Spijsvertering

Probiotica en de kracht van planten voor een gezonde spijsvertering

Flatulentie en buikpijn zijn slechts enkele symptomen die wijzen op een verstoorde spijsvertering. Ons productassortiment omvat diverse probiotica, kruidengeneesmiddelen, homeopathica en voedingssupplementen die de spijsvertering kunnen stimuleren.
Probiotica zijn preparaten die levende micro-organismen bevatten en een heilzaam effect kunnen hebben op de gezondheid van het hele spijsverteringskanaal. Het gebruik van probiotica ondersteunt de ontwikkeling en het behoud van de darmflora. Vooral na een behandeling met antibiotica die de darmflora ernstig kunnen beschadigen, kan het zinvol zijn om gedurende een bepaalde periode probiotica te nemen.

Gember, komijn, anijs en alle planten met een hoog gehalte aan bitterstoffen kunnen een positief effect hebben op de spijsvertering: ze stimuleren de afscheiding van maagsap en spijsverteringsenzymen en ondersteunen zo de werking van de darmen. Sommige producten uit onze online apotheek kunnen ook een anti-spasmodisch of ontstekingsremmend effect hebben. We bieden ook speciale kruidenremedies voor zuigelingen of peuters die last hebben van spijsverteringsproblemen.

Detoxificatie en darmreiniging versterken de spijsvertering

Ons assortiment omvat ook natuurlijke medische producten die de ontgifting van het maagdarmkanaal kunnen stimuleren. Ze bevorderen de afvoer van ongewenste metabole afvalstoffen.

De producten uit ons assortiment kunnen in principe zowel gebruikt worden voor de behandeling van maag- en darmklachten als voor het voorkomen van spijsverteringsproblemen.

Spijsvertering

items / pagina