Resveranol® Boost combineert resveratrol en rode wijnstok. De resveratrol is hier van plantaardige oorsprong. Het wordt gewonnen uit een plant genaamd Japanse duizendknoop (Fallopia Japonica).
Deze laatste is inheems in Azië waar het wordt gecultiveerd en geconsumeerd voor zijn vele deugden. De Laboratoria Fenioux hebben de wortelstok van deze plant geselecteerd voor de concentratie van resveratrol.
Inderdaad, dit plantenhormoon is een polyfenol uit de klasse van de stilbenen. Het is aanwezig in vele plantensoorten, het komt voor in druiven, bramen of pinda's bijvoorbeeld.
Resveratrol beschermt de plant tegen de agressie van micro-organismen.
Het nemen van slechts 1 capsule per dag levert 200 mg geconcentreerde resveratrol op in dit extract van Fallopia Japonica wortel.
De rode wijnstok komt in synergie om de actie van resveratrol te voltooien. Het bevat natuurlijke antioxidanten, anthocyanen, en helpt de vorming van vrije radicalen tegen te gaan en te beschermen.
Het begeleidt resveratrol, wat een goede cardiovasculaire gezondheid bevordert.
Deze combinatie maakt van Resveranol®Boost een actief voedingssupplement ter ondersteuning van het cardiovasculaire systeem.
Doos voor 1 maand.
1 capsule per dag brengt je:
Resveratrol: 200 mg
Rode wijnstok: 46 mg
Extract van Trans-Resveratrol uit de Japanse duizendknoop (Fallopia Japonica), Capsule (gelatine), Rode wijnstok (Vitis vinifera)
1 capsule per dag brengt je:
Resveratrol: 200 mg
Rode wijnstok: 46 mg
1 capsule per dag in te nemen met een groot glas water (20cl), bij voorkeur bij een maaltijd.
Overschrijd de aangegeven dosis niet.
Bewaar het product uit de buurt van licht, warmte en vocht.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.