Reisapotheek

De voornaamste hulpmiddelen altijd bij de hand - thuisapotheken en reisapotheken

Een EHBO-kit bevat de belangrijkste middelen om ongemakken, kleine kwaaltjes en verwondingen te behandelen. Zo ben je steeds voorbereid op verschillende gezondheidsproblemen en kleine ongevallen.

Met een goed gevulde apotheek in huis of in je bagage ben je voorzien op verschillende noodsituaties. Hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid en diverse andere aandoeningen kunnen meteen worden behandeld zonder dat je naar een dokter of de dichtstbijzijnde apotheek hoeft te gaan. Als je je klachten in een vroeg stadium tegengaat, kan je wellicht voorkomen dat ze erger worden. Ook pleisters en wondhelende zalven maken een belangrijk deel uit van je EHBO-kit.

De juiste remedies voor kleine kwaaltjes en voor eerste hulp

Je persoonlijke selectie geneesmiddelen omvat alle middelen die kunnen helpen bij veelvoorkomende maar onschuldige klachten. Afhankelijk van je gezondheidstoestand kan de collectie uitgebreid worden met producten op maat van jouw specifieke behoeften.

Zowel thuis als onderweg moet je altijd desinfectiemiddelen, pleisters en steriele kompressen bij de hand hebben bij kleine ongevallen. De EHBO-kit wordt verder aangevuld met een waterdicht fixatieverband, koude kompressen, wegwerphandschoenen, een tekentang, alarmnummers en EHBO-instructies. Ook een koortsthermometer mag niet ontbreken in je EHBO- of medicijnkastje. In onze online apotheek bieden wij de juiste middelen voor een goed gevulde thuis- of reisapotheek.

Reisapotheek

items / pagina