Goed voor warme en koude gerechten.
van philip M. op 01/02/2024
Goede kwaliteit van havermout zonder gluten. Heeft een natuurlijke, aangename smaak. Ik gebruik deze havermout voor mijn 'raw' overnight oats met rijstmerk en fruit.
Pure glutenvrije en biologische haver.
Kenmerken
Haver*.
* biologisch geteeld
Voeg haverproducten langzaam toe aan het dieet. Start met bijvoorbeeld 2x per week en bouw langzaam op.
Breng 180 ml melk aan de kook en voeg hier 30 gram haverpap al roerend aan toe. lat dit 2 minuten koken of kook totdat de melk is geabsorbeerd. Roer regelmatig.
Voor elke kwalitatieve review van minimum 50 woorden die je schrijft, ontvang je een Promocode, geldig op je volgende aankoop!
Goede kwaliteit van havermout zonder gluten. Heeft een natuurlijke, aangename smaak. Ik gebruik deze havermout voor mijn 'raw' overnight oats met rijstmerk en fruit.
Via een collega heb ik havermout leren eten. Een beetje melk of yoghurt , en nog kersen erbij, en je hebt een lekker ontbijt of lunch. Deze havermout vind ik goed van smaak en consistentie
Nog niet getest maar kan waarschijnlijk niets verkeerd mee zijn
Zachte lekkere glutenvrije havervlokken.Gebruik iedere morgen als broodvervanger, zowel bij yogurt met vers fruit of in omelet met groenten en kruiden. Bevat geen suikers.
Meng het met wat melk of yoghurt. Vult voor heel de dag en is super gezond.
Alle productreviews die voldoen aan de hier uiteengezette criteria worden gepubliceerd, ongeacht of ze positief of negatief zijn. Bij de verificatie van reviews wordt de echtheid niet gecontroleerd. Meer informatie vind je op onze hulppagina onder "Veelgestelde vragen (FAQ)" en vervolgens onder "Reviews".