Farmaline

Avène TriXéra Nutrition Balsem Nutri-Fluide

Afbeelding vergelijkbaar
Jouw prijs
Bespaar2
200 ml
Helaas bieden wij dit artikel niet aan.
  • Productcode / EAN
    3341781 / 3282770074758
  • Doseringsvorm
    Balsem
  • Merk
    Avène
  • Fabrikant
    Laboratoires Dermatologiques Avène

Productdetails & verplichte informatie

Verdere productinformatie
Avène TriXéra Nutrition Balsem Nutri-Fluide is geschikt voor de droge tot zeer droge gevoelige huid. 
 
De beschermende en voedende balsem zonder parfum verzacht de huidbarrière.
 
Dankzij de niet-vette, vloeibare textuur is deze balsem gemakkelijk aan te brengen.


Klinische studie bij 15 vrouwen - Evaluatie van het hydratatieniveau na 1 toepassing van Trixera Nitrition Nutrifluid balsem
  • Onmiddellijk voedend effect dat tot 6 uur na het aanbrengen standhoudt
  • +66% hydratatie na het aanbrengen

Klinische studie bij 15 vrouwen - Corneometrie: evaluatie van het hydratatieniveau en van de remanentie van dit effect na 7 dagen gebruik van Trixera Nutrition Nutrifluid balsem (tweemaal daags)
  • +91% hydratatie na 7 dagen gebruik 
  • Langdurige hydratatie: 48 uur
Toepassing:
1 tot 2 maal per dag op de vooraf gereinigde huid aanbrengen.
Ingrediënten:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. ISOPROPYL PALMITATE. PENTAERYTHRITYL. TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE. PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERYL STEARATE. MYRETH-3 MYRISTATE. PEG-100 STEARATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. GLYCINE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT (GLYCINE SOJA SEED EXTRACT). OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). PEG-32. PEG-400. PENTYL RHAMNOSIDE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. WATER (AQUA).

2 Reviews van Avène TriXéra Nutrition Balsem Nutri-Fluide

5van 5 sterren
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Reviews filteren:

Voor elke kwalitatieve review van minimum 50 woorden die je schrijft, ontvang je een Promocode, geldig op je volgende aankoop!