Bioderma ABCDerm H2O Micellaire Oplossing Travel Size Limited Edition 100 ml

€ 5,95
€ 5,36
(€ 5,36 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,59)
Promotie

GRATIS Bioderma ABCDerm Zachte Reinigende Gel 200 ml bij aankoop van 2 Bioderma ABCDerm producten. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Omschrijving van Bioderma ABCDerm H2O Micellaire Oplossing Travel Size Limited Edition

De Bioderma ABCDerm H2O Micellaire Oplossing is een verzachtende micellaire reiniger die de delicate huid van baby's en kinderen respecteert en zuivert. Geformuleerd volgens de hoge veiligheidsstandaarden van het ABCDerm charter, is dit micellaire water perfect compatibel met de huid. Het bevat essentiële vetzuren die gelijk zijn aan de phospholipiden in de huid. Op die manier wordt de huidbarrière versterkt iedere keer u het product gebruikt.
- Een zachte reiniging voor de delicate huid van kinderen en baby's
- Verzachtende formulering die onmiddellijk een verfrissend effect heeft
- Geformuleerd zonder parabenen, alcohol of zeep
- Een mild parfum is aanwezig
- Prikt niet in de ogen en is hypoallergeen geformuleerd voor een gegarandeerde optimale tolerantie voor de gevoelige huid
- Bevat geen dermatologisch onzekere ingrediënten, enkel de hoogste kwaliteit en zuiverheid

In de voorhoede van de innovatie, Bioderma is een pionier als het gaat om micellaire oplossingen.
ABCDerm H2O is speciaal ontwikkeld in overeenstemming met de ABCDerm dermatologische veiligheid en garandeert de zachte reiniging van de billen, plooien van de huid, gezicht en de handen van baby's en jonge kinderen.
De micellen in haar formule zorgen voor de perfecte reiniging van onzuiverheden van de meest kwetsbare huid (zeep-vrij, alcohol-vrij, fysiologische pH).
met een zeer hoge ogen- en huidtolerantie biedt ABCDerm H2O een verzachtend effect zonder dat er een vettige film achterblijft. Prikt niet in de ogen.

Indicatie

Een verzachtend en verfrissend micellair water voor de reiniging en opfrissing van kinderen en baby's.

Gebruik van Bioderma ABCDerm H2O Micellaire Oplossing Travel Size Limited Edition

Doordrenk een wattenschijfje met de micellaire oplossing en veeg de gewenste zones proper. Herhaal deze stap tot de huid zuiver is en het wattenschijfje proper achterblijft. Niet nodig om af te spoelen. Droog de huid zonder wrijven maar een deppende beweging met een propere katoenen handdoek. Volg op met de andere ABCDerm behandelingen.

Ingrediënten Bioderma ABCDerm H2O Micellaire Oplossing Travel Size Limited Edition

AQUA/WATER/EAU, POLYSORBATE 20, ALLANTOIN, DISODIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 432]

Waarschuwing

Kan gebruikt worden op baby's die pas geboren zijn, met uitzondering van prematuren. Voor hygiënische redenen sluit u het product best iedere keer stevig na gebruik.
€ 5,95
€ 5,36
(€ 5,36 / 100 ml)

Bioderma ABCDerm H2O Micellaire Oplossing Travel Size Limited Edition kopen

Je kan Bioderma ABCDerm H2O Micellaire Oplossing Travel Size Limited Edition van het merk Bioderma, geproduceerd door BIODERMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Bioderma H2O of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Reinigingswater
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Reinigingswater