€ 5,49
€ 4,89
(€ 12,23 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 0,60)

Omschrijving van Weleda Borstvoedingsmix Bio

Weleda Borstvoedingsmixis de ideale drank voor mama's tijdens de borstvoedingsperiode. De planten in deze kruideninfusie zijn gekend voor hun ondersteuning bij de melkproductie en hun kalmerende en harmoniserende werking.
Ze geven bovendien de infusie zijn aangename smaak.
 
 

Gebruik van Weleda Borstvoedingsmix Bio

Het zakje 3-5 minuten laten trekken in een kop kokend water. Drink 1-3 kopjes Borstvoedingsmix (warm of koud) per dag. Weleda Borstvoedingsmix kan reeds aan het einde van de zwangerschap en tijdens de volledige borstvoedingsperiode gedronken worden.

Ingrediënten Weleda Borstvoedingsmix Bio

Vruchten van anijs, karwij en venkel werken krampwerend en bevorderen de melksecretie.
Fenegriek bevordert de melksecretie en is versterkend.
Citroenverbena is rustgevend en harmoniserend, geeft de mix zijn aangename smaak
€ 5,49
€ 4,89
(€ 12,23 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Weleda Borstvoedingsmix Bio

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Aanrader

  Ik gebruik deze thee als ondersteuning voor de melkproductie. Aangeraden door de vroedvrouwen en ook gebruikt in ziekenhuizen. Zeker 3 keer per dag gebruiken. Goed eten en genoeg drinken is heel belangrijk voor de melkproductie, dus regelmatig eten in klein hoeveelheid. Ik heb geen probleem met de smaak van deze thee. Bij Farmaline de thee is 1€ goedkoper dan bij de apotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Tea with benefits ;) 2

  Deze lekkere borstvoedingsthee zorgt voor een hogere productie, waardoor ik meer moedermelk gekolfd krijg voor onze dochter. Effect zeker merkbaar met 3 koppen thee per dag (wordt ook zo voorgeschreven). Lekker van smaak, zowel warm als koud (dus ook ideaal in de warme zomer). Je moet wel voorstander zijn van de smaak van venkel en anijs. Venkel zou ook effect hebben op darmkrampen, zowel bij jezelf als bij je baby'tje. Zelf heb ik er weinig last van, maar er is wel een klein effect merkbaar bij onze dochter. Goedkoper dan in supermarkt! Volgens de vroedvrouw heeft Weleda ook een andere versie, maar die heeft Farmaline niet in het aanbod. Zou wel leuk zijn om wat afwisseling te creëren, zodat je de smaak niet beu wordt (wat wel kan na 3 koppen per dag...).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Lekker

  Lekkere goed afsmakende thee

  Was deze beoordeling nuttig?

Weleda Borstvoedingsmix Bio kopen

Je kan Weleda Borstvoedingsmix Bio van het merk Weleda , geproduceerd door WELEDA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Accessoires
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Bevordering Borstvoeding