Zaffranax 90 capsules

€ 54,95
€ 42,86
Bespaar 22% (€ 12,09)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Zaffranax

Zaffranax breed spectrum bevat een gestandaardiseerd saffraanextract dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden, een mentale opfrissing voor een goed humeur. Dit saffraanextract ondersteunt de innerlijke rust tijdens emotioneel beladen periodes, vb. tijdens grote veranderingen in het leven.

De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B-complex helpen bovendien bij het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie.

Zaffranax is een nutri-complex verwerkt in hoogwaardige Vcapsplus capsules die worden aangeboden in blisters. Hierdoor zijn de bestanddelen optimaal beschermd en kunt u de capsules gemakkelijk meenemen.

Gebruik van Zaffranax

1 à 2 capsules per dag in nemen, ’s morgens bij de maaltijd

Ingrediënten Zaffranax

Bestanddelen per 2 capsules
saffraanextract 70mg
- waarvan 2% Safranal
- waarvan 4% Crocine
B1 1,1 mg
B2 1,4 mg
B3 16 mg
B6 1,4 mg
B8 50 μg
B9 200 μg
B12 2,5 μg

Vulstof:
microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, Gestandaardiseerd saffraanextract (Crocus Sativus): 70 mg getitreerd op 2% Safranal & 4% Crocine, antiklontermiddel: siliciumdioxide, niacinamide, cyanocobalamine, riboflavine, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, foliumzuur, biotine. V-cap: hypromellose, kleurstoffen: titaandioxide, geelijzeroxide,koperchlorofyllinecomplex.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Zaffranax 90 capsules
€ 54,95
€ 42,86

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem zaffranax als aanvulling voor andere medicatie en het bevat ook verschillende soorten B vitamine het is op basis van saffraan dus denk ik dat het gezond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering maar ook een super klantendienst. Zo had ik mijn bestelling 2 maal betaald en na 5 dagen stond het bedrag keurig op mijn rekening. Prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zaffranax geeft inderdaad ondersteuning. Wel nodig om er twee per dag te nemen op een vast tijdstip. Helpt natuurlijk alleen als je ondertussen ook steun krijgt van andere mensen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  stress, heel veel lichamelijke klachten, op de rand van een burn-out, niet kunnen stoppen met werken omdat het leven dat niet toelaat - daarom zaffranax - eentje helpt niet in ernstige gevallen - twee per dag bij de maaltijd, en het leven kan verder zijn gangetje gaan - af en toe wel een onproductieve dag - uiteindelijk is het blijven functioneren oké
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een positief effect op mijn gemoedstoestand, wel best bij het eten nemen, kan anders nogal oprispen. Een zeer goed alternatief voor antidepressiva.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem de Zaffranax-capsules in combinatie met de Kwalitis-capsules. Nu ongeveer twee weken, maar kan niet goed zeggen of het nu werkt of niet. Het moet immers geleidelijk aan inwerken. Zal nog wat moeten afwachten. Het is alleszins plantaardig en ik heb er in ieder geval geen bijwerkingen van.

Zaffranax kopen

Je kan Zaffranax van het merk Omega OTC, geproduceerd door OMEGA HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zaffranax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
50+ > Menopauze