Kies uw taal
Winnaar Logistic Champion Award 2022

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Geneesmiddelen

In de categorie Geneesmiddelen vindt u allerhande geneesmiddelen zonder voorschrift die u kan gebruiken om tal van gezondheidsproblemen te voorkomen en te behandelen. Of het nu gaat om het verlichten van een verkoudheid of de behandeling van een zere keel, hoest of een spijsverteringsstoornis, wij weten wel raad! 

Voor elke aandoening een oplossing

In ons gamma van voorschriftvrije geneesmiddelen vindt u producten om pijn en koorts te verminderen, maar ook meer specifieke producten voor de behandeling van bijvoorbeeld uw tanden, zicht of gehoor. Verder houden onze producten rijk aan vitaminen u in een betere conditie door tijdelijke vermoeidheid te bestrijden. Dankzij onze dermatologische behandelingen kan u uw huidproblemen aanpakken terwijl u met onze gynaecologische producten waakt over uw intieme gezondheid. In deze rubriek vindt u ook ons gamma homeopatische geneesmiddelen : honderden producten voor honderden kwaaltjes. 

Voorzorgsmaatregelen

Waarschuwing: de voorgestelde producten in deze categorie zijn geneesmiddelen. Lees aandachtig de instructies in de bijsluiter. Vraag zonodig advies aan uw arts of apotheker. 

Geneesmiddelen

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Sediplus Relax Direct

  Klant Veerle gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  ontspannend

  voor ontspannend effect. smaakt wel niet lekker maar met wat frisdrank ofzo best in te nemen. werkt wel degelijk en is plantaardig dus kan weinig kwaad om in te nemen

 • Dopamine 05CH Gr

  Klant Kristel gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Rustgevend

  Ik gebruik het nog niet lang genoeg om het gewenste resultaat te hebben, maar merk wel al een verschil. Indien dit werkelijk deze neurotransmitter is dat je gebrek aan hebt, werkt dit zeker goed! Een aanrader op natuurlijke basis!

Best verkocht voor Slapeloosheid, Spanning & Stress

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Huid

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Homeopathie

Alle producten bekijken