Farmaline Logo

Kies uw taal

Product niet beschikbaar
Dit product wordt gratis geleverd!
€ 64,98
€ 58,48 Bespaar 10%
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf €39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Bijsluiter van Voorhoofdthermometer NTF3000 1 stuk

Omschrijving

Braun NTF3000 geen contact + contact voorhoofdthermometer

De nieuwe geen contact - en voorhoofdthermometer van Braun is uiter- mate geschikt de temperatuur bij een slapende baby te meten. Dankzij zijn unieke dubbele technologie en gepatenteerde ultragevoelige sensor kunt u nu snel en nauwkeurig de lichaamstemperatuur meten door de thermo- meter zachtjes tegen het voorhoofd of een stukje daarvanaf te houden. Het grote display met kleurcodering voor eenvoudige weergave van het meetresultaat zult u ook waarderen. De combinatie van professionele nauwkeurigheid en gebruiksgemak geeft u een gerust gevoel

Gebruik

Met de nieuwe‘geen contact’- en voorhoofdthermometer van Braun kan de temperatuur zelfs bij een slapende baby worden opgenomen zonder dezedie wakker te maken. Dankzij zijn revolutionaire dubbele technologie en ultragevoelige sensor kunt u nu snel en nauwkeurig de lichaamstemperatuur meten door de thermometer zachtjes tegen het voorhoofd (‘contact’) of een stukje daarvanaf (‘geen contact’) te houden.
 
De ultragevoelige sensor in combinatie met het innovatieve optische systeem vangt twee keer zo veel uitgestraalde warmte op vergeleken met traditionele voorhoofdthermometers**. Op grond van de opgevangen energie wordt vervolgens een klinisch nauwkeurig meetresultaat berekend.
 
Daarnaast helpt de nabijheidssensor u bij de ‘geen contact’-methode om de thermometer op de juiste afstand van het voorhoofd te houden. Het is voor een nauwkeurig meetresultaat zonder invasieve technologieën van essentieel belang dat de thermometer zich op de juiste positie bevindt en op de juiste afstand wordt gehouden, en het hulpssysteem van Braun zorgt hiervoor. In combinatie met het grote display met kleurcodes is het eenvoudig het meetresultaat te interpreteren.
 
Geniet van de mentale rust die de combinatie van professionele nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid biedt.
Voorhoofdthermometer NTF3000 1 stuk
€ 64,98
€ 58,48
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Voorhoofdthermometer NTF3000 1 stuk
€ 64,98
€ 58,48
Product niet beschikbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Laatste reviews en ervaringen met Voorhoofdthermometer NTF3000

Schrijf een review
Toon alle reviews
 • Klant André gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  5 van 5 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  EINDELIJK EENS WAT GOEDS

  Deze thermometer is op vele punten echt geweldig: precisie, snelle temperatuurmeting, mogelijkheid om ZONDER CONTACT te werken....geen overdracht van storende elementen. Ik had de oude kwikthermometer nog, maar ik ben overtuigd door deze nieuwe aankoop.

 • Klant JC gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  9 van 10 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  De temperatuur van deze thermometer is snel en nauwkeurig genoeg voor wat ik kan beoordelen. Een variatie van 0,2-0,3 ten opzichte van een "klassieke" digitale thermometer (axillaire meting).

 • Klant Alfons gaf dit product 1 van de 5 sterren.
  1/5
  38 van 47 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  We dachten met de aankoop van en voorhoofdthermometer van dit merk (toch een 'naam') een topproduct in huis te halen. Het enige positieve is dat, als iemand koorts heeft, hij dat ook aangeeft; maar de gemeten waarden overschrijden bijna steeds de waarden die men bekomt. Dat gaat van 0.5 tot 1°C tot zelfs 2 graden en meer ten opzichte van meting, onmiddellijk daarna, onder de tong of rectaal. Soms geeft hij absurde warde als 41.5; daar waar elke andere koortsthermometer niet meer dan 38,5 tot 39 geeft. Deze week nog gaven we onze kleindochter van 3.5 jaar tot 2 maal toe Neurofen koortsremmer, op basis van metingen boven de 40°C. Toen 2 dagen later de koorts terug opliep nar die bijna 41°C, controleerden we met 2 andere digitale thermometers (rectaal), en kwamen we telkens beneden de 39 uit. Dat is nog hoge koorts, maar er is toch een verschil tussen net onder de 39 en net onder de 41.... . Mijn zoon kocht bij jullie een maand vroeger de Thermofocus Essential Thermometer Escos (voor ongeveer dezelfde prijs); en die waarden zijn veel accurater.... . Dus een ontevreden klant die achterblijft met een niet betrouwbaar product. We volgen nochtans strikt de noties toe, vermeld in de handleiding.

Toon alle reviews

Voorhoofdthermometer NTF3000 kopen

Je kan Voorhoofdthermometer NTF3000 van het merk Braun , geproduceerd door KAZ EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Black friday of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Thermometers

Braun