€ 14,95
€ 12,11
Bespaar 19% (€ 2,84)
Promotie 19% korting

Omschrijving van Zincotabs

Zink stimuleert de werking van meer dan 200 enzymen, die tal van biochemische reacties in het lichaam bevorderen. Zink ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweermechanismen. Het heeft invloed op alles wat te maken heeft met celdeling en DNA- en eiwitsynthese.

Door zijn antioxiderende werking beschermt het de cellen tegen aanvallen door vrije radicalen. Een te hoge hoeveelheid vrije radicalen is schadelijk voor het lichaam.

Zink speelt ook een rol in het metabolisme van de polyonverzadigde vetzuren.

Zincotabs is ontworpen om een zinktekort te corrigeren. Zincotabs bevatten geen vitaminen of mineralen die zouden kunnen interfereren. Een vezelrijke voeding (volkorenbrood, graankorrels...) en hooggedoseerde ijzersupplementen kunnen de absorptie van zink verminderen. Het wordt aangeraden die stoffen niet tegelijk met Zincotabs in te nemen en de respectieve inname ervan te spreiden over de dag.

Indicatie

Ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweer.

Gebruik van Zincotabs

1 tablet Zincotabs per dag, bij voorkeur tussen twee maaltijden.

Ingrediënten Zincotabs

22,5mg zink per tablet.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.
€ 14,95
€ 12,11

Laatste reviews en ervaringen met Zincotabs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed

  Goede prijs en op tijd geleverd . Mijn dochter heeft de zink nodig om haar lichaam een beetje te versterken en ook voor haar wratten dat verbrand zijn om sneller te herstellen. Ze moet deze voor een maand nemen, twee keer per dag.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Mijn chirurg had me geadviseerd om dit te doen voor een betere genezing na de operatie en ik moet zeggen dat de littekens bijna onzichtbaar zijn. Vrienden raadden me ook aan om het te doen voor mijn zoon die acne heeft en ik moet zeggen dat je het vrij snel kunt zien als hij acne heeft of niet. Ik raad het aan voor alle huidproblemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Versterking van de immuunafweer

  Zincotabs tabletten zijn zo verpakt dat ze de dagelijkse en totale dosis die nodig is voor een behandeling van 2 maanden niet overschrijden. Ze worden zeer goed opgenomen door het lichaam met een eenvoudig glas water. Ik combineer de inname van deze zinktabletten met vitamine C en D om mijn immuunsysteem tegen virussen te versterken. Deze supplementen lijken mij onontbeerlijk als de winter nadert en/of als er een risico is op het verschijnen van nieuwe virussen. Ik raad dit product sterk aan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Zincotabs kopen

Je kan Zincotabs van het merk Omega OTC , geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam