€ 49,99
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van X-Slim Forte 1+1 GRATIS

Overgewicht wordt vaak veroorzaakt door het eten van overmatig vette en calorierijke voeding, bijvoorbeeld vet vlees, worst- en kaasproducten, fastfood en snacks rijk aan koolhydraten en suiker zoals taart en gebak.
Deze voedingsmiddelen bevatten vaak meer calorieën dan het lichaam nodig heeft en overtollige energie wordt in vetweefsel opgeslagen. Voor een gezond eetpatroon is het belangrijk om te letten op de inname van vet en koolhydraten en tegelijkertijd te zorgen voor voldoende vitaminen en mineralen in de voeding.
Daarnaast draagt lichaamsbeweging bij aan een hoger calorieverbruik en het verbranden van vetten. Overmatige vet-, koolhydraat- en suikerconsumptie is bovendien niet enkel nefast voor het lichaamsgewicht, maar ligt het ook aan de basis van talrijke gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en diabetes type II.

Gebruik van X-Slim Forte 1+1 GRATIS

Twee tabletten innemen voor elke hoofdmaaltijd, tot max 3x/dag. Tabletten steeds 1 uur voor de hoofdmaaltijd innemen met een groot glas water of andere vloeistof.

Ingrediënten X-Slim Forte 1+1 GRATIS

Tablet X-Slim® Forte bevat 875 mg Symcolan Carb/Lipo®. Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.
€ 49,99

Laatste reviews en ervaringen met X-Slim Forte 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Digestion

  Bon tolérance pas de problème a l estomac

  Was deze beoordeling nuttig?

X-Slim Forte 1+1 GRATIS kopen

Je kan X-Slim Forte 1+1 GRATIS van het merk X-Slim , geproduceerd door Array , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten