€ 21,68
€ 13,01
Bespaar 40% (€ 8,67)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Marcus Rohrer Spirulina 300mg +60 Tabletten GRATIS

Begin de dag met een voorsprong!
Het gebruik van  geeft je elke dag een extra portie zonne-energie, voor een gezond en actief leven. Vergeet het niet. Bijvoorbeeld op de ontbijttafel of naast je tandenborstel. Simpelweg omdat Spirulina behoort tot je dagelijkse routine.

Beste kwaliteit uit Hawaii
De originele Marcus Rohrer Spirulina® is gemaakt van de beste kwaliteit Spirulina algen uit Hawaii. Hawaiiaanse Spirulina is niet genetisch gemanipuleerd en wordt gekweekt volgens ecologische richtlijnen, zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. Dagelijkse inspecties tijdens de groeiperiode en een strenge eindcontrole garandeert uitzonderlijke kwaliteit.
 
Onmiddellijk na de oogst worden de verse algen gedroogd bij lage temperatuur. Dit gebeurt binnen 5 seconden met behulp van het ‘Ocean Chill™’ droogsysteem: De waardevolle voedingsstoffen kunnen niet oxideren, omdat zuurstofvrije lucht wordt gebruikt. Alle fytonutriënten en enzymen worden dus volledig behouden!
 
Via een unieke procedure, wordt de verse algen poeder verwerkt tot tabletten en capsules en onmiddellijk verpakt in Miron® glas-folie: dit garandeert optimale bescherming tijdens het transport van Hawaii naar Nederland. Eenmaal in Nederland, wordt Spirulina verpakt in Miron® glas. In dit gepatenteerde violet glas, behoudt Marcus Rohrer Spirulina® zijn oorspronkelijke krachten en blijft het veel langer vers. Honderd procent puur geconcentreerde natuur, direct van de bron!
 
Alles loopt soepeler als je je goed voelt!
Marcus Rohrer Spirulina® is een hoogwaardige, 100% natuurlijke spirulina. Getest, gecertificeerd en veilig in gebruik. Voor meer energie en een betere weerstand kunt u veilig Marcus Rohrer Spirulina® gebruiken, rijk aan vitamines, mineralen, sporenelementen, chlorofyl en enzymen en een uitstekende bron van vitamine A, K, B12, ijzer, mangaan en chroom.

Wat kunt je verwachten?
Als je Marcus Rohrer Spirulina® regelmatig inneemt, zul je een verandering in je energie niveaus opmerken na één tot drie weken. De resultaten verschillen per persoon en is uiteraard afhankelijk van je conditie. In ieder geval zul je het gevoel hebben dat je een voorsprong hebt, maar je moet altijd onthouden, goed eten, regelmatig sporten, genoeg frisse lucht en goed slapen.

Spirulina is een puur natuurlijke bron van voedsel. Daarom kun je er niet verslaafd aan raken of ontwenningsverschijnselen krijgen. Je kunt het het hele jaar door nemen en zonder problemen combineren met andere voedingssupplementen. Tot nu toe zijn er geen negatieve bijwerkingen van Spirulina bekend.
 
Spirulina (Arthrospira platensis) is de botanische naam van een blauw-groene alg die amper een halve millimeter lang is. In het Latijn betekent het woord Spirulina “kleine spiraal”, verwijzend naar de spiraalstructuur van de algen. Spirulina is een van de oudste levensvormen. Het groeit al 3,5 miljard jaar op aarde. Eeuwen geleden beseften de Azteken en de Maya’s de grote waarde en de helende eigenschappen van Spirulina-algen en genoten ze regelmatig van deze uitstekende bron van plantaardige voeding. In de moderne tijd staat Spirulina wereldwijd bekend als een van de rijkste voedingsbronnen van de natuur. Miljoenen mensen gebruiken Spirulina dagelijks voor verbeterde energie, uithoudingsvermogen en een beter welbevinden.
 
Spirulina bevat:
 • Meer dan 60% van plantaardige eiwitten
 • Bioactieve vitamine B12, vitamine K1 & K2
 • 96 mineralen en sporenelementen
 • Hoge waardes van chlorofyl, phycocyanins en carotenoïden en meer…..
Spirulina, met een plantaardig eiwitgehalte van 60 procent, is de rijkste natuurlijke eiwitbron. Spirulina bevat een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen, hoogwaardige plantaardige eiwitten, chlorofyl, enzymen en antioxidanten. Zijn kracht ligt in de synergie tussen de verschillende werkzame stoffen, die groter is dan al die stoffen individueel. De cellulosevrije celwand van spirulina is goed verteerbaar en de voedingsstoffen worden gemakkelijk geabsorbeerd. Het levert onder anderen meer energie, betere weerstand, krachtige ontgifting, voordelen voor de huid, het haar en de nagels en het verbetert de sport-, werk- en leerprestaties. Een voedingssupplement dat het tekort aan vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten compenseert, is een noodzaak geworden in de moderne samenleving. Spirulina biedt een krachtige oplossing en heeft voordelen voor iedereen!

