Kies uw taal

Sofrasolone

Sofrasolone is een geneesmiddel van Melisana dat de neus vrijmaakt wanneer men last heeft van een allergische reactie (hooikoorts, … ) of een microbiële aandoening (verkoudheid, loopneus, …) . Sofrasolone is verkrijgbaar als spray of als neusdruppels. Naast het vrijmaken van de neus, ontsmet en ontzwelt door de aanwezigheid van cortisone, Sofrasolone ook de neusholte. Sofrasolone is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.


Sofrasolone kan men verkrijgen in de vorm van neusdruppels of neusspray. Sofrasolone werkt ontzwellend, ontsmettend en maakt de neusholte weer open. Sofrasolone is een neusoplossing wat framycetine sulfaat, prednisoloneacetaat en nafazoline nitraat bevat. Dit maakt Sofrasolone een geschikt middel om een verstopte neus vrij te maken bij een verkoudheid of bij een allergie zoals vb. hooikoorts. Sofrasolone wordt geproduceerd door Melisana. Lees aandachtig de bijsluiter van Sofrasolone voordat je het product gebruikt.

Sofrasolone 10 ml spray
Sofrasolone
10 ml
€ 7,15
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 4,93
€ 49,30 / 100 ml
Bespaar 31%
Op voorraad
Dit is een geneesmiddel