Kies uw taal
Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor met bpost of DPD.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Geneesmiddelen

In de categorie Geneesmiddelen vindt u allerhande geneesmiddelen zonder voorschrift die u kan gebruiken om tal van gezondheidsproblemen te voorkomen en te behandelen. Of het nu gaat om het verlichten van een verkoudheid of de behandeling van een zere keel, hoest of een spijsverteringsstoornis, wij weten wel raad! 

Voor elke aandoening een oplossing

In ons gamma van voorschriftvrije geneesmiddelen vindt u producten om pijn en koorts te verminderen, maar ook meer specifieke producten voor de behandeling van bijvoorbeeld uw tanden, zicht of gehoor. Verder houden onze producten rijk aan vitaminen u in een betere conditie door tijdelijke vermoeidheid te bestrijden. Dankzij onze dermatologische behandelingen kan u uw huidproblemen aanpakken terwijl u met onze gynaecologische producten waakt over uw intieme gezondheid. In deze rubriek vindt u ook ons gamma homeopatische geneesmiddelen : honderden producten voor honderden kwaaltjes. 

Voorzorgsmaatregelen

Waarschuwing: de voorgestelde producten in deze categorie zijn geneesmiddelen. Lees aandachtig de instructies in de bijsluiter. Vraag zonodig advies aan uw arts of apotheker. 

Geneesmiddelen

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Stugeron 25mg

  Klant Jacqueline gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Tegen oorsuizingen en duizeligheid

  Mijn echtgenoot neemt STUGERON reeds 20 jaar en heeft Geen aanval van duizeligheid meer gehad. Ikzelf heb tinitis en sinds het gebruik van STUGERON Is de lawaaihinder in mijn oor op de achtergrond gegaan Wat een verbetering..

 • Benzac Wash 5%

  Klant Lauran gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  Goed genoeg

  Dit product bevat benzoylperoxide wat bacteriën die acné veroorzaken elimineert. Door het sporten krijg ik puistjes op mijn bovenrug en schouders. Ik gebruik deze wash om deze zones te reinigen wat een goed effect heeft. Ik gebruik het ook op mijn gezicht, maar voorlopig heeft het nog niet veel effect op mijn gezicht.

Best verkocht voor Slapeloosheid, Spanning & Stress

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Pijn & Koorts

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Homeopathie

Alle producten bekijken