Farmaline Logo

Kies uw taal

Op voorraad
Vandaag Geleverd

In sommige postcodes kunnen we je bestelling dezelfde dag leveren indien je voor 10u30 bestelt. De levering gebeurt 's avonds tussen 17u00 en 22u00.

Premium avondlevering

In sommige postcodes kunnen we je bestelling de volgende werkdag leveren tijdens de avond. De levering vindt dan plaats tussen 17u00 en 22u00.

Wordt vandaag verzonden

Dit product is voorradig. Farmaline garandeert dat 75%* van de bestellingen geplaatst en betaald voor 13u00, nog dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. *Dit getal is gebaseerd op de afgelopen 4 weken.

Verzending binnen 1 werkdag

Dit product is voorradig maar de bestelling kan vandaag niet meer verwerkt worden. Ons voorraadsysteem houdt rekening met het tijdstip waarop u de bestelling plaatst, de hoeveelheid die u bestelt en de huidige werkdruk in ons magazijn.

Verzending binnen 2 werkdagen

Dit product is voorradig in een depot van een distributeur die minder frequent aan Farmaline levert. De verwerkingstijd van uw bestelling wordt hierdoor iets langer.

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig. Noch bij ons, noch bij de groothandel, noch bij de fabrikant. Laat uw emailadres achter en ontvang een notificatie zodra het terug beschikbaar is.

Uit handel

Wij hebben informatie ontvangen van de groothandel of de fabrikant dat dit product niet langer beschikbaar zal zijn.

€ 24,57
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 18,18
Verkrijgbaar in de volgende formaten
100 g
€ 24,57
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 18,18
26%
150 g
€ 31,55
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 22,09
30%
Promotie 26% korting
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Groot assortiment, kleine prijzen

Dit is een geneesmiddel
Bijsluiter van Voltaren Emulgel Forte 2% 100 g

Omschrijving

Voltaren Emulgel Forte wordt gebruikt om pijn te verlichten en ontsteking en zwelling van een aantal pijnlijke aandoeningen van de spieren en gewrichten te verminderen.

Voltaren Emulgel Forte kan gebruikt worden bij volwassenen en adolescenten van 14 jaar en ouder voor de plaatselijke behandeling van: ontsteking na kwetsuren van pezen, gewrichtsbanden, spieren en gewrichten. Het verlicht snel de (matige tot sterke) pijn, verbetert de beweeglijkheid en helpt het terugwinnen van een normaal functioneren.

Voltaren Emulgel Forte kan gebruikt worden bij volwassenen (18 jaar en ouder): voor sommige vormen van reuma (behoort tot de bevoegdheid van de arts). Een behandeling met Voltaren Emulgel Forte werkt hoofdzakelijk op de symptomen. Wordt uw klacht na 7 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Gebruik

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. De aanbevolen dosering is: Voor volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder: Breng de gel om de 12 uren (bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds) aan op de pijnlijke plek.

Hoe Voltaren Emulgel Forte aanbrengen?
Open de klepdop. Gebruik een vinger, duim, zijkant van je hand of zelfs een kant van de tafel tegen de blauwe strook van de klep om de klepdop gemakkelijk te openen. De verzegeling zal verbroken worden bij de eerste opening langs beide kanten van de klepdop. Ga voor het eerste gebruik na of de verzegeling niet verbroken is. Duw zachtjes een kleine hoeveelheid gel uit de tube en breng aan op het pijnlijke of gezwollen gebied en wrijf het zachtjes in. De benodigde hoeveelheid zal variëren afhankelijk van de grootte van het pijnlijke of gezwollen gebied; een hoeveelheid ter grootte van een kers tot een walnoot zal doorgaans voldoende zijn. U zal mogelijk een licht verkoelend effect ondervinden als u de gel inwrijft. Tenzij de handen het gebied zijn dat behandeld wordt, moet u uw handen afvegen met absorberend papier nadat u de gel hebt ingewreven en ze vervolgens wassen, om zo accidenteel contact met de mond en de ogen te vermijden. Het absorberend papier dient na gebruik in de vuilnisbak weggegooid te worden. Duw op de klep om de klepdop te sluiten. Verwijder indien nodig na gebruik de resterende gel op de klepdop met een katoenen handdoek of papieren doek totdat deze er proper uitziet en deze droog is. Om de klepdop te sluiten, duw je de klep terug toe met je vingers, kant van je hand of zelfs tegen een tafel of aanrecht totdat je een “klik” hoort. Hou de tube rechtop tijdens het openen en sluiten van de klepdop om een lek uit de tube te voorkomen. Wacht met een bad te nemen of te douchen totdat de Voltaren Emulgel Forte opgedroogd is. Voltaren Emulgel Forte is enkel bedoeld voor uitwendig gebruik (enkel transdermaal gebruik).

Hoe lang Voltaren Emulgel Forte gebruiken?
Volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder:
De behandeling van kwetsuren van pezen, gewrichtsbanden, spieren en gewrichten mag niet langer dan 2 weken duren.

Enkel volwassenen (18 jaar en ouder):
De behandeling van reuma mag niet langer dan 3 weken duren. Een langere behandelingsduur kan eventueel worden geadviseerd door een arts.

Gebruik niet langer dan nodig gedurende een zo kort mogelijke periode. Als de pijn of zwelling niet verbeteren binnen de 7 dagen, of als ze erger worden, raadpleeg dan uw arts

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is diclofenac diethylamine. Elke gram gel bevat 23,2 mg diclofenac diethylamine, overeenkomend met 20 mg natriumdiclofenac (2%).
De andere stoffen in dit middel zijn butylhydroxytolueen (E 321), carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol (E 1520), parfum Eucalyptus Sting en gezuiverd water.

Bijwerkingen

Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken.

Bijwerkingen omvatten milde en voorbijgaande huidreacties op de plaats van aanbrengen. In heel zeldzame gevallen kunnen allergische reacties optreden.

Als u één van de volgende tekenen van allergie vertoont, STOP dan het gebruik van Voltaren Emulgel Forte en raadpleeg onmiddellijk een arts of apotheker:

 • Huiduitslag met blaarvorming; netelroos (kan voorkomen bij 1 tot 10 personen op 10.000).
 • Piepende ademhaling, kortademigheid of een gevoel van benauwdheid in de borstkas (astma) (kan voorkomen bij 1 tot 10 personen op 10.000).
 • Zwelling van het gezicht, de lippen, de tong of de keel (kan voorkomen bij minder dan 1 persoon op 10.000). De andere bijwerkingen die zich kunnen voordoen, zijn meestal mild, onschuldig en van voorbijgaande aard.

Andere bijwerkingen:

 • Vaak (kan voorkomen bij tot 1 op 10 personen): huiduitslag, eczeem, roodheid (erytheem), huidontsteking, jeuk.
 • Zelden (kan voorkomen bij tot 1 op 1000 personen): huidontsteking met vorming van blaasjes.
 • Zeer zelden (kan voorkomen bij tot 1 op 10.000 personen): huiduitslag met puisten, overgevoeligheid voor licht (de huid kan gevoeliger zijn voor zonlicht (zon of zonnebank). Mogelijke symptomen zijn jeuk, zwelling en blaarvorming door zonnebrand.).

Na langdurig gebruik op grote huidoppervlakten, kan men het risico van verschijning van volgende algemene bijwerkingen niet uitsluiten:

 • Zeer zelden (kan voorkomen bij tot 1 op 10.000 personen): vermoeidheid, slapeloosheid, prikkelbaarheid, geelzucht, leverontsteking, bepaalde nieraandoeningen (nierinsufficiëntie en nefrotisch syndroom), ernstige bloedafwijkingen.
 • Niet bekend (kan met de beschikbare gegevens niet worden bepaald): Maagpijn, misselijkheid en braken, diarree, maag- en darmzweer, zwarte stoelgang, hoofdpijn, duizeligheid, stijging van bepaalde enzymen (transaminases), waterophoping (perifeer oedeem) en aanvallen van hoge bloeddruk, gevoel van onwelzijn.

Waarschuwing

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

 • U bent allergisch voor diclofenac, voor andere geneesmiddelen om pijn, koorts of ontsteking te behandelen, zoals ibuprofen of acetylsalicylzuur (dat ook wordt gebruikt als bloedverdunner) of voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten. Symptomen van een allergische reactie kunnen zijn: piepende ademhaling of kortademigheid (astma); angio-oedeem, huiduitslag met blaren of netelroos; zwelling van het gezicht of tong; lopende neus.
 • Als u een maag- of darmzweer heeft, vermijd langdurige behandeling op uitgestrekte huidzones.
 • Niet gebruiken op een beschadigde huid.
 • Als u in het laatste trimester (de laatste 3 maanden) van uw zwangerschap bent.
 • Als u jonger bent dan 14 jaar.
 • Als één van deze waarschuwingen op u van toepassing is, gebruik dan geen Voltaren Emulgel Forte.

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel?
Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt.

 • Enkel aanbrengen op een intacte huid. Gebruik Voltaren Emulgel Forte NIET op huidaandoeningen zoals snijwonden, open wonden of op een huid met uitslag of eczeem. Stop de behandeling als er huiduitslag optreedt na aanbrengen van het geneesmiddel.
 • Geen te grote dosis aanbrengen of niet aanbrengen gedurende een langere periode, tenzij onder medisch advies.
 • Voltaren Emulgel Forte is enkel bedoeld voor uitwendig gebruik. Gebruik het niet in de mond en slik het niet in. Wees voorzichtig zodat er geen Voltaren Emulgel Forte in de ogen terecht komt. Als dit toch gebeurt, spoel de ogen dan goed met helder water. Raadpleeg uw arts of apotheker als enig ongemak blijft voortduren.
 • Een beugel of steunverband, zoals vaak gebruikt wordt bij kwetsuren zoals verstuikingen, kan gebruikt worden, maar breng Voltaren Emulgel Forte niet aan onder luchtdichte (plastic) verbanden.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
Voltaren Emulgel Forte 2% 100 g
€ 24,57
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 18,18
Op voorraad
Vandaag Geleverd

In sommige postcodes kunnen we je bestelling dezelfde dag leveren indien je voor 10u30 bestelt. De levering gebeurt 's avonds tussen 17u00 en 22u00.

Premium avondlevering

In sommige postcodes kunnen we je bestelling de volgende werkdag leveren tijdens de avond. De levering vindt dan plaats tussen 17u00 en 22u00.

Wordt vandaag verzonden

Dit product is voorradig. Farmaline garandeert dat 75%* van de bestellingen geplaatst en betaald voor 13u00, nog dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. *Dit getal is gebaseerd op de afgelopen 4 weken.

Verzending binnen 1 werkdag

Dit product is voorradig maar de bestelling kan vandaag niet meer verwerkt worden. Ons voorraadsysteem houdt rekening met het tijdstip waarop u de bestelling plaatst, de hoeveelheid die u bestelt en de huidige werkdruk in ons magazijn.

Verzending binnen 2 werkdagen

Dit product is voorradig in een depot van een distributeur die minder frequent aan Farmaline levert. De verwerkingstijd van uw bestelling wordt hierdoor iets langer.

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig. Noch bij ons, noch bij de groothandel, noch bij de fabrikant. Laat uw emailadres achter en ontvang een notificatie zodra het terug beschikbaar is.

Uit handel

Wij hebben informatie ontvangen van de groothandel of de fabrikant dat dit product niet langer beschikbaar zal zijn.

Op voorraad
Vandaag Geleverd

In sommige postcodes kunnen we je bestelling dezelfde dag leveren indien je voor 10u30 bestelt. De levering gebeurt 's avonds tussen 17u00 en 22u00.

Premium avondlevering

In sommige postcodes kunnen we je bestelling de volgende werkdag leveren tijdens de avond. De levering vindt dan plaats tussen 17u00 en 22u00.

Wordt vandaag verzonden

Dit product is voorradig. Farmaline garandeert dat 75%* van de bestellingen geplaatst en betaald voor 13u00, nog dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. *Dit getal is gebaseerd op de afgelopen 4 weken.

Verzending binnen 1 werkdag

Dit product is voorradig maar de bestelling kan vandaag niet meer verwerkt worden. Ons voorraadsysteem houdt rekening met het tijdstip waarop u de bestelling plaatst, de hoeveelheid die u bestelt en de huidige werkdruk in ons magazijn.

Verzending binnen 2 werkdagen

Dit product is voorradig in een depot van een distributeur die minder frequent aan Farmaline levert. De verwerkingstijd van uw bestelling wordt hierdoor iets langer.

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig. Noch bij ons, noch bij de groothandel, noch bij de fabrikant. Laat uw emailadres achter en ontvang een notificatie zodra het terug beschikbaar is.

Uit handel

Wij hebben informatie ontvangen van de groothandel of de fabrikant dat dit product niet langer beschikbaar zal zijn.

€ 24,57
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 18,18
Verkrijgbaar in de volgende formaten
100 g
€ 24,57
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 18,18
26%
150 g
€ 31,55
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.
€ 22,09
30%
Promotie 26% korting
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Groot assortiment, kleine prijzen

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven

* De kortingscode is pas geldig bij een minimum aankoopbedrag van €50, is niet van toepassing op geneesmiddelen en babyvoeding, en niet combineerbaar met andere codes

€5*
Korting!

Klanten die dit kochten, kochten ook

Flamigel 50 g
Flamigel 50 g
€ 13,74
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 9,07
Fenigel 30 g
Fenigel 30 g
€ 8,75
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 7,09
1+1_actie_Perrigo|farmaline.be

Laatste reviews en ervaringen met Voltaren Emulgel Forte 2%

Schrijf een review
 • Klant Christel gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Goed product

  Goed product bij gewrichtspijnen en spierpijnen Ook zeer goed en gemakkelijk om het op de huid in te smeren ,even inmasseren, weinig nodig , vlug resultaat Prijs kwaliteit zeer goede overeenkomst

 • Klant JC gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  Goede promo

  iik gebruik de voltaren emulgel voornamelijk preventief voor het sporten en ben hier zeer tevreden over. De hoofdreden voor mijn aankoop bij farmaline was de zeer aantrekkelijke kortingspromo van -30%. Hierdoor bespaarde mij een mooi bedrag uit.

 • Klant Jean gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Spierpijn

  zeer effectief bij spierpijn na een verkoudheid of verkeerde beweging. Twee keer per dag aangebracht, voelt u onmiddellijk verlichting

 • Klant Jeannine gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  onmiddellijke verlichting

  ik gebruik deze gel dagelijks om mijn pijnen, artritis en reuma te verlichten. Ik gebruik deze gel ook om peesontstekingen in mijn armen te verlichten. Ik ben zeer tevreden en beveel deze Forte 2% gel ten zeerste aan. Het is een zeer goede behandeling.

 • Klant Bart gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  spierpijn

  Deze gel met een werkzame stof van 2% is het ideale middel tegen spierpijn of ontstekingen aan de spieren. Ik gebruik het 3x per dag, meestal gedurende een periode van 5 dagen. De gel dringt snel in de huid en is niet vettig.

 • Klant Christine gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Voltaren

  Een aanrader

 • Klant Dirk gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  een klassieker

  Dit moet je altijd in huis hebben. De gel smeert gemakkelijk uit en helpt bij pijn aan spieren en/of gewrichten. Ik zou het niet meer kunnen missen.

 • Klant Jean gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Efficiëntie

  Geen pijn meer

 • Klant Roza gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  heup pijn

  help goed

 • Klant Dominique gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  Goed product

  Goed product


Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven

* De kortingscode is pas geldig bij een minimum aankoopbedrag van €50, is niet van toepassing op geneesmiddelen en babyvoeding, en niet combineerbaar met andere codes

€5*
Korting!

Voltaren Emulgel Forte 2% 100 g

Voltaren Emulgel Forte 2% 100 g
€ 24,57
De vermelde verkoopprijzen die betrekking hebben op producten zonder wettelijk gereguleerde marges, zijn niet-bindende adviesprijzen.

€ 18,18
Op voorraad

Voltaren Emulgel Forte 2% kopen

Je kan Voltaren Emulgel Forte 2% van het merk Voltaren , geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Voltaren of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Spieren & Gewrichten & Kneuzingen > Lokale Applicatie