€ 299,00
€ 269,10
Bespaar 10% (€ 29,90)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Zembro Personenalarm Horloge Modern Zwart

Personenalarm Zembro - Altijd iemand dichtbij
Het Zembro-horloge is een modern en mooi personenalarm dat de senior alle vrijheid, zelfstandigheid en gemoedsrust biedt én klaarstaat wanneer het nodig is. Met het Zembro-horloge om de arm kan men met een gerust hart de trap nemen of genieten van een heerlijk bad. Dankzij Zembro zijn de familieleden slechts één klik verwijderd mocht er hulp nodig zijn. 
 
Hoe werkt het Zembro-horloge?
 
Het Zembro-concept bestaat enerzijds uit het horloge zelf en anderzijds uit een applicatie die op een smartphone kan worden geïnstalleerd. Door het horloge om te doen, biedt de Zembro-gebruiker zichzelf de beste bescherming. De familieleden kunnen de applicatie op hun smartphone installeren, waardoor er een rechtstreekse verbinding mogelijk wordt gemaakt tussen het horloge en de smartphone. 
 
Wanneer er alarm wordt geslagen, worden de familieleden onmiddellijk verwittigd via de applicatie. Ze kunnen dan de Zembro-gebruiker opbellen en contact maken via het horloge. Dankzij een chip die in de Zembro-horloge is ingebouwd, heeft de senior geen gsm nodig en kan hij eenvoudigweg via het horloge worden opgebeld.
 
De batterij van de alarm-armband
 
Bij normaal gebruik moet de batterij pas na een week worden opgeladen. De praktijk heeft echter aangetoond dat de batterij doorgaans iets langer meegaat. De batterij kan eenvoudig worden opgeladen door ze met een USB-kabel kabel aan te sluiten op een computer of op een adapter die je in het stopcontact steekt.
 
Nadat er alarm werd geslagen en de daaropvolgende hulp werd geboden, raden we aan om de armband steeds volledig op te laden. In alarmmodus is het verbruik namelijk relatief hoog. Een goed opgeladen horloge is immers belangrijk om een optimale veiligheid te garanderen.
 
Is het Zembro-horloge waterdicht?
 
Het Zembro-horloge is volledig waterdicht. Op die manier kan de senior ook in bad of onder de douchen van een veilig gevoel genieten.
 
Wat houdt het Zembro serviceabonnement in ?
 • onbeperkt aantal connecties die zich kunnen verbinden met het Zembro-horloge;
 • deze connecties kunnen de Zembro-app gratis downloaden;
 • geen extra kosten wanneer er alarm wordt geslagen. Voor de telefoongesprekken naar de armband betaalt men slechts het tarief van de eigen provider;
 • gratis updates van de app en van de firmware (de software op het horloge) tijdens de looptijd van het serviceabonnement;
 • de Zembro-alarmdiensten zijn in heel Europa van toepassing;
 • de Zembro-klantenservice staat je graag te woord en beantwoordt met plezier al je vragen.
Het Zembro serviceabonnement kost €15/maand.
Bevat een ingebouwde free-roaming SIM chip. Het maandelijkse bedrag van € 15 dekt onbeperkte alarmen en spreektijd, inclusief toegang tot Europese mobiele netwerken en product- en app-updates. Na ontvangst van je Zembro-horloge kun je dit serviceabonnement afsluiten.

Abonneren enkel mogelijk op www.zembro.com! 
 
 

Indicatie

Het Zembro-horloge, een eenvoudig te bedienen armband die alle comfort en veiligheid biedt. 
 
De belangrijkste kenmerken op een rijtje:
 • slaat alarm en brengt de familie op de hoogte;
 • in geval van alarm: stuurt de locatie van de senior door naar de familie;
 • de batterij gaat minstens één week mee;
 • een modern, mooi en elegant horloge voor elke dag;
 • werkt overal in Europa, zonder extra kosten;
 • hoog draagcomfort, zowel overdag als ‘s nachts;
 • waterdicht: men kan ermee douchen en afwassen;
 • spreek- en luisterfunctie.

Gebruik van Zembro Personenalarm Horloge Modern Zwart

Hoe sla ik alarm?

Druk gedurende 4 seconden op de knop op het scherm van de alarm-armband.
Laat na 4 seconden de knop los.
De armband telt nu van 20 naar 0 en slaat vervolgens alarm.
Na 5 seconden hoort men een SOS-toon en weet men dat het alarm is geactiveerd.

Waarschuwing

Het geluidsniveau is niet instelbaar, waardoor de spreek- en luisterverbinding voor slechthorenden moeilijk verstaanbaar zou kunnen zijn.
€ 299,00
€ 269,10

Laatste reviews en ervaringen met Zembro Personenalarm Horloge Modern Zwart

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geniaal

  Wat een rust voor de achterban en voor mijn zelf dat er altijd hulp is in de buurt het moment dat je ergens even verloren gaat iemand via dit horloge kunt benaderen en zij ook precies kunnen zien waar jij bent

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  2 van 6 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  We hebben de Zembro gekocht omdat ons Bomma, nog altijd op stap gaat naar den bakker en 's avonds altijd de kippen gaat eten geven. Als er dan iets gebeurd, dan kan ze altijd ons bereiken. Den armband is een beetje groot, maar daardeur zijn de cijfers van de klok ook goed leesbaar. Sinds dat we de Zembro hebben, voelen wij ons ook geruster en via de gratis app worden we direct verwittegd als er iets is. Zeker een geruststelling.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Service wordt zeer verward bij het luisteren in geval van problemen. Iedereen is tevreden, zowel degene die het draagt die zich niet meer alleen voelt als degenen die haar kunnen helpen die in contact blijven

  Was deze beoordeling nuttig?

Zembro Personenalarm Horloge Modern Zwart kopen

Je kan Zembro Personenalarm Horloge Modern Zwart van het merk Zembro , geproduceerd door ZEMBRO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zembro of via de volgende categorie:
50+ > Personenalarm