Natuurlijk en gezond

Al sinds 1955 ontwikkelt, produceert en verkoopt Biohorma fytotherapeutische en homeopathische (genees)middelen.

Biohorma BV is partner van het Zwitserse Bioforce AG, dat in 1963 werd opgericht door Alfred Vogel. Biohorma Belgium NV werd opgericht in 1984 en richt zich – met zo’n 15 medewerkers – op de distributie van A.Vogel-middelen naar de Belgische en Luxemburgse markt.

Alfred Vogel had een bijzonder doel voor ogen, namelijk het helpen van mensen om op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven

Iedere dag opnieuw is Biohorma bijzonder trots op de levensvisie van de grondlegger van het bedrijf.
Ze stemde haar missie daarom af op een bekende uitspraak van A.Vogel:

Gezondheid is leven in harmonie met de natuur” Alfred Vogel (1902 – 1996)

en besloot dat alle huidige en toekomstige activiteiten naar deze missie terug te herleiden moeten zijn.

Biohorma helpt mensen op een natuurlijke wijze gezond te worden en te blijven, met natuurlijk (genees)middelen en heldere voorlichting over een gezond en evenwichtig leven. De (genees)middelen zijn van natuurlijke oorsprong, veilig, van hoge kwaliteit en bewezen effectief. 

De kwaliteit. Die staat bijzonder hoog in het vaandel bij Biohorma. Daarom verloopt de productie volgens internationaal erkende, farmaceutische normen. 

Bij het gehele fabricageproces worden bovendien strenge regels gehanteerd op het gebied van hygiëne van personen, machines, grondstoffen, materialen en fabricageruimten. En, niet te vergeten, het hele proces staat onder streng apothekerstoezicht. 

Het resultaat is de garantie dat de natuurlijke producten van Biohorma aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. 
 
 

Best verkocht voor Biohorma Belgium

Recente reviews voor producten van Biohorma Belgium

 • A.Vogel Solidago Forte 60 tabletten

  Beoordeeld door
   
  5/5

  solidago forte

  is een heel goed produkt. Na een dikke week te hebben gebruikt was mijn vochtophoping in mijn lichaam al merkelijk minder. Het wordt goed verdragen, je kan het makkelijk combineren met andere medicijnen of supplementen. Prijs-kwaliteit dik in orde

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Hemoclin Aambeiengel 45 ml gel

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Gemakkelijk in gebruik

  De gel is gemakkelijker in gebruik dan de spray. Je kunt de gel eenvoudig aanbrengen met de applicator en vervolgens kun je het zuiver maken onder de kraan. De gel heeft een langdurige en verzachtende werking. Dit product is zeker aan te raden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • A.Vogel Echinaforce + Vitamine C 45 tabletten

  Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  A. Vogel Echinaforce + Vit C 45 tabletten

  De ganse winter heb ik Echinacea Forte + Vit C kauwtabletten gebruikt om mijn weerstand te verhogen. Zeker met de huidige pandemie ben ik dat nog steeds aan het nemen. Ik ben overgeschakeld naar hetgeen beschikbaar was op het ogenblik van mijn bestelling.. De dosis vit. C ligt hier wel de helft lager, zodat je een dubbele dosis moet nemen om aan hetzelfde resultaat te komen. Is dus minder voordelig in gebruik.

  Was deze beoordeling nuttig?