Kies uw taal

Vermox

Vermox is een geneesmiddel tegen worminfecties.  Mebendazol, het actieve bestanddeel in Vermox, helpt tegen allerlei wormen zoals de aarsworm, lintworm, spoelworm, mijnworm en draadworm. Vermox is verkrijgbaar in tabletten en siroop. Voor de verschillende wormen is andere behandeling met Vermox nodig. Voor meer informatie over de werking van Vermox, de behandeling en bijwerkingen raadpleegt u best de bijsluiter.


Het geneesmiddel Vermox helpt tegen allerlei infecties van wormen. U kan Vermox gebruiken als u last heeft van lintwormen, spoelwormen, aarswormen, draadwormen en mijnwormen. Lees aandachtig de bijsluiter van Vermox, want ieder soort worm vereist een andere hoeveelheid Vermox. Daarom is het van belang dat u op voorhand goed geïnformeerd bent hoe u de behandeling moet starten. De werking van Vermox tegen wormen is dankzij het bestanddeel mebendazol. Vermox kan men zonder voorschrift verkrijgen. Vermox is zowel beschikbaar als siroop (suspensie) en tabletten. Gebruik Vermox best niet tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap, erna is het geen probleem om Vermox te gebruiken.

Vermox 100mg 6 tabletten
Vermox 100mg
6 tabletten
€ 6,77
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 5,21
Bespaar 23%
Op voorraad
Dit is een geneesmiddel