€ 9,90
€ 8,42
Bespaar 15% (€ 1,48)

Omschrijving van Wapiti Darmtransit

Wapiti Darmtransit is samengesteld uit natuurlijke kruiden. 

Senna angustifolia ondersteunt de darmtransit en bevordert de inwendige reiniging.

Gebruik van Wapiti Darmtransit

1 tablet per dag. 
Niet gebruiken beneden de 12 jaar.

Ingrediënten Wapiti Darmtransit

Sacharose; talk; senna droogextract 100 mg (senna angustifolia); lactosemonohydraat (MELK); Zilverschoon droogextract 40 mg (Potentilla anserina); Berk droogextract 40 mg (Betula pendula); Sporkehout droogextract 30 mg (Franula alnus); vulstof; calciumcarbonaat (E170); cellulosepoeder; rabarber droogextract 25 mg (Rheum palmatum); vulstoffen: natriumcarboxymethylcellulose (E468), arabische gom (E414), siliciumdioxide (E551); kleurstof: titaniumdioxide (E171); antiklontermiddel: magnesiumstearaat (E572); glansmiddel: schellac (E904); vulstof:tragacanthgom (E413); karwijflugolie; verdikkingsmiddelen: bijenwas (E901), carnaubawas (E903); kleurstoffen: ijzeroxide geel (E172iii), kopercomplex van chlorophyl (E141)

Waarschuwing

Bewaren buiten het bereik van jonge kinderen. 
De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden. 
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies. 
Raadpleeg uw arts bij zwangerschap of borstvoeding.
€ 9,90
€ 8,42

Laatste reviews en ervaringen met Wapiti darmtransit

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij een ideaal produkt die heel goed werkt! Andere geprobeerd en niets helpt maar dit werkt uitstekend! Heel tevreden, jammer dat soms het niet te verkrijgen is, alsook de prijs is wat duur want in bepaalde zaak kon ik het kopen 3 voor 20 euro!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product! Zoals anderen reeds schreven: werkt echt, zonder krampen en een zachte stoelgang. Ik gebruik het dagelijks reeds verschillende jaren. Ben op die manier ook van mijn migraine verlost geraakt; mijn lichaam werd dagelijks gezuiverd. Voorheen had ik een zeer moeilijke stoelgang (1 à 2 keer per week). De dokters in Leuven waar ik in behandeling was stonden er ook van te kijken!!! En ja, het is in België dikwijls niet te krijgen. Ben blij dat het bij jullie te vinden is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na verschillende andere producten te hebben geprobeerd is dit het enige dat effectief helpt. Jammer dat ze soms moeilijk te verkrijgen zijn. Persoonlijk moet ik wel een dubbele dosis nemen wil ik een goed resultaat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is echt heel efficiënt, jammer dat het niet op voorraad is, ik had er dit weekend wat aanbevolen omdat de kosten ervan gratis waren. Ik ben een beetje teleurgesteld
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat jammer dat de wapiti er niet meer is . Ben toch nog steeds op zoek en hoop dat het snel weer te koop is . Heb ondertussen al enkele andere producten gebruikt maar ben niet te vreden .. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met wapiti ..zeer te vreden ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wapiti is een zeer doeltreffend en 100% verdraagzaam middel. Ik gebruik het reeds vele jaren. Waarom verdwijnen goeie producten uit de handel ? Het wordt serieus zoeken naar een soortgelijke met dezelfde uitstekende resultaten. Hopelijk gauw terug verkrijgbaar !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over dit product . Een vlotte stoelgang , mits je voldoende water bij drinkt gedurende de dag . Geen pijnlijke buikkrampen , geen misselijkheid .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om de transit te vergemakkelijken. Is samengesteld op basis van kruiden en daardoor volgens mij ook veel veiliger om te gebruiken. Door Wapitit te gebruiken ben ik niet langer afhankelijk van de 'echte' laxeermiddelen;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer efficient en snel levering. Zeer groor gamma van produkten, een vlotte afhandeling en snelle levering. Goede service. Wij zijn zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem watiti reeds 20 jaar,mijn mama stierf op 93 jarige zij gebruikte ook wapiti meer dan 10 jaar. Constipatie zit in de famillie, geen enkel product is zo doeltreffend. Waarom uit de handel in Belgie?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt heel doeltreffend bij een mindere darmtransit, zonder buikpijn of krampen en dat op basis van natuurlijke kruiden. Gebruik het regelmatig en ben er heel tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze dragees helpen zeer goed bij lichte constipatie. 1 dragee is voldoende en het kondigt zich aan met licht tot middelmatige krampen . Vooral op reis een interessant middel als je geconstipeerd geraakt door andere eetgewoonten. Voor mij althans een noodzakelijk medicijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat in belgie niet te kopen is. een zéér goed product,geen puur laxerend middel,toch aan te bevelen voor een natuurlijke darm-transit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  superprodukt, na jaren problemen te hebben met de stoelgang en vanalles van medikatie geprobeerd is dit het ideale produkt!! Ik zou niet meer zonder kunnen!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in te slikken... werkt na 8 uur! goed produkt niet duur , je kan met 60 dragees 1 maand voort gemakkelijk te bestellen discrete verzending
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is heel goed te verdragen, helpt werkelijk bij darmklachten. Heeft geen bijwerkingen. Men kan het zonder meer langere tijd innemen. De vertering is snel opnieuw in evenwicht. Helpt snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product!na een paar uur werkt het al,het zorgt voor een zachte stoelgang en het heeft geen buikkrampen.Een aanrader voor het oplossen van ongemakken zoals opgeblazen gevoel of constipatie

Wapiti Darmtransit kopen

Je kan Wapiti Darmtransit van het merk Marma Natuurproducten, geproduceerd door MARMA NATUURPRODUCTEN , bestellen in België bij FARMALINE