€ 20,99
€ 18,05
(€ 40,11 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 2,94)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Hemoclin Aambeiengel

HemoClin Aambeiengel behandelt en voorkomt aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. Het verlicht direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid. HemoClin neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygienisch aan te brengen.

HemoClin:
 • Werkt snel en effectief bij aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken.
 • Direct verkoelend, verlichtend en verzachtend
 • Verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces
 • Handig, schoon en hygiënisch aan te brengen
 • Is handig te doseren en hygiënisch aan te brengen
 • Vooral geschikt voor inwendig gebruik (gebruik bij uitwendige aambeien de nieuwe HemoClin Spray)Inwendige aambeien behandelen met een natuurlijke gel

De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. De blokker neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. HemoClin is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, geurstoffen of stoffen van dierlijke herkomst.

Symptomen van inwendige aambeien? Hemoclin: makkelijk in gebruik

Voor de behandeling van inwendige aambeien is Hemoclin makkelijk in gebruik. Aanbrengen van de gel gaat handig en hygieisch met de innovatieve applicator. Hiermee kan de gel direct op de gewenste plek worden aangebracht.

Maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen bij inwendige aambeien

HemoClin heeft een gesloten bewaarsysteem, waardoor de gel in de spuitbus niet in contact staat met de applicator. Het is handig te doseren. Het binnendeel van de applicator wordt per behandeling gevuld met de juiste hoeveelheid gel, die pas tijdens het aanbrengen in contact komt met het beschermende buitendeel. Dit biedt maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen.

Indicatie

HemoClin Gel wordt met name toegepast bij inwendige aambeien en anale ongemakken zoals jeuk, branderigheid en irritatie. De kleurloze gel bevat 2QR, 2QR neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

Gebruik van Hemoclin Aambeiengel

1) Druk het blauwe deel naar beneden.
2) Neem het blauwe deel uit de houder.

Dosering

Voor de behandeling van aambeien en anale ongemakken (gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid): minimaal tweemaal per dag aanbrengen in en rondom de anus in ruime hoeveelheden gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid. Ter voorkoming van aambeien en anale kloofjes: aanbrengen in en rondom de anus voor en na iedere stoelgang.

Bewaring

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Ingrediënten Hemoclin Aambeiengel

aqua, aloe barbadensis gel, PEG-8, xanthan gum, betaine, potassium phosphate, laureth-9, galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer (2QR), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin en sodium hydroxide.

Bijwerkingen van Hemoclin Aambeiengel

Er zijn voor zover bekend geen bijwerkingen van betekenis.

Waarschuwing

Er zijn voor zover bekend bij gebruik volgens voorschrift geen wisselwerkingen van betekenis met andere medicijnen, voedsel, dranken of andere stoffen.
€ 20,99
€ 18,05
(€ 40,11 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hemoclin aambeiengel

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Hemocclim aambeiengel 45 gel is spijtig genoeg geen goed product. Het is moeilijk aan te brengen en heeft geen aangename geur. De structuur van de gel is te waterig.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het gebruik van hemoclinggel vermindert het ongemak en de pijn bij stoelgang aanzienlijk. Ik adviseer het te koppelen met hemoclin spray.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De gebruikelijke jeuk bij aambeien verdwijnt als snel bij het gebruik van deze gel. Zeker aan te bevelen. Het product is zeer gemakkelijk aan te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel is zeer handig om aan te brengen en werkt ook uitstekend. Heb al verschillende zalfjes geprobeerd maar deze geeft naar mijn ervaring het beste resultaat.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Na twee weken gebruik is het bloeden gestopt maar alle andere ongemakken zoals jeuk en de pijn zijn gebleven. Misschien moet ik het nog wat langer uitproberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product. Mijn dochter sukkelde reeds lange tijd met hemoroiden. Al van de eerste dag had ze beterschap en na een paar dagen waren haar klachten over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een fantastisch product!!! Het werkt direct verkoelend en verzachtend. Wanneer je last hebt van inwendige aambeien, gebruik je het direct bij de minste pijn en dan kan het snel weer herstellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hierbij kan ik een goede score geven, voelde het effect dadelijk: verlicht de pijn & het ongemak: spijtig dat je er niet lang mee doet, een beetje te kleine dosis!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De gel is heel gemakkelijk om aan te brengen, ook heel hygiënisch. Ik gebruikte de gel samen met de spray en de aambeien gingen vlugger weg dan een cortisonezalfje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een geweldige voorbereiding, licht en gemakkelijk te gebruiken. En altijd de juiste dosering dankzij de applicator voor een langdurig gebruik! onvervangbaar voor mij
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel doeltreffend product, het neemt onmiddellijk jeuk en irritatie weg, is gemakkelijk aan te brengen. Alleen zou de flacon iets groter mogen zijn, snel op.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben meer tevreden over de gel dan over de spray. Als je open wondjes hebt prikt de spray, het is heel makkelijk in gebruik maar ben toch meer tevreden over de gel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verzachtende gel. Zeer grote troef is de applicator. Gemakkelijk om de juiste hoeveelheid af te meten en in te brengen. Zelden dergelijke praktische en hygiënische manier gezien om de crème aan te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel werkzaam, wonderlijk te gebruiken, gemakkelijk te reinigen. Zeer goed zeer goed, ik zal Hemoclin zeker nog kopen, ook al betaalt het ziekenfonds het niet terug.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed en efficient produkt. Geen last meer na een paar dagen gebruik. De service is zeer goed, discreet en snel bij farmaline. Ook de aankoop zelf is zeer duidelijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man heeft dit gebruikt omdat hij last had van aambeien die soms bloeden en heeft met de gel een goed gevolg de aambeien zijn reds verminderd en het bloed verlies is gestopt. Een ding is wel spijtig dat de inhoud van flacon wat weinig is.

Hemoclin Aambeiengel kopen

Je kan Hemoclin Aambeiengel van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Hemoclin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Lokaal
50+ > Aambeien & Zware benen > Lokaal
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Zalven