Kies uw taal
Winnaar Logistic Champion Award 2022

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

  • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
    Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 4.450 afhaalpunten.

Onze eigen merken

Ontdek onze eigen merken en bespaar zonder in te boeten aan kwaliteit!

Met de eigen merken van Farmaline profiteer je van topkwaliteit tegen topprijzen. Of het nu gaat om voedingssupplementen, verzorgingsproducten, voeding voor sporters of producten voor gewichtsbeheersing; onze eigen merken bieden je een breed scala aan producten op maat van jouw behoeften aan. Neem een kijkje en ervaar zelf hoe hoogwaardig en innovatief huismerken kunnen zijn.

 

Redcare is een betrouwbaar en voordelig alternatief voor andere farmaceutische merken als het gaat om hoogwaardige voedingssupplementen en medische hulpmiddelen. Met het voortdurend groeiende productassortiment krijgen jij en je gezin de perfecte ondersteuning in elke situatie. Het motto van Redcare is dan ook “hoge kwaliteit en veiligheid tegen een lage prijs”.

 

De must-haves voor een gezonde levensstijl

 

SKINTIST staat garant voor hoogwaardige schoonheids- en huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten voor dagelijkse huidverzorging. SKINTIST vertrouwt daarvoor op zuivere actieve ingrediënten, zoals zorgvuldig geselecteerde plantenextracten van de hoogste kwaliteit. De wetenschappelijke formules zijn veganistisch en dermatologisch getest en spelen intensief in op de behoeften van verschillende huidtypes. Ze versterken je natuurlijk huidmicrobioom en zorgen voor een gezond huidbeeld. Met SKINTIST voel je je - letterlijk - goed in je vel.

 

Verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten voor dagelijkse huidverzorging

 

nu3 is ons assortiment voor mensen met een natuurlijke, gezonde en actieve levensstijl. De holistische benadering van het merk helpt je om lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen. Dankzij deze innovatieve en hoogwaardige producten op het gebied van natuurlijke voeding, fitness, gewichtsverlies en gezondheid helpt nu3 je om volop van het leven te genieten zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Je vindt er namelijk altijd producten die aan jouw behoeften én smaak voldoen.

 

Hoogwaardige producten voor een moderne en gezonde levensstijl

 

BEAVITA staat voor gebruiksgemak, gezondheid en plezier op weg naar een gewicht dat bij jou past. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment shakes, soepen en vetblokkers als perfect op elkaar afgestemde begeleiders van je dieet. Je kunt vertrouwen op de hoge kwaliteitsnormen van BEAVITA en dat aan de best mogelijke prijs. Heerlijk, veelzijdig en effectief!

 

Voor iedere maaltijd van de dag als ondersteuning bij het afvallen