€ 2,15
€ 1,83
Bespaar 15% (€ 0,32)
Wolf Bloedstelpende Stift 1 stuk
€ 2,15
€ 1,83

Laatste reviews en ervaringen met Wolf Bloedstelpende Stift

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Kan beter...

  Deze bloedstelpende stift van Wolf is handig en schafte ik azn voor mijn man maar is ook handig bij de hand in het EHBO-koffertje. Echter was mijn man teleurgesteld dat het kokertje-als een staafje bloedstelpend product LOS zit in het omhulsel! Dus als je het plastieken omhulsel dat als bescherming rond het product zit opent,schuift het vrij dunne staafje bloedstelpend product er zo uit,wat absoluut niet gebruiksvriendelijk is: dus de practische kant van dit product kon absoluut beter!! In deze vorm kan men oon niet echt spreken van het woord:"stift". Dat was een beetje een tegenvaller. Op zich voldoet het pure product wel aan wat het belooft,namelijk:bloedstelpend.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Heel kleine stift, voor mini bloedende wondjes zoals op een vinger of teen. Niet geschikt voor grotere wonden of hevig bloeden. Reinigen na toepassing.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De bloedstelpende stift van Wolf werkt heel efficiënt en vlug. Het is lastig als je een wondje hebt en dan niet stopt met bloeden, met deze stift heb je onmiddellijk resultaat, onmisbaar in je apotheekkastje !

  Was deze beoordeling nuttig?

Wolf Bloedstelpende Stift kopen

Je kan Wolf Bloedstelpende Stift van het merk Wolf-Safco , geproduceerd door WOLF - SAFCO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > EHBO-kits
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten