De kracht van plantaardige extracten

Al meer dan vijftig jaar lang pionier zijnde, en onder de bezielende leiding van oprichter Patrick Alès, ontleent Alès Groupe de meest effectieve extracten aan het hart van de plantenwereld die in synergie werken met de gezondheid en de schoonheid. Deze authentieke positie verzekert hun merken een vooraanstaande en internationale bekendheid.
 
De kern van Alès Groupe is de wens om te vertrouwen op producten van hoge kwaliteit, ‘’echte’’ producten waarvan de planten en hun actieve bestanddelen het DNA vormen.
 
In de loop der tijd hebben de managers van deze haarproducten internationaal gerenommeerde haarverzorgingsproducten gemaakt op basis van planten of plantenextracten. Dit dankzij de deskundigheid van teams van dermatologen, apothekers en kappers.
 
Het natuurlijke vervolg van het succes in de haarverzorging was de aanpak van de dermocosmetica. Ook hier weer met planten als actief bestanddeel.
Alès Groep heeft daarop Laboratoires Lierac overgenomen, een jong en nog kwetsbaar bedrijf dat haarverzorgingsproducten op de markt bracht, en heeft het mettertijd geleid tot de Europese leider van de technische schoonheid in de pharmaceutische sector.
 
Alès Groupe breidt ondertussen uit in verschillende takken met groeimogelijkheden, o.a. met cosmetica van Lièrac, haarverzorging van PHITO en huidverzorging van Jowaé.

Best verkocht voor Alès Groupe Benelux

Recente reviews voor producten van Alès Groupe Benelux

 • Lierac Hydragenist Hydraterend Serum 30 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Super

  Trekt heel snel in de huid en blijft de hele dag gehydrateerd

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Phytologist 15 12x3,5 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Efficace

  J'ai acheté ces gouttes pour mon compagnon, combinées avec des gélules et un shampoing/après shampoing. Résultats visibles après 1 mois. Je recommande ce produit. La cure est de trois mois. Il faudra peut être la renouveller deux fois par an.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Lierac Sunissime Herstellende Rehydraterende Gezichtsbalsem - Aftersun 40 ml

  Beoordeeld door
   
  5/5

  Aangename Crème

  Heel fisse crème met een zeer aangename textuur, tussen crème en gel. Wordt heel goed door de huid opgenomen en laat geen plakkerig gevoel na. Ook het trekkerige gevoel van een hele dag in de zon verdwijnt snel en blijft ook weg. Ik gebruik deze crème in de zomer als nachtcrème, verfrissend en je huid voelt gehydrateerd aan. Een aanrader! Ruikt nog heerlijk ook

  Was deze beoordeling nuttig?