VISTA-Omega 3 wordt gehaald uit natuurlijke, gezuiverde visolie van farmaceutische kwaliteit. De visolie is afkomstig van de visvangst in de diepe oceanen en hiervoor worden enkel niet-bedereigde en niet-edele vissoorten gebruikt. Zo worden kabeljauw, tonijn, zalm en haaien en dolfijnen… NIET gebruikt. Wel vissen zoals sardienen, makreel en ansjovis.
Hierdoor heeft VISTA-Omega 3 de volgende voordelen :
De samenstelling wordt streng gecontroleerd zowel op het gehalte aan omega-3, alsook op de zuiverheid. Eventuele onzuiverheden, zoals zware metalen (lood, kwik, cadmium) en andere schadelijke stoffen die in de zee aanwezig kunnen zijn, zoals PCB’s, pesticiden en dioxines, worden systematisch verwijderd.
Vermits de vissen niet afkomstig zijn uit kwekerijen (maar van de visvangst!)zit er in deze visolie ook geen resten van antibiotica of andere dierengeneesmiddelen.
Het zuiveringsproces doet ook de typische onaangename vis-geur en dito-smaak bijna volledig verdwijnen, om alzo VISTA-Omega-3 zeer goed verteerbaar te maken en visoprispingen te vermijden.
HOOGGEDOSEERD met 1 g omega-3-vetzuren
Deze dosering volgt de richtlijnen van “The American Hearth Association”: Een dagelijkse inname van tenminste 1 g omega-3-vetzuren wordt aanbevolen voor volwassenen die een typische westerse voeding nuttigen.
VOLLEDIG: bevat beide belangrijkste omega-3-vetzuren, EPA en DHA
Door aanvoer van een zeer hoge dosis van de 2 voornaamste omega-3 vetzuren, EPA en DHA, draagt VISTA-Omega 3 ertoe bij om, op een natuurlijke wijze, het juiste evenwicht tussen de verschillende vetzuren terug te vinden, hetgeen absoluut onmisbaar is voor een optimaal functioneren van ons organisme.