Waarom kiezen voor Marcus Rohrer Spirulina®?
 • Pure spirulina van hoge kwaliteit
 • Geproduceerd met de gepatenteerde Ocean Chill Drying™ technologie voor maximale potentie van voedingsstoffen
 • Optimaal beschermd tegen licht en zuurstof met Miron® glas
 • 100% natuurlijk
 • Geschikt voor vegetariërs en gecertificeerd halal en koosjer
 • Veilig te gebruiken en geschikt voor alle leeftijden
 • Rijk aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, chlorofyl en enzymen
 • Een natuurlijke bron van vitaminen A, K, B12, ijzer, mangaan en chroom
 • Voor meer energie en een betere weerstand

Indicatie

Geschikt voor alle leeftijden, Koosjer, Halal en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Marcus Rohrer Spirulina®
 
 • bevordert de lichaamszuivering
 • vult tekorten aan
 • ondersteunt de stofwisseling
 • verhoogt de weerstand
 • ondersteunt het natuurlijke afweersysteem.
Te gebruiken bij tijdelijke vermoeidheid, om weer fit te worden, ter ondersteuning bij grote inspanningen, voor betere prestaties in werk, sport en studie.
 

Gebruik van Marcus Rohrer Spirulina 300mg +60 Tabletten GRATIS

Dosering van tabletten:
Volwassen: 6 – 10 tabletten per dag.
Kinderen: 1 – 3 tabletten per dag.

Als je net begint met Spirulina nemen, bouw de dosis geleidelijk op.

 • Voor de eerste twee dagen, neem 1 tablet per dag.
 • Voor de volgende twee dagen, neem 2 tabletten per dag.
 • Daarna twee dagen 3 tabletten per dag, enz., totdat je de benodigde dosering bereikt.
 • Neem de tabletten met water, net voor de maaltijd.
 • Tijdens het afslanken, neem de tabletten met een groot glas water, een half uur voor de maaltijd.
 • Je kunt de dagelijkse dosis in een keer innemen bijvoorbeeld bij het ontbijt of verspreid over de dag.
 • Het is beter om Spirulina niet in te nemen in de avond (kort voor de nachtrust). Anders heb je te veel energie wanneer je wilt gaan slapen. Het is zeker een oplossing als je laat in de nacht moet werken, of als je er dan op uit gaat.

Ingrediënten Marcus Rohrer Spirulina 300mg +60 Tabletten GRATIS

300 mg spirulina per tablet.
Spirulina poeder: 98,5 %. 
Antiklontermiddelen (1% siliciumdioxide, 0,4% inuline, 0,1% magnesiumsteraat) 

Omdat Spirulina een volledig natuurlijk product is, zijn de gemeten waarden onderhevig aan natuurlijke schommelingen, veroorzaakt door de effecten van seizoensgebonden klimaatveranderingen. Onderstaande analyse bevat de verkregen gemiddelde waarden over een periode van 10 jaar. De potentie van Spirulina hangt niet alleen af van de waarde van de afzonderlijke stoffen, maar ook van het gecombineerde synergetisch effect van alle stoffen. Afgezien van de stoffen die kunnen worden gewogen en geteld, speelt de bio-energetica waarde ook een belangrijke rol. Analyse gemiddelde waarde per 1,8 gram Marcus Rohrer Spirulina® (6 tabletten): 1 gram = 1000 mg (milligram) 1 mg (milligram) = 1000 mcg (microgram)

Vitamine A (uit Caroteen)1350mcg
Vitamine B1 (Thiamine)2,3mcg
Vitamine B2 (Riboflavin)82mcg
Vitamine B3 (Niacin)263mcg
Vitamine B5 ( Pantotheenzuur)2,7mcg
Vitamine B6 (Pyridoxine)13mcg
Actieve vitamine B12 (Cyanocobalamin)5,5mcg
Vitamine H/B8 (Biotin)<0,6mcg
Vitamine B9/B11 (Foliumzuur)3,2mcg
Vitamine K34,7mcg

Bijwerkingen van Marcus Rohrer Spirulina 300mg +60 Tabletten GRATIS

Mogelijke bijwerkingen in de beginperiode
Sommige mensen kunnen zich een beetje misselijk voelen wanneer ze voor het eerst beginnen met Spirulina. Hierover hoef je je geen zorgen te maken. In feite is het precies het tegenovergestelde. Het is een indicatie dat je lichaam het inwendige reiniging proces is begonnen en het laat zien dat de Spirulina positief werkt!
 
Als je de dosis een tijdje verlaagt, zal de reinigende werking meer geleidelijk zijn. Wanneer u gewend bent aan Spirulina, kun je langzaam de dosis weer opbouwen. De symptomen verdwijnen en je zult je beter voelen dan ooit.

Waarschuwing

 
 
€ 21,68
€ 13,01

Laatste reviews en ervaringen met Marcus Rohrer Spirulina 300mg +60 Tabletten GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  gezond zuiveren

  Ik stel een duidelijk merkbare ontgiftingsfunctie vast bij het dagelijks nemen van deze spirulina. Wat ik erg belangrijk vind, is dat deze spirulina een natuurlijke productie kent. Ik had ook geen last van ontgiftingsverschijnselen, dankzij het feit dat ik het gebruik langzaam opbouwde in het begin. Inmiddels, gebruik ik het al ettelijke jaren en wil ik er – gezien deze vervuilde wereld – liefst nooit nog mee stoppen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Sinds ik Spirulina neem heb ik inderdaad het gevoel dat mij lichaam vlotter werkt. Ik krijg er veel energie van en mijn ingewanden functioneren makkelijker. Ik voel duidelijk het verschil en het doet me goed!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gebruik dit product voornamelijk om te zuiveren. Dit komt goed van pas gedurende huidige periode (Kerstmis) Normaliter zou ik mij ook wat fitter moeten voelen doch dit effect is thans minder merkbaar

  Was deze beoordeling nuttig?

Marcus Rohrer Spirulina 300mg +60 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Marcus Rohrer Spirulina 300mg +60 Tabletten GRATIS van het merk Marcus Rohrer , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Koopjes of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie