Vygon Bionector TKO 00083801e 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 14,63
€ 13,02
Bespaar 11% (€ 1,61)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Vygon Bionector TKO 00083801e

Aanbevolen voor patiënten in de kritische zorg; pasgeborenen, kinderen en volwassenen. Bionector TKO heeft het voordeel van een lage dode ruimte, neutrale vloeistofverplaatsing en een TKO-klep om accidentele katheter occlusie te voorkomen, vooral nuttig bij zwaartekrachtinfusie en fysiologische veranderingen (hoesten, braken, huilen, ...).

Toepassingen zijn onder andere:

- Bloedafname, intermitterende injecties, continue infusies van vloeistoffen of medicijnen.

- Naaldloos apparaat, specifiek ontworpen om katheter occlusie te verminderen, door de bi-directionele stroom van vloeistof, infuseren en kathetertip bloedreflux te controleren. Bionector TKO is voorzien van een interne klep die opengaat bij injectie en infuus. Als de druk te laag is (drooglopen van de infuuszak), sluit het ventiel om de patiënt te beschermen door het voorkomen van bloedreflux. Het interne ventiel opent onder een onttrekkingsdruk van 7,0psi. Als de veneuze druk verandert, blijft het interne ventiel gesloten, waardoor reflux bij de kathetertip wordt voorkomen.

Bionector TKO bewaart constant een gesloten systeem7 dagen of 360 aansluitingenRechte vloeistofbaanNeutrale vloeistofverplaatsingMinimale dode ruimteKan worden gebruikt met vermogensinjectoren (CT-scan). Drukweerstand: 350 psiMRI-voorwaarde

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

€ 14,63
€ 13,02

Vygon Bionector TKO 00083801e kopen

Je kan Vygon Bionector TKO 00083801e van het merk Vygon , geproduceerd door VYGON , bestellen in België bij FARMALINE