€ 20,99
€ 19,52
(€ 43,38 / 100 ml)
Bespaar 7% (€ 1,47)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Hemoclin Aambeiengel

HemoClin Aambeiengel behandelt en voorkomt aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. Het verlicht direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid. HemoClin neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygienisch aan te brengen.

HemoClin:
 • Werkt snel en effectief bij aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken.
 • Direct verkoelend, verlichtend en verzachtend
 • Verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces
 • Handig, schoon en hygiënisch aan te brengen
 • Is handig te doseren en hygiënisch aan te brengen
 • Vooral geschikt voor inwendig gebruik (gebruik bij uitwendige aambeien de nieuwe HemoClin Spray)Inwendige aambeien behandelen met een natuurlijke gel

De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. De blokker neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. HemoClin is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, geurstoffen of stoffen van dierlijke herkomst.

Symptomen van inwendige aambeien? Hemoclin: makkelijk in gebruik

Voor de behandeling van inwendige aambeien is Hemoclin makkelijk in gebruik. Aanbrengen van de gel gaat handig en hygieisch met de innovatieve applicator. Hiermee kan de gel direct op de gewenste plek worden aangebracht.

Maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen bij inwendige aambeien

HemoClin heeft een gesloten bewaarsysteem, waardoor de gel in de spuitbus niet in contact staat met de applicator. Het is handig te doseren. Het binnendeel van de applicator wordt per behandeling gevuld met de juiste hoeveelheid gel, die pas tijdens het aanbrengen in contact komt met het beschermende buitendeel. Dit biedt maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen.

Indicatie

HemoClin Gel wordt met name toegepast bij inwendige aambeien en anale ongemakken zoals jeuk, branderigheid en irritatie. De kleurloze gel bevat 2QR, 2QR neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

Gebruik van Hemoclin Aambeiengel

1) Druk het blauwe deel naar beneden.
2) Neem het blauwe deel uit de houder.

Dosering

Voor de behandeling van aambeien en anale ongemakken (gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid): minimaal tweemaal per dag aanbrengen in en rondom de anus in ruime hoeveelheden gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid. Ter voorkoming van aambeien en anale kloofjes: aanbrengen in en rondom de anus voor en na iedere stoelgang.

Bewaring

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Ingrediënten Hemoclin Aambeiengel

aqua, aloe barbadensis gel, PEG-8, xanthan gum, betaine, potassium phosphate, laureth-9, galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer (2QR), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin en sodium hydroxide.

Bijwerkingen van Hemoclin Aambeiengel

Er zijn voor zover bekend geen bijwerkingen van betekenis.

Waarschuwing

Er zijn voor zover bekend bij gebruik volgens voorschrift geen wisselwerkingen van betekenis met andere medicijnen, voedsel, dranken of andere stoffen.
€ 20,99
€ 19,52
(€ 43,38 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hemoclin Aambeiengel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed

  Gemakkelijk in gebruik. Zeer goede uitleg over het gebruik. Handig om mee te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Medium ... hetzelfde als elke andere crème

  Geen onmiddellijk effect zoals aangegeven

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Aambeien???

  Een heel goed middel voor mensen die moeilijk naar het toilet kunnen omdat hun stoelgang te hard is, wat soms kan leiden tot kleine scheurtjes in de anus, en dat kan pijnlijk zijn. Met Hemoclin verdwenen bij mij de problemen na enkele maanden gebruik van dit middel. Wat aambeien betreft heb ik geen ervaring, maar volgens mijn gevoel is het daar een goed middel voor.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hemoclin Aambeiengel kopen

Je kan Hemoclin Aambeiengel van het merk A.Vogel , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Hemoclin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Lokaal
50+ > Aambeien & Zware benen > Lokaal
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Zalven