€ 39,00
€ 33,15
(€ 66,30 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 5,85)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van YUN ACN Crème

Onze huid is bedekt met een beschermende huidflora. Als deze in balans is, beschermen de goede bacteriën je tegen slechte bacteriën die verschillende huidaandoeningen kunnen veroorzaken. 

Acne en puistjes kunnen vele onderliggende oorzaken hebben, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, voeding, stress of medicatie. Daardoor ga je teveel talg produceren, die een voedingsbodem vormt voor slechte bacteriën. 

Klassieke producten gebruiken harde chemicaliën of antibiotica die zowel de slechte als de goede bacteriën doden. YUN daarentegen gelooft in het in evenwicht brengen van je huidflora. Dit niet enkel bij acne, maar ook bij tal van andere huidaandoeningen zoals couperose, rosaceae of atopische eczeem. 

De gepatenteerde revolutionaire bio-technologie van YUN gebruikt een leger aan goede bacteriën die de slechte bacteriën effectief bestrijden. In de klinische studie van YUN heeft 100% van de patiënten zichtbaar resultaat na 4 weken. YUN ontwikkelde een doeltreffende behandeling voor acne-symptomen voor zowel een vette als een droge huid, zowel voor jongerenacne als volwassenenacne. De behandeling is even effectief op de kin als op de rug. Op deze manier helpt YUN littekens te voorkomen. 

ACN Cream, de lichte, voedende crème van YUN, bestrijdt puistjes met goede bacteriën, zogenoemde probiotica, die de slechte bacteriën bestrijden. ACN is geschikt voor de normale tot vette huid. Hebt u een droge huid? Dan raden wij ACN+ aan. 

Indicatie

Normale tot vette huid met onzuiverheden, puistjes en acne symptomen.
 • Lichte crème
 • Bevat levende probiotica
 • Herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid
 • Wetenschappelijk geteste doeltreffendheid
 • Unieke revolutionaire microcapsule technologie
 • Vrij van harde bewaarmiddelen en emulgatoren
 • Voorkomt bacteriële resistentie

Gebruik van YUN ACN Crème

Dagelijks ‘s morgens en ’s avonds aanbrengen op een droge, gezuiverde huid.

Bij correct gebruik is er een zichtbare verbetering binnen 4 weken. Gebruik minimaal 8 weken voor een optimale werking. De ACN Cream is een hydraterende crème die goede bacteriën bevat. ACN Cream is zacht voor je huid en veroorzaakt geen droge plekken of roodheid. Ze verzorgt de huid op een duurzame en vriendelijke manier zonder het delicate en natuurlijke evenwicht van je huid aan te tasten.

Ingrediënten YUN ACN Crème

Aqua, Glycerin, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Propylheptyl Caprylate, Cetyl Alcohol, Nylon 6/12, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, PEG-400, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Allantoin, Limnanthes Alba Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Helianthus annuus Seed Oil, Algin, Lactobacillus, Silica dimethyl silylate, Disodium EDTA, sodium hydroxide, Hydrochloric acid.
€ 39,00
€ 33,15
(€ 66,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met YUN ACN Crème

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Te duur

  Ik was vorig jaar zelf acné-patiënt en heb net zoals velen Yun ook een kans gegeven wegens de eeuwige zoektocht naar iets doeltreffend enerzijds en de media-aandacht die Yun kreeg voor haar onderzoek in samenwerking met de U Antwerpen anderzijds. De reinigingsgel en crème zijn enorm prijzig binnen het (erg) abundante acné-gamma. Vooral de crème heeft een eigenaardige en afstotende geur, maar als acné-patiënt neem je dat er maar bij: je wilt er van af. Ik vond de crème erg occlusief: in de zomer zweete mijn gezicht zich te pletter, maar eigenlijk heb je niet veel nodig (1g/applicatie denk ik). Je gaat eigenlijk sneller door de reinigingsgel (groter volume + door niet-schuimend karakter moeilijker aan te brengen) dan de crème die in een veel kleinere dispenser verkocht wordt. Buiten het gebruiksgemak om, vond ik Yun 'ACN' weinig effectief. Door het uitblijven van resultaat heb ik na ongeveer 2 maand Yun een dermatoloog gecontacteerd. Ik had milde acne t.h.v. voorhoofd en kin, en werd behandeld met een oraal retinoïde (Isotretinoïne). In tegenstelling tot het dure Yun was ik hiermee wél geholpen. Gezien Yun uitproberen een relatief duur uitje is, lijkt een bezoek aan de dermatoloog mij logischer. In de studie worden enkele significante correlaties aangetoond tussen de abundantie van bepaalde bacteriesoorten en het aantal comedonen voor en na het gebruik van Yun. Ook wordt het punt gemaakt dat geen één van de 20 (...) testpatiënten irritatie vertoonde, tegenover het vaak voorgeschreven topische benzoylperoxide. Ik denk dat de onderzoekers van Yun zich vooral moeten focussen op het uitbreiden van dit ene, jonge, veelbelovende onderzoek (https://doi.org/10.1101/463307) en minder op het marketeren van deze dure 'holy grail'. De studie wacht immers nog op peer-review en publicatie. Ik ben benieuwd welke dermatologen Yun zouden aanraden! Pluspunten: geen irritatie inderdaad! Marketing- en design-gewijs ziet Yun er veelbelovend uit. De studie graaft een weg voor een nieuwe, hoopvolle, interessante invalshoek ter behandeling van acné!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Crème

  Ik gebruik de crème zoals voorgeschreven in combinatie met de wash gel van Yun. Ik reinig eerst mijn gezicht en smeer dan de crème. Ik doe dit s’morgens en s’avonds. Ik wilde dit product absoluut aanschaffen omdat ik er al veel positieve dingen over gehoord had. Er staat dat je na 1 week al resultaat hebt. Ik gebruik hem nu 2 weken en ik zie zeker nog geen verschil. Maar er is voorgeschreven dat je het 4 tot 8 weken moet gebruiken voor een doeltreffend resultaat. Positief: verpakking en mijn gezicht voelt zacht aan. Negatief: ik vind de crème nogal vettig en er ontstaan transparante pelletjes op je gezicht die je moet afkuisen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  werkt!

  Zichtbaar resultaat na de eerste week. Na enkele weken is mijn acne bijna helemaal verdwenen. Droogt niet uit zoals andere crèmes. Geeft ook geen irritatie. Nieuwe acne is beduidend kleiner en geneest veel sneller. Echt een aanrader! Ondanks de prijs zal ik dit blijven gebruiken!

  Was deze beoordeling nuttig?

YUN ACN Crème kopen

Je kan YUN ACN Crème van het merk YUN , geproduceerd door Yun , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Back to school of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Acne > Dag Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Acne > Nacht Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Acne > Lokale Behandeling