Condooms

preventie en bescherming tegen SOA's: Condooms

Deze categorie omvat condooms die worden gebruikt voor anticonceptie en bescherming tegen infecties tijdens geslachtsgemeenschap. De condooms zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Een condoom wordt gebruikt tijdens geslachtsgemeenschap. Het wordt vóór de penetratie over de mannelijke geslachtsdelen getrokken en verhindert dat het sperma het lichaam van de partner ingaat. Zo werkt het als bescherming tegen zwangerschap en kan het ook bescherming bieden tegen besmettelijke ziekten zoals aids of hepatitis. Condooms zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en worden na gebruik weggegooid. Ze zijn verkrijgbaar zonder voorschrift en moeten zorgvuldig worden bewaard om hun goede werking te garanderen.

Condooms: flexibele rubberen omhulsels in vele varianten

De meeste condooms bestaan uit een gevulkaniseerde rubberlaag die tot op bepaalde hoogte flexibel is. Zorg ervoor steeds de juiste maat te kiezen, zodat de condooms op hun plaats blijven en niet scheuren of afglijden.Zowel kleine maten als XXL-versies zijn bij ons verkrijgbaar. Omdat de behoeften van de consument variëren, zijn condooms ook verkrijgbaar in smaken, met ribbels of in een bijzonder dunne versie voor meer gevoel. Deze populaire anticonceptiemiddelen kunnen zo niet alleen bescherming bieden tegen infecties, maar ook het plezier tijdens het vrijen verhogen.

Condooms

items / pagina