€ 54,95
€ 45,61
Bespaar 17% (€ 9,34)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Zaffranax

Zaffranax breed spectrum bevat een gestandaardiseerd saffraanextract dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden, een mentale opfrissing voor een goed humeur. Dit saffraanextract ondersteunt de innerlijke rust tijdens emotioneel beladen periodes, vb. tijdens grote veranderingen in het leven.

De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B-complex helpen bovendien bij het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie.

Zaffranax is een nutri-complex verwerkt in hoogwaardige Vcapsplus capsules die worden aangeboden in blisters. Hierdoor zijn de bestanddelen optimaal beschermd en kunt u de capsules gemakkelijk meenemen.


Gebruik van Zaffranax

1 à 2 capsules per dag in nemen, ’s morgens bij de maaltijd

Ingrediënten Zaffranax

Bestanddelen per 2 capsules
saffraanextract 70mg
- waarvan 2% Safranal
- waarvan 4% Crocine
B1 1,1 mg
B2 1,4 mg
B3 16 mg
B6 1,4 mg
B8 50 μg
B9 200 μg
B12 2,5 μg

Vulstof:
microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, Gestandaardiseerd saffraanextract (Crocus Sativus): 70 mg getitreerd op 2% Safranal & 4% Crocine, antiklontermiddel: siliciumdioxide, niacinamide, cyanocobalamine, riboflavine, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, foliumzuur, biotine. V-cap: hypromellose, kleurstoffen: titaandioxide, geelijzeroxide,koperchlorofyllinecomplex.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Zaffranax 90 capsules
€ 54,95
€ 45,61

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een hele ondersteuning voor mij geweest. Daar ik even het moeilijk had. En daarom neem ik ze op dit moment nog verder. Ben gestart met 45 capsules, en nu ga ik nog eentje van 90 uitnemen. En dan kunnen we weer eventjes verder vermoed ik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  J AI ACHETE ZAFFRANAX. C ETAIT LA PREMIERE FOIS QUE JE LE PRENAIT. CA ETE VITE ASSIMILE CAR JE ME SENT VITE PLUS CALME ET CE SONT DES PRODUITS NATUREL. MERCI
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product.. Heb het vorig jaar ook drie maanden ingenomen en alles ziet er dan weer wat roziger uit... En de levering is geweldig...zelfs op zaterdag..dus nooit lang wachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je prends ce produit depuis plus d'un an et il me fait beaucoup de bien. Il me calme et m'apaise. Je le recommande vivement à tous les nerveux comme moi
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit, en geeft ook het juiste effect. Bij inname voelt men zich rustiger na een tijdje, en de zwaarmoedigheid van de winter gaat gemakkelijker weg!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze nog niet zo heel lang aan het innemen , maar merk toch al een beetje verschil, dit in combinatie met het zonnetje maakt dat ik terug wat meer energie krijg en meer rust in mijn hoofd
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Je prend ce produit depuis maintenant 3 semaines et je ne constate vraiment aucune différence par rapport à avant.... A voir à plus long terme mais je suis sceptique...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zaffranax met saffraanextract is aan te raden voor mensen die even in een emotionele fase zitten. Het helpt je om het allemaal wat te relativeren en je psychisch te ondersteunen;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het leven zit mij niet mee. Ik heb een zware rugzak te dragen en op aanraden van een lotgenoot heb ik Zaffranax aangeschaft want van echte ani-depresieva wordt je alleen maar suf. Maar ik moet zeggen dat dit werkt!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voelde me al een tijdje niet echt goed. Nadat de huisarts Zaffranax voorschreef voelde ik me vrij snel beter in mijn vel. Hij raadt wel aan om dit enkele maanden te nemen. Eerst een kleinere doos getest om daarna een grote voordeliger doos te bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem zaffranax als aanvulling voor andere medicatie en het bevat ook verschillende soorten B vitamine het is op basis van saffraan dus denk ik dat het gezond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering maar ook een super klantendienst. Zo had ik mijn bestelling 2 maal betaald en na 5 dagen stond het bedrag keurig op mijn rekening. Prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zaffranax geeft inderdaad ondersteuning. Wel nodig om er twee per dag te nemen op een vast tijdstip. Helpt natuurlijk alleen als je ondertussen ook steun krijgt van andere mensen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  stress, heel veel lichamelijke klachten, op de rand van een burn-out, niet kunnen stoppen met werken omdat het leven dat niet toelaat - daarom zaffranax - eentje helpt niet in ernstige gevallen - twee per dag bij de maaltijd, en het leven kan verder zijn gangetje gaan - af en toe wel een onproductieve dag - uiteindelijk is het blijven functioneren oké
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een positief effect op mijn gemoedstoestand, wel best bij het eten nemen, kan anders nogal oprispen. Een zeer goed alternatief voor antidepressiva.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem de Zaffranax-capsules in combinatie met de Kwalitis-capsules. Nu ongeveer twee weken, maar kan niet goed zeggen of het nu werkt of niet. Het moet immers geleidelijk aan inwerken. Zal nog wat moeten afwachten. Het is alleszins plantaardig en ik heb er in ieder geval geen bijwerkingen van.

Zaffranax kopen

Je kan Zaffranax van het merk Zaffranax, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zaffranax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
50+ > Menopauze