Shitake Plus Bio 15 ml ampoules

nonenonenonenonenone 0 Reviews
  Schrijf een review
€ 25,92
€ 22,03
(€ 146,87 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 3,89)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Shitake Plus Bio

Van oudsher gebruikt men in Azië wat de natuur te bieden heeft en meer specifiek kennen zij de paddenstoel een belangrijke plaats toe in hun traditionele praktijken. De Laboratoires SUPER DIET hebben voor u het beste uit 3 paddenstoelen van de biologische teelt geselecteerd: de Shiitaké, de Maitaké en de Reishi. De Shiitaké of de "Samoerai-paddenstoel" wordt sinds ongeveer 2000 jaar gekweekt in China en Japan. Hij werd exclusief voorbehouden voor de Keizer en zijn vertrouwelingen. Tot op heden draagt de Shiitaké de bijnaam "levenselixier" in China en maakt hij deel uit van de culinaire kunst en bekleedt hij zelfs een belangrijke religieuze functie. De Reishi is een paddenstoel die in het wild in de diepe bergachtige wouden van Azië groeit. Tot slot is de Maitaké een bruine schilferachtige paddenstoel die van oorsprong op stammen en wortels in het Noord-Oosten van Japan groeit, waar hij "de Koning van de paddenstoelen" werd genoemd. De Laboratoires SUPER DIET selecteerden voor u deze kwaliteitspaddenstoelen verkregen via een Japanse teeltmethode in een Franse paddenstoelenkwekerij. Deze specialiteit werd vervolgens in onze eigen ateliers vervaardigd.

Indicatie

Voedingssuplement op basis van prestigieuze Japanse paddenstoelen: Shiitaké, Reishi, Maitaké

Gebruik van Shitake Plus Bio

1 à 2 ampulen per dag nemen. De ampul schudden voor gebruik. Het is normaal dat er zich een laagje paddenstoelbezinksel onderin de ampullen bevindt.

Ingrediënten Shitake Plus Bio

Gezuiverd water - Concentraat extract van Shiitaké* - Sinaasappelsap concentraat * (vrucht) - concentraat extract van Reishi* (hoed) - Concentraat van Maitaké* (hoed) *Ingrediënt uit de biologische landbouw

Waarschuwing

Afgeraden aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding is belangrijk voor een gezonde levenswijze. Buiten bereik van jonge kinderen houden . Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
€ 25,92
€ 22,03
(€ 146,87 / 100 ml)

Shitake Plus Bio kopen

Je kan Shitake Plus Bio van het merk Super Diet , geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE