Kies uw taal

Aspegic

Aspegic is een geneesmiddel op basis van acetylsalicylzuur, beter bekend als "Aspirine". Aspegic werkt pijn-koortswerend. Aspegic bestaat in 4 doseringen. Aspegic 100 wordt gebruikt als bloedverdunner. Aspegic 250 is een dosering voorkinderen. Aspegic 500 en Aspegic 1000 zijn voorbehouden voor volwassenen en kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij migraine. De bijwerkingen van Aspegic situeren zich vooral ter hoogte van de maag (maagzuur, maagzweer, maagpijn). Patiënten met een gevoelige maag dienen het gebruik te beperken en zeker de bijsluiter te lezen.


Voor de symptomatische behandeling van pijnen zoals hoofdpijn, gewrichtspijn, spierpijn, etc. kan u Aspegic gebruiken. Aspegic is ook een geschikt geneesmiddel tegen koorts. Het werkende bestanddeel in Aspegic is acetylsalicylzuur. Aspegic of "aspirine" is beschikbaar in vier verschillende doseringen: 100, 250, 500 of 1000mg. Allen bestaan uit zakjes die in een glas water opgelost moeten worden. Best na een maaltijd. Bijwerkingen van Aspegic zijn maagproblemen, zure oprispingen en/of braken. Lees daarom de bijsluiter van Aspegic voor een goed gebruik. Aspegic wordt afgeraden aan zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 12 jaar die herstellen van een virale infectie gepaard met koorts.

Aspégic 1000mg - Pijn 20 zakjes
Aspégic 1000mg - Pijn
20 zakjes
€ 9,71
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 7,77
Bespaar 20%
Op voorraad
Dit is een geneesmiddel