De kracht van plantaardige extracten

Al meer dan vijftig jaar lang pionier zijnde, en onder de bezielende leiding van oprichter Patrick Alès, ontleent Alès Groupe de meest effectieve extracten aan het hart van de plantenwereld die in synergie werken met de gezondheid en de schoonheid. Deze authentieke positie verzekert hun merken een vooraanstaande en internationale bekendheid.
 
De kern van Alès Groupe is de wens om te vertrouwen op producten van hoge kwaliteit, ‘’echte’’ producten waarvan de planten en hun actieve bestanddelen het DNA vormen.
 
In de loop der tijd hebben de managers van deze haarproducten internationaal gerenommeerde haarverzorgingsproducten gemaakt op basis van planten of plantenextracten. Dit dankzij de deskundigheid van teams van dermatologen, apothekers en kappers.
 
Het natuurlijke vervolg van het succes in de haarverzorging was de aanpak van de dermocosmetica. Ook hier weer met planten als actief bestanddeel.
Alès Groep heeft daarop Laboratoires Lierac overgenomen, een jong en nog kwetsbaar bedrijf dat haarverzorgingsproducten op de markt bracht, en heeft het mettertijd geleid tot de Europese leider van de technische schoonheid in de pharmaceutische sector.
 
Alès Groupe breidt ondertussen uit in verschillende takken met groeimogelijkheden, o.a. met cosmetica van Lièrac, haarverzorging van PHITO en huidverzorging van Jowaé.

Best verkocht voor Alès Groupe Benelux

Recente reviews voor producten van Alès Groupe Benelux

 • Lierac Premium Crème Voluptueuse 50 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Heerlijke crème

  Ik gebruik m pas kort, dus echt resultaat zie ik nog niet, maar voelt en ruikt heerlijk, ik gebruik m samen met het serum, allebei een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Phyto Phytophanère Anti-Haaruitval & Broze Nagels DUO 2x120 capsules

  Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  4

  erg lang om een resultaat te krijgen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Lierac Diopticerne Corrigerende & Verhelderende Fluide tegen Donkere Kringen 15 ml

  Beoordeeld door
   
  4/5

  Goede oogcréme

  Dit is een goede, hydraterende oogcréme die de droogterimpels rond m’n ogen aanpakt. Het effect op de donkere kringen kan ik nog niet beoordelen, daarvoor gebruik ik hem nog niet lang genoeg. Maar de huid rond m’n ogen ziet er veel beter uit.

  Was deze beoordeling nuttig?