€ 13,39
€ 10,44
Bespaar 22% (€ 2,95)
Promotie 22% korting

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce Vitaal

Echinaforce Vitaal ondersteunt de weerstand en geeft extra energie en vitaliteit. Het unieke aan deze Echinaforce variant is de toevoeging van spirulina en Siberische ginseng, die gezamenlijk ondersteuning bieden voor meer energie en vitaliteit.

Indicatie

 • Weerstand, energie en vitaliteit
 • Eén tablet per dag  
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Echinaforce Vitaal

1 per dag. Inslikken met een glas water.

Ingrediënten A.Vogel Echinaforce Vitaal

Ingrediënten Alg (Spirulina (Turpin) ex Gomont sp.: bron van natuurlijke vitamine B12*) 495,04 mg, Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus (Rupr et Maxim.)**) 197,48 mg, verdikkingsmiddel: dicalciumfosfaat dihydraat (E341), geleermiddel: microkristallijne cellu - lose (E460), stabilisator: natrium croscarmel - lose, purperen rudbeckia (Echinacea purpurea (L.) Moench.) 26,55 mg, geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464), stabili - sator: silicium dioxide (E551), antiklontermid - del: magnesiumstearaat (E572), stabilisator: glycerol (E422), vitamine B12 (cyano-cobala - mine) 0,7 μg (70% van de ADH). ** 1 tablet bevat 197 mg Siberische ginseng. Bij een inname van 1 tablet per dag wordt 70% van de ADH voor vitamine B12 ver - zekerd. Echinaforce Vitaal van A.Vogel is sterk geconcentreerd.* 1 tablet bevat 495 mg Spirulina. Rijk aan vitamine B12
€ 13,39
€ 10,44

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Echinaforce Vitaal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer effectief om een goede weerstand op te bouwen

  Ik neem dit product reeds geruime tijd en voel me hier goed bij

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  niet overtuigd

  Ik vergeet steeds de pil in te nemen, bij het eten en met water vind ik niet handig, ik heb liever kauwtabletten. Voor de rest denk ik ook niet dat het helpt. Ik voel me niet vitaler en ook mijn weerstand heeft geen uitzonderlijke boost gekregen. Glazen verpakking is wel goed voor het milieu.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  A.Vogel Vitaal

  Ik neem A.Vogel regelmatig een periode om mijn weerstand te verhogen. Een direct positief effect merk ik niet maar het lijkt wel degelijk te helpen voor een betere weerstand. Ik neem het op momenten dat ik niet ziek ben, dus preventief en dit helpt voor zolang ik A.Vogel neem.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Echinaforce Vitaal kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce Vitaal van het merk A.Vogel , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules