 • Gebruik dit apparaat niet terwijl u een voertuig bestuurt, een machine bedient, of tijdens elke activiteit waarbij elektrische stimulatie of onwillekeurige spiercontractie gevaarlijk kan zijn.
 • Gebruik dit apparaat niet tijdens uw slaap om pijn, ontstekingen en brandwonden te vermijden. Die zouden kunnen optreden door een te hoge intensiteitsinstelling die u tijdens uw slaap niet onder controle zou hebben.
 • Gebruik dit apparaat niet op plaatsen met hechtkrammen, implantaten of andere metalen componenten, aangezien dit kan leiden tot brandwonden of pijn.
 • Gebruik dit toestel niet in een zeer vochtige ruimte, zoals een badkamer, of terwijl u een bad of douche neemt.
 • Om hygiënische redenen mogen de zelfklevende gels slechts door één individu worden gebruikt.
 • Buiten het bereik en zicht van kinderen houden: zij mogen niet met het apparaat spelen.
Urgo Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie Navulling 1 set
€ 23,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 14,34
Op voorraad
Vandaag Geleverd

In sommige postcodes kunnen we je bestelling dezelfde dag leveren indien je voor 10u30 bestelt. De levering gebeurt 's avonds tussen 17u00 en 22u00.

Premium avondlevering

In sommige postcodes kunnen we je bestelling de volgende werkdag leveren tijdens de avond. De levering vindt dan plaats tussen 17u00 en 22u00.

Wordt vandaag verzonden

Dit product is voorradig. Farmaline garandeert dat 76%* van de bestellingen geplaatst en betaald voor 13u00, nog dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. *Dit getal is gebaseerd op de afgelopen 4 weken.

Verzending binnen 1 werkdag

Dit product is voorradig maar de bestelling kan vandaag niet meer verwerkt worden. Ons voorraadsysteem houdt rekening met het tijdstip waarop u de bestelling plaatst, de hoeveelheid die u bestelt en de huidige werkdruk in ons magazijn.

Verzending binnen 2 werkdagen

Dit product is voorradig in een depot van een distributeur die minder frequent aan Farmaline levert. De verwerkingstijd van uw bestelling wordt hierdoor iets langer.

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig. Noch bij ons, noch bij de groothandel, noch bij de fabrikant. Laat uw emailadres achter en ontvang een notificatie zodra het terug beschikbaar is.

Uit handel

Wij hebben informatie ontvangen van de groothandel of de fabrikant dat dit product niet langer beschikbaar zal zijn.

Op voorraad
Vandaag Geleverd

In sommige postcodes kunnen we je bestelling dezelfde dag leveren indien je voor 10u30 bestelt. De levering gebeurt 's avonds tussen 17u00 en 22u00.

Premium avondlevering

In sommige postcodes kunnen we je bestelling de volgende werkdag leveren tijdens de avond. De levering vindt dan plaats tussen 17u00 en 22u00.

Wordt vandaag verzonden

Dit product is voorradig. Farmaline garandeert dat 76%* van de bestellingen geplaatst en betaald voor 13u00, nog dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. *Dit getal is gebaseerd op de afgelopen 4 weken.

Verzending binnen 1 werkdag

Dit product is voorradig maar de bestelling kan vandaag niet meer verwerkt worden. Ons voorraadsysteem houdt rekening met het tijdstip waarop u de bestelling plaatst, de hoeveelheid die u bestelt en de huidige werkdruk in ons magazijn.

Verzending binnen 2 werkdagen

Dit product is voorradig in een depot van een distributeur die minder frequent aan Farmaline levert. De verwerkingstijd van uw bestelling wordt hierdoor iets langer.

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig. Noch bij ons, noch bij de groothandel, noch bij de fabrikant. Laat uw emailadres achter en ontvang een notificatie zodra het terug beschikbaar is.

Uit handel

Wij hebben informatie ontvangen van de groothandel of de fabrikant dat dit product niet langer beschikbaar zal zijn.

Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
€ 23,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 14,34 Bespaar 40%
Verkrijgbaar in de volgende formaten
1 set
€ 23,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 14,34
40%
1 set
€ 79,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 67,92
15%
Promotie 40% korting
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven

* De kortingscode is pas geldig bij een minimum aankoopbedrag van €50, is niet van toepassing op geneesmiddelen en babyvoeding, en niet combineerbaar met andere codes

€5*
Korting!
1+1_actie_Perrigo|farmaline.be

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven

* De kortingscode is pas geldig bij een minimum aankoopbedrag van €50, is niet van toepassing op geneesmiddelen en babyvoeding, en niet combineerbaar met andere codes

€5*
Korting!

Urgo Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie Navulling 1 set

Urgo Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie Navulling 1 set
€ 23,90
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 14,34
Op voorraad

Urgo Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie Navulling kopen

Je kan Urgo Elektrotherapie Pijnlijke Menstruatie Navulling van het merk Urgo , geproduceerd door URGO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Menstruatie
Seksualiteit > Intieme Hygiëne > Menstruatie