Winnaar Logistic Champion Award 2022

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Welzijn & Gezondheid

In deze categorie behandelen we heel wat aspecten van gezondheid en welzijn. Het is namelijk mogelijk om je fysiek en vitaliteit te herstellen door vitaminen of andere voedingssupplementen die rijk zijn aan energie, of om alle soorten infecties te bestrijden die zich op elk moment van het jaar kunnen voordoen dankzij ons brede scala aan specifieke remedies. 

Ongemakken behandelen

De categorie Welzijn & Gezondheid heeft tot doel pijn te verlichten zonder het gebruik van medicatie. U vindt supplementen tegen allergieën, keelpijn, een hoog cholesterolgehalte, spijsverteringsproblemen enzovoort. Of u nu aambeien, hoest, urineweginfecties of andere kwalen heeft, in deze categorie Welzijn & Gezondheid vindt u ongetwijfeld een manier om die ongemakken te verlichten. We bieden u alles om uw welzijn te vergroten en u beter te laten voelen. 

Welzijn & Gezondheid

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Arkocaps Mariadistel Bio

  Klant Inge gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  zuiveren van lever

  Mariadistel is een zeer goede plant / voedingssupplement als je leverproblemen hebt of zelfs levercirrose. Ook voor mensen die gewoon eens willen ontgiften, is dit voedingssupplement heel goed. Misschien een aanrader na de feestdagen of tijdens alcoholvrij februari? ;-)

 • Bach Bloesems Rescue Nacht Spray

  Klant Inge gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Om goed te slapen

  Ik kocht dit voor een persoon die erg slecht kan inslapen en tijdens de nacht vaak wakker wordt. Volgens hem helpt het middel zeer goed om sneller in slaap te geraken en om goed door te slapen. Wel tijdig voor het slapen gaan toedienen!

Best verkocht voor Weerstand

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Welzijn

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Vermoeidheid & Energie

Alle producten bekijken