Kies uw taal

Eosine

Eosine 2% wateroplossing is geschikt om schaafwonden en intertrigo uit te drogen. Eosine kan ook bij baby's en kinderen gebruikt worden tegen dermatitis seborrhoïdes. Eosine 2% droogt windpokken uit. Eosine is niet kleurloos, meestal is de kleur van Eosine rood, maar dit kan ook geel uit.


Bij schaafwonden, wonden en windpokken wordt vaak "roodsel" op de plek gedaan. Dit "roodsel" is Eosine. Eosine heeft een uitdrogende en beschermende werking op de geïrriteerde huid. De samenstelling van Eosine is 20mg natrium per 1ml waterige oplossing. Eosine 2% kan je ook toedienen bij zuigelingen tegen luieruitslag. Blijf waakzaam opdat de zuigeling Eosine niet gaat inslikken. Eosine is niet kleurloos, meestal is de kleur rood, soms geel. Wees voorzichtig bij het aanbrengen van Eosine voor vlekken op je kleren. Je kunt de Eosine vlekken verwijderen uit je kleren door de plaats 3 dagen grondig te wassen. Dan zou de vlek verwijdert moeten zijn. Lees aandachtig de bijsluiter van Eosine voordat je dit geneesmiddel gebruikt.

Eosine 2% Qualiphar 20 ml unidosis
Eosine 2% Qualiphar
20 ml
Promotie
€ 5,99
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 4,13
€ 20,65 / 100 ml
Bespaar 31%
Op voorraad
Eosine 2% 250 stuks
Eosine 2%
250 stuks
€ 17,65
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 15,53
Bespaar 12%
Product niet beschikbaar Dit is een geneesmiddel