Kies uw taal

Otrivine

Otrivine is een geneesmiddel tegen acute neusverstopping of neusloop. Otrivine maakt de neus terug vrij door het neusslijmvlies te ontzwellen (anti-rhinitis). Otrivin is beschikbaar in spray en druppels. Otrivine Anti Allergie helpt doeltreffend tegen een allergische reactie. Otrivine Duo werkt zowel tegen allergie (loopneus) als tegen neus verstopping. Niet langer dan 3 tot 5 dagen na elkaar gebruiken, anders kan een blijvend verslavend effect optreden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik.


Otrivine is geschikt bij neusverstopping of neusloop. Dit geneesmiddel maakt de neus onmiddelijk weer vrij. Otrivine ontzwelt het neusslijmvlies (anti-rhinitis). U vindt zowel druppels als spray terug bij Otrivine. Otrivine anti-allergie is speciaal ontwikkeld om een allergische loopneus of vertopping tegen te gaan, al dan niet een seizoensgebonden allergie. Otrivine Duo is geschikt voor de symptomatische behandeling van neuscongestie rinorree in verband met verkoudheid. Voor de kinderen is er Otrivine Hydrat kind. Lees steeds goed de bijsluter bij het gebruik van Otrivine aangezien dit een medicijn is.

Otrivine tegen Neusverstopping 1 mg/ml 10 ml neusspray
Otrivine tegen Neusverstopping 1 mg/ml
10 ml
€ 8,18
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 6,38
€ 63,80 / 100 ml
Bespaar 22%
Op voorraad
Dit is een geneesmiddel