€ 14,95
€ 13,75
Bespaar 8% (€ 1,20)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Zincotabs

Zink stimuleert de werking van meer dan 200 enzymen, die tal van biochemische reacties in het lichaam bevorderen. Zink ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweermechanismen. Het heeft invloed op alles wat te maken heeft met celdeling en DNA- en eiwitsynthese.

Door zijn antioxiderende werking beschermt het de cellen tegen aanvallen door vrije radicalen. Een te hoge hoeveelheid vrije radicalen is schadelijk voor het lichaam.

Zink speelt ook een rol in het metabolisme van de polyonverzadigde vetzuren.

Zincotabs is ontworpen om een zinktekort te corrigeren. Zincotabs bevatten geen vitaminen of mineralen die zouden kunnen interfereren. Een vezelrijke voeding (volkorenbrood, graankorrels...) en hooggedoseerde ijzersupplementen kunnen de absorptie van zink verminderen. Het wordt aangeraden die stoffen niet tegelijk met Zincotabs in te nemen en de respectieve inname ervan te spreiden over de dag.

Indicatie

Ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweer.

Gebruik van Zincotabs

1 tablet Zincotabs per dag, bij voorkeur tussen twee maaltijden.

Ingrediënten Zincotabs

22,5mg zink per tablet.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.
€ 14,95
€ 13,75

Laatste reviews en ervaringen met Zincotabs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Is een goede ondersteuning bij acné

  Is een goede ondersteuning bij acné. Na 1 week zie je al resultaat samen met het gebruik van keracnyl pp crème. Na 3 weken waren de rode ontstoken plekjes zo goed als weg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Beste zinksupplement

  Heel goed opneembaar en verdraagbaar. Draagt heel goed bij tot een goed zinkgehalte in het lichaam. Goed inslikbaar, niet te groot van vorm. Laat geen vieze smaak na in de mond. Een aanrader qua zinksupplement! Geen minpunten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  bon produit

  zinc bon produit prix attractif a recommandé

  Was deze beoordeling nuttig?

Zincotabs kopen

Je kan Zincotabs van het merk Omega OTC , geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam