Kies uw taal

Nasa Rhinathiol

Nasa Rhinathiol is een geneesmiddel dat de neus vrij maakt. Nasarhinatiol helpt bij acute neusverstoppingen en een loopneus. Nasa Rhinathiol bestaat in spray voor kinderen vanaf 2 jaar en voor volwassenen. Lees de bijsluiter bij langdurig gebruik.


Als u last heeft van een verstopte neus kan u een beroep doen op Nasa Rhinatiol. Deze neusspray maakt je neus meten weer open bij een neusverstopping. Nasa Rhinatiol kan ook gebruikt worden bij een loopneus. Bij een allergie kan men Nasa Rhinatiol aanwenden. Veel allergieën (zoals hooikoorts) veroorzaken namelijk neusverstoppingen of loopneuzen. Het gebruik van Nasa Rhinatiol maakt de sinusitis open. Nasa Rhinatiol is een geneesmiddel, dus lees steeds de bijsluiter voor een goed gebruik. Het gebruik van Nasa Rhinatiol kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, hoofdpijn en insomnia. Gebruik Nasa Rhinatiol niet langer dan nodig.

Nasa Rhinathiol 0,1% - Verstopte Neus 10 ml spray
Nasa Rhinathiol 0,1% - Verstopte Neus
10 ml
€ 8,15
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 6,44
€ 64,40 / 100 ml
Bespaar 21%
Op voorraad
Dit is een geneesmiddel