Metagenics, de n°1 producent en distributeur van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijd actieve groep met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Canada en met distributeurs in tientallen andere landen.
 
Als internationale groep bundelt Metagenics zijn krachten door de uitwisseling van kennis, wetenschappelijke inzichten en ervaringen in verschillende markten.
 
Deze wereldwijde uitwisseling zorgt ervoor dat Metagenics toonaangevend kan zijn in de sector van hoogwaardige micronutritie.
 
Vanuit het hoofdkwartier in Oostende bedient en coördineert Metagenics Europe de volledige Europese markt. Hier bevindt zich eveneens het productiebedrijf. Meer dan 90% van de micronutritie voor Europa wordt er geproduceerd.
 
* MetaRelax: Bij stressmomenten en vermoeidheid. Goed voor de spieren.

* CurcuDyn: Voor soepele gewrichten en spieren en ter ondersteuning van het kraakbeen.

* Probactiol Plus: Ondersteunt de darmfunctie en de natuurlijke weerstand.

* MetaSleep: Helpt bij het in slaap vallen. Bevordert een natuurlijke en gezonde nachtrust.
 

Best verkocht voor Metagenics Belgium

Recente reviews voor producten van Metagenics Belgium

 • Klant Dominique gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Eskimo

  Prachtig product van zeer goede kwaliteit en tegen een zeer interessante prijs op de site van Faramline. Bovendien met een uiterst snelle en veilige levering. Ik kan u alleen maar aanraden dit product veel goedkoper te bestellen dan in de apotheek.

 • Klant Katrien gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Super

  Helpt heel goed bij mij

 • Klant Jean gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Vitamine D

  Een van de gevolgen van het Corona tijdperk is dat de mogelijkheden tot normale recreatie tot vrijwel niets zijn afgenomen en dat we daardoor veel minder in de buitenlucht en de zon doorbrengen. Dit heeft als gevolg dat we veel minder vitamine D aanmaken. Vitamine D 2000IU kauwtabletten zijn de oplossing om dit tekort aan te vullen en bijkomend voordeel is dat ze ook nog ontsteking remmend zouden werken i.v.m. Covid 19.