Kies uw taal
Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 29
  Gratis levering vanaf € 29 aan huis of op kantoor met bpost of DPD.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 29
  Gratis levering vanaf € 29 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Alès Groupe Benelux

De kracht van plantaardige extracten

Al meer dan vijftig jaar lang pionier zijnde, en onder de bezielende leiding van oprichter Patrick Alès, ontleent Alès Groupe de meest effectieve extracten aan het hart van de plantenwereld die in synergie werken met de gezondheid en de schoonheid. Deze authentieke positie verzekert hun merken een vooraanstaande en internationale bekendheid.
 
De kern van Alès Groupe is de wens om te vertrouwen op producten van hoge kwaliteit, ‘’echte’’ producten waarvan de planten en hun actieve bestanddelen het DNA vormen.
 
In de loop der tijd hebben de managers van deze haarproducten internationaal gerenommeerde haarverzorgingsproducten gemaakt op basis van planten of plantenextracten. Dit dankzij de deskundigheid van teams van dermatologen, apothekers en kappers.
 
Het natuurlijke vervolg van het succes in de haarverzorging was de aanpak van de dermocosmetica. Ook hier weer met planten als actief bestanddeel.
Alès Groep heeft daarop Laboratoires Lierac overgenomen, een jong en nog kwetsbaar bedrijf dat haarverzorgingsproducten op de markt bracht, en heeft het mettertijd geleid tot de Europese leider van de technische schoonheid in de pharmaceutische sector.
 
Alès Groupe breidt ondertussen uit in verschillende takken met groeimogelijkheden, o.a. met cosmetica van Lièrac, haarverzorging van PHITO en huidverzorging van Jowaé.

Best verkocht voor Alès Groupe Benelux

Recente reviews voor producten van Alès Groupe Benelux

 • Phyto RE30 Behandeling tegen Grijs Haar

  Klant Bioramia gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  10 van 10 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Bon produit pour les assidus

  Le produit est efficace, il freine le blanchissement des cheveux en empêchant l' oxydation des racines. Il redonne également un peu de couleur aux cheveux déjà blancs. Attention l'effet se voit sur le long terme, minimum 3 mois avec résultat optimal sur 1 an. De plus il faut l'appliquer TOUS LES JOURS , environs à la même heure, sous peine de voir les résultats régresser. L'effet n' a aucune rémanence car le produit empêche la réaction chimique naturelle de blanchissement lors de l'application, point barre. Personnellement je recommande si vous détestez les colorations chimiques, vous êtes assidus et patients, vous aimez prendre soin de vous, vous n'aimez pas les couleurs casque uniformes, vous acceptez quelques cheveux blancs.

 • Lierac Premium the Booster Serum

  Klant Liesbeth gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  6 van 6 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  super

  Uitstekend product. Zeer zijdezachte crème die gemakkelijk doordringt en geen vette huid achterlaat. De huid krijgt weer zachtheid en soepelheid. Iedere dag 2 x aanbrengen en je bent weer als nieuw. Zeer herstellend en voedend. Is niet goedkoop maar zeker zijn geld waard. Heb al verschillende producten, zowel goedkoop als duur gekocht maar dit steekt met kop en schouders bovenuit .

 • Lierac Lift Intégral Serum Ogen en Oogleden

  Klant Yousra gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5
  6 van 6 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Goed

  Mijn mama gebruikt het al een tijdje en vindt het een goed product je ziet ook na een tijdje dat het helpt bij haar. Het nadeel is dat het wat prijzig is.