€ 142,93
€ 128,64
Bespaar 10% (€ 14,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Wobenzym N Mucos

Wobenzym N Mucos Ondersteunt lichaamseigen geneeskracht.

Wobenzym N van Mucos is een gecombineerd enzympreparaat. Het bevat de plantaardige enzymen bromelaïne (gewonnen uit ananas) en papaïne (uit onrijpe papajavruchten), de natuurlijke pancreasenzymen tripsine en chymotripsine en de plantaardige antioxidant rutoside. Deze uitgelezen combinatie is geen geneesmiddel, maar ze ondersteunt het lichaam zichzelf te genezen. Het stimuleert een gezonde bloedsomloop en helpt het lichaam cholesterol te bestrijden. ‘Afvalstoffen’ kunnen sneller worden afgevoerd, wat de natuurlijke genezing bevordert van ontstekingen, verstuikingen, zwellingen en bijvoorbeeld ook pijnlijke borsten tijdens de menstruatie.

Gebruik van Wobenzym N Mucos

Wanneer niet anders geadviseerd: 3 x daags 2 dragees met water innemen. Let op: het is het beste om Wobenzym N ruim voor de maaltijden met voldoende vloeistof in te nemen. Een vermenging met de voedselbrij verslechtert de resorptie.

Ingrediënten Wobenzym N Mucos

1 dragee bevat: papaïne 60 mg, bromelaïne 45 mg, trypsine 24 mg, chymotrypsine 1 mg, pancratine 100 mg, rutine 50 mg.

Waarschuwing

Bij ernstige aangeboren of verworven stollingsstoornissen (bijvoorbeeld hemofilie, ernstige leverbeschadigingen, bij dialysepatiënten) moet u een arts consulteren voordat u besluit Wobenzym N in te nemen. Dit geldt ook voor operaties en als allergische reacties zijn te verwachten.

€ 142,93
€ 128,64
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Laatste reviews en ervaringen met Wobenzym N Mucos

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Mijn moeder heeft dit produkt op aanraden van haar arts genomen tegen spataderen. Zij heeft ze 40 jaar ingenomen en is 94 jaar geworden. Wij nemen ze ook , jammer dat de potten van 800 stuks niet meer verkrijgbaar zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ie een zeer goed product. Wordt reed s jaren door mijn echtgenote gebruikt. In navolging van Mevrouw Kennedy, moeder van de overleden president, die dit product in volle voldoening en met goed gevolg innam, is mijn echtgenote regelmatig en dagelijks gebruiker.Ze heeft bijna geen last meer van slechte spijsvertering en haar vroegere veelvuldige constipatie is omzeggens volledig verdwenen. Enzymen zijn een soort bereden politiemensen die het lichaam doorzoeken naar alle slechte de gezondheid schadende elementen. Aan iedereen aan te raden en bij Pharmaline veel goedkoper dan in Holland.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Het beste middel voor het immuunsysteem dat ik ooit gekend heb (30 jaar geleden al door mijn geneeskundige aangeraden). Sinds ik Wobenzym neem heb ik geen verkoudheid meer en ook mijn man heeft sinds 15 jaar geen Mediaven meer.

  Was deze beoordeling nuttig?

Wobenzym N Mucos kopen

Je kan Wobenzym N Mucos , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn