€ 49,00
€ 38,71
Bespaar 21% (€ 10,29)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Indicatie

Zeltrin bevat fytosterol en extract van oesterzwam (Pleurotus Ostréatus). Plantaardige sterolen dragen bij tot het behoud van normale cholesterol bloedwaarden.

Gebruik van Zeltrin

1 tot 4 tabletten per dag.

Ingrediënten Zeltrin

IngrediëntenVoor 1 tabletPer 100 gr
Cellulose microcrystalline
Cellulose dicalciumfosfaat
820 mg57,14 g
Pleurotus Ostreatus
Oesterzwam
350 mg24,40 g
Phytostérols
Fytosterol
200 mg13,94 g
Stéarate de magnésium
Magnesium stearaat
50 mg3,48 g
   
VoedingsanalyseVoor 1 tabletPer 100 gr
Kcal0,8130
KJ3,5550
Glucides / Koolhydraten0,18 g27 g
Protides / Eiwitten0,05 g8 g
Lipides / Lipiden0,01 g1,5 g

Waarschuwing

Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 16 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een aandoening van de lever of van de nieren. Dit voedingssupplement moet worden gebruikt in het kader van een evenwichtig en gevarieerd dieet, met een regelmatige consumptie van groenten en fruit om de carotenoïden op peil te houden.

Bevat toegevoegde plantaardige sterolen/stanolen. Patiënten die cholesterolverlagende middelen nemen, worden verzocht het product alleen onder medisch toezicht te consumeren. Het verbruik van meer dan 3 gram toegevoegde plantaardige sterolen/stanolen per dag moeten worden vermeden.
Zeltrin 180 tabletten
€ 49,00
€ 38,71

Laatste reviews en ervaringen met Zeltrin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement op basis van natuurlijke producten. Brengt het cholesterolgehalte in evenwicht. Ik neem dit al geruime tijd, zonder enige bijwerking! Een echte aanrader !!!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeltrin tabletten... Dit natuurlijke product om overtollige slechte cholesterol te voorkomen helpt dit probleem te beheersen. Je moet het een paar weken gebruiken voordat je de effecten voelt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is nieuw voor mij, dus ik denk dat je 2 tot 3 maanden moet wachten om een positief effect op cholesterol te zien en te beoordelen of dit product effectiever is dan een ander
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het product werd aanbevolen door onze arts en omdat ik zag dat het goedkoper was dan bij de apotheker probeerde ik het op internet te verkopen. Ik hoop niet dat ik teleurgesteld zou zijn en dat ik deze en mogelijk andere producten van u zou kunnen blijven kopen
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  een voedingssupplement aanbevolen door mijn arts dat effectief lijkt te zijn in het verlagen van het cholesterolgehalte en geen zeer controversiële rode nierpoeder bevat. Resultaat te zien bij het volgende bloedonderzoek

Zeltrin kopen

Je kan Zeltrin van het merk Zeltrin, geproduceerd door nutrogenics , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol