L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

L’Oréal – vernieuwende huidverzorgingsproducten

L’Oréal is een marktleider op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging.

Het gamma dat wordt aangeboden in de apotheken en parapharmacie bestaat hoofdzakelijk uit hoogwaardige gezichtsproducten zoals make-up, crèmes en reinigingslotions.

De cosmeticafabrikant vertrouwt op meerdere onderzoekscentra waar nieuwe werkzame stoffen worden ontwikkeld met behulp van moderne biotechnologische procedures. Het Franse moederbedrijf bestaat sinds 1909.

Talrijke gekende merken in de cosmetica-, kappers-  en  parfumsector  behoren tot de onderneming en worden wereldwijd verdeeld. De cosmeticalijnen aangeboden in de apotheek worden gekenmerkt door hun hoogwaardige ingrediënten, hun hoge mate van huidvriendelijkheid en hun grote waaier aan toepassingen.
 
L’Oréal: het bewaken van de natuurlijke schoonheid

Voor het ontwikkelen van haar producten, werkt de onderneming samen met dermatologen; op die manier zijn ze speciaal aangepast aan de gevoelige huid.

De cosmeticaproducten zijn geschikt voor alle huidtypes en worden aangeboden in verschillende huidskleuren. Voor specifiek dermatolgisch gerelateerde problemen zoals psoriasis en neurodermitis, zijn er verschillende huidverzorgingen mogelijk die kunnen aansluiten bij de therapie. Er zijn ook zonbeschermingsproducten beschikbaar voor de normale of allergische huid.

De producten van L’Oréal kunnen gebruikt worden als basis- of specifieke verzorging en dragen bij aan een gezonde huid.
 

Best verkocht voor L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

Recente reviews voor producten van L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

 • Klant Lorna gaf dit product 3 van de 5 sterren.
  3/5
  9 van 9 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Not good for sensitive skin

  I bought this because I have problems with spots under my skin, it works but it also burns my skin a little because my skin is really sensitive

 • Klant CA gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  9 van 9 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Efficiënt tegen acné

  Door deze waslotion iedere ochtend te gebruiken is mijn acné op enkele dagen tijd verbeterd. Inmiddels gebruik ik de lotion al meer dan twee maanden iedere dag, en het effect blijft. Enige kleine minpunt is een licht trekkerig gevoel na gebruik. Er is echter geen droge huid te zien, en dit gevoel gaat ook weer weg na een half uurtje.

 • Klant Elle gaf dit product 2 van de 5 sterren.
  2/5
  6 van 6 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ik ben niet overtuigd van de werking van dit product. Gebruik het zeker niet als je de volgende ochtend iets gepland hebt want door de patches zagen mijn oogcontouren er 's ochtends "verfrommeld" uit. Dit staat ook in de handleiding en dat het zou wegtrekken, maar dit heeft toch een paar uur geduurd... Daarna was het zoeken naar het effect. Het kan dat de huid onder de ogen net iets meer gevuld oogde, maar minder lijntjes zag ik niet...