Onze innovatie voor iedereen die tijdens het dieet niet zonder pasta kan: noedels met Glucomannan konjac.
Je wilt aandacht besteden aan je figuur, maar je wil toch al dat lekkere eten niet opgeven? Dat is ook hoe wij het doen. We hebben de nu3-konjacnoedels van konjakbloem samengesteld voor iedereen die een slanke lijn wil, maar toch graag noedels eet.
Soms worden deze konjacnoedels ook wel "Shirataki-noedels" genoemd. "Shirataki" is de naam voor traditionele Japanse pasta met weinig calorieën en bijna geen eigen smaak. Met onze variant komt er slechts 14 kcal per portie op je bord terecht. Daarnaast draagt glucomannan bij aan gewichtsverlies als onderdeel van een caloriearm dieet!
Veelzijdig en snel te bereiden
- Met groenten, tomatensaus, in salades, mager vlees of vis
- De konjacnoedels zijn klaar in slechts 2 minuten!
Ideaal voor het bereiden van caloriearme pastagerechten
Genieten zonder pasta op te moeten geven
De nu3-konjaknoedels, onze caloriearme noedels, zijn gemaakt van glucomannan. Dit is een polysacharide, of beter gezegd een oplosbare voedingsvezel van de bloem van de Japanse konjacwortel, ook wel de duivelstong genoemd. Wij hebben een pasta ontwikkeld die meer dan 90% minder koolhydraten bevat dan conventionele tarwebloempasta's!
Voor de fettuccine wordt het meel met water gebonden en in pastavorm gebracht. De noedels hebben een gel-achtige tot stevige consistentie en zijn verpakt in een wateroplossing, zodat je ze meteen kan bereiden.
Let op: Bij het openen van de konjacnoedels ruikt het een beetje vreemd. Dit is de karakteristieke geur van Glucomannan en dus heel normaal. Spoel de pasta goed af onder stromend water en de geur verdwijnt.
Het positieve resultaat treedt op bij een dagelijkse inname van 3 g Glucomannan.