Natuurlijk en gezond

Al sinds 1955 ontwikkelt, produceert en verkoopt Biohorma fytotherapeutische en homeopathische (genees)middelen.

Biohorma BV is partner van het Zwitserse Bioforce AG, dat in 1963 werd opgericht door Alfred Vogel. Biohorma Belgium NV werd opgericht in 1984 en richt zich – met zo’n 15 medewerkers – op de distributie van A.Vogel-middelen naar de Belgische en Luxemburgse markt.

Alfred Vogel had een bijzonder doel voor ogen, namelijk het helpen van mensen om op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven

Iedere dag opnieuw is Biohorma bijzonder trots op de levensvisie van de grondlegger van het bedrijf.
Ze stemde haar missie daarom af op een bekende uitspraak van A.Vogel:

Gezondheid is leven in harmonie met de natuur” Alfred Vogel (1902 – 1996)

en besloot dat alle huidige en toekomstige activiteiten naar deze missie terug te herleiden moeten zijn.

Biohorma helpt mensen op een natuurlijke wijze gezond te worden en te blijven, met natuurlijk (genees)middelen en heldere voorlichting over een gezond en evenwichtig leven. De (genees)middelen zijn van natuurlijke oorsprong, veilig, van hoge kwaliteit en bewezen effectief. 

De kwaliteit. Die staat bijzonder hoog in het vaandel bij Biohorma. Daarom verloopt de productie volgens internationaal erkende, farmaceutische normen. 

Bij het gehele fabricageproces worden bovendien strenge regels gehanteerd op het gebied van hygiëne van personen, machines, grondstoffen, materialen en fabricageruimten. En, niet te vergeten, het hele proces staat onder streng apothekerstoezicht. 

Het resultaat is de garantie dat de natuurlijke producten van Biohorma aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. 
 
 

Best verkocht voor Biohorma Belgium

Recente reviews voor producten van Biohorma Belgium

 • Klant Tommy gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  11 van 11 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ik had heel veel last van mijn spijsvertering, mijn eten geraakte na uren nog niet verteerd,mijn stoelgang absoluut niet in orde,volgens dokters een prikkelbare darm, niets aan te doen...ben zelf beginnen zoeken en het produkt .Edisan gevonden die de zuurtegraad van de maag regelt.Na één week al beterschap,na 3 weken ook mijn prikkelbare darm opgelost

 • Klant lily gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  11 van 11 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Verzacht de pijn en stramheid stuk minder.geen chemisch medicijnen nodig zoals ibrufen wat de huisarts voorschrijft daar gebruik je dan ook nog maagbeschermers bij bij mij werkt atrosan al 2jaar fantastisch .

 • Klant Ellen gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  10 van 10 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Maagzuur herstellen

  Ik gebruik dit al jaren om mijn vertering te verbeteren. Het helpt tegen maaglasten en constipatie. Slaapproblemen door maagzuur dat niet in balans is doet het ook verdwijnen. Het is een veilig middel. Door de jaren heen is het ook minder scherp/aanvallend van smaak. Ook goed bij schimmelinfecties van de huid puur op de schimmelinfectie of door het inwendig gebruik stimuleert het ook het algemene herstel. Ideaal voor je lichaam op een natuurlijke manier te stimuleren. Eenvoudig in gebruik. Een bodempje van één centimeter in een glas water na de maaltijd.