Kies uw taal
Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Metagenics Belgium

Metagenics, de n°1 producent en distributeur van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijd actieve groep met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Canada en met distributeurs in tientallen andere landen.
 
Als internationale groep bundelt Metagenics zijn krachten door de uitwisseling van kennis, wetenschappelijke inzichten en ervaringen in verschillende markten.
 
Deze wereldwijde uitwisseling zorgt ervoor dat Metagenics toonaangevend kan zijn in de sector van hoogwaardige micronutritie.
 
Vanuit het hoofdkwartier in Oostende bedient en coördineert Metagenics Europe de volledige Europese markt. Hier bevindt zich eveneens het productiebedrijf. Meer dan 90% van de micronutritie voor Europa wordt er geproduceerd.
 
* MetaRelax: Bij stressmomenten en vermoeidheid. Goed voor de spieren.

* CurcuDyn: Voor soepele gewrichten en spieren en ter ondersteuning van het kraakbeen.

* Probactiol Plus: Ondersteunt de darmfunctie en de natuurlijke weerstand.

* MetaSleep: Helpt bij het in slaap vallen. Bevordert een natuurlijke en gezonde nachtrust.
 

Best verkocht voor Metagenics Belgium

Recente reviews voor producten van Metagenics Belgium

 • Bactiol Senior Nieuwe Formule

  Klant Gerrit gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  10 van 10 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  schitterend product

  Ideaal voor gevoelige darmen

 • MetaSleep

  Klant My Des gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  9 van 9 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Effectief

  ik heb altijd moeite gehad om in slaap te vallen en ik nam vroeger medicijnen op recept; na het zien van de advertentie heb ik het geprobeerd, ik heb er geen spijt van, het is zeer effectief en na 3 maanden neem ik slechts de helft..

 • CurcuDyn

  Klant Anoniem gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  8 van 8 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  CurcuDyn 180 capsules

  Ik had reeds een lange periode van pijnlijke en stijve gewrichten achter de rug en had al verschillende voedingssupplementen genomen op advies van familie & vrienden, maar niks dat daadwerkelijk geholpen heeft. De dokter had me zelfs een ontstekingsremmer voorgeschreven om de pijn te doen afnemen, maar daarvan had ik meer negatieve bijwerkingen dan dat pijn van de “ontsteking” afnam. Integendeel, ik kreeg er zelfs maagklachten van. Daarmee ben ik dan gestopt tot het moment dat mijn buurvrouw sprak over CurcuDyn en hoeveel beter ze zich voelde met slechts 2 capsules per dag te nemen. Ze was toen een 14-tal dagen gestart met de kuur en had al een verbluffend resultaat. Zo liet ik me overhalen om het eens te proberen, wat had ik tenslotte te verliezen? Ik ben intussen een goede week bezig met er dagelijks 2 te nemen en ik voel me echt al een stuk “soepeler & mobieler” en die zogezegde “ontstekingspijnen in mijn schouders zijn volkomen weg. Ook mijn gewrichten aan knieën en enkels voelen veel beweeglijker aan. Ik kan opnieuw langere afstanden wandelen zonder pijn en een gevoel van overbelasting. Ik had geen idee dat CurcuDyn echt zo’n goed product is! Ik raad het iedereen aan die last heeft van stram- en stijfheid en pijn aan de gewrichten. Na een aantal dagen wordt bewegen opnieuw een plezier, echt waar! Het is niet bepaald goedkoop, maar zijn prijs is het meer dan waard. Tenslotte zorgt een leven zonder pijn voor een betere en meer positieve levenskwaliteit... Probeer het en oordeel zelf, ik ben zeker dat velen het met me eens zullen zijn dat ze zich beter en gelukkiger zullen voelen zonder nog verder pijn te moeten ondergaan...