L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

L’Oréal – vernieuwende huidverzorgingsproducten

L’Oréal is een marktleider op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging.

Het gamma dat wordt aangeboden in de apotheken en parapharmacie bestaat hoofdzakelijk uit hoogwaardige gezichtsproducten zoals make-up, crèmes en reinigingslotions.

De cosmeticafabrikant vertrouwt op meerdere onderzoekscentra waar nieuwe werkzame stoffen worden ontwikkeld met behulp van moderne biotechnologische procedures. Het Franse moederbedrijf bestaat sinds 1909.

Talrijke gekende merken in de cosmetica-, kappers-  en  parfumsector  behoren tot de onderneming en worden wereldwijd verdeeld. De cosmeticalijnen aangeboden in de apotheek worden gekenmerkt door hun hoogwaardige ingrediënten, hun hoge mate van huidvriendelijkheid en hun grote waaier aan toepassingen.
 
L’Oréal: het bewaken van de natuurlijke schoonheid

Voor het ontwikkelen van haar producten, werkt de onderneming samen met dermatologen; op die manier zijn ze speciaal aangepast aan de gevoelige huid.

De cosmeticaproducten zijn geschikt voor alle huidtypes en worden aangeboden in verschillende huidskleuren. Voor specifiek dermatolgisch gerelateerde problemen zoals psoriasis en neurodermitis, zijn er verschillende huidverzorgingen mogelijk die kunnen aansluiten bij de therapie. Er zijn ook zonbeschermingsproducten beschikbaar voor de normale of allergische huid.

De producten van L’Oréal kunnen gebruikt worden als basis- of specifieke verzorging en dragen bij aan een gezonde huid.
 

Best verkocht voor L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

Recente reviews voor producten van L'Oréal Belgilux - Division Cosmétique Active

 • La Roche-Posay Silicium Pastel Care Mat 01 6 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  vernis de posayrots

  zeer goed voor nagels

  Was deze beoordeling nuttig?
 • La Roche-Posay Zuiverende Handgel 75 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  handgel

  aangename geur,plakt niet en zeer handig om in je handtas bij te hebben zodat je elk moment je handen kan ontsmetten.zeker een aanrader!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Vichy Liftactiv Anti-Age Peptide-C 30x1,8 ml ampoules

  Beoordeeld door
   
  4/5

  Uitstraling

  Ik ben nog maar juist gestart maar heb er goeie hoop op! Ik gebruik 1 ampule per dag. Helft s’morgens en helft s’avonds. De bedoeling is voor mijn uitstraling te behouden! Minder kleine lijntjes en een frisse blik houden.

  Was deze beoordeling nuttig?