€ 17,79
€ 13,34
Bespaar 25% (€ 4,45)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce + Vitamine C

A.Vogel Echinaforce + Vitamine C tabletten bevatten per stuk 60 mg natuurlijke vitamine C, verkregen uit de vruchten van Malpighia punicifolia. Deze vruchten staan bekend als een van de rijkste natuurlijke bronnen van
vitamine C. Vitamine C is nodig voor een goede weerstand. Verder is het een antioxidant dat, net als bijvoorbeeld vitamine E, zorgt voor een bescherming van onze lichaamscellen. Vitamine C verhoogt de weerstand, bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd en speelt een belangrijke functie bij het behoud van gezonde botten, tanden, vaten en andere lichaamsweefsels. Mensen die roken hebben meer vitamine C nodig: bij hen wordt meer vitamine C afgebroken in het lichaam. 

Een goede weerstand is nodig om fit te blijven. Hoe beter je weerstand, hoe fitter je bent. Bovendien ben je dankzij een goede weerstand sneller weer fit na een mindere periode. De Echinacea purpurea (rode zonnehoed) staat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce + Vitamine C.

Vitamine C is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Het verhoogt de weerstand en bevordert de opname van ijzer uit je voeding. Vitamine C is bovendien een anti-oxidant. Het helpt dus bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Met één tablet Echinaforce + Vitamine C pep je je weerstand op én krijg je 75% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine C binnen.
 • Voor een ijzersterke weerstand
 • Stimuleert het afweersysteem
 • Sneller fit na een mindere periode
 • Bevat 75% van de ADH vitamine C
 • 100% natuurlijk
... en ontdek in de video zelf met hoeveel zorg A. Vogel hun Echinacea purpurea kweken! 

Indicatie

Helpt bij het stimuleren van het afweersysteem en zorgt zo voor een ijzersterke weerstand.

Gebruik van A.Vogel Echinaforce + Vitamine C

1x daags 1-2 tabletten met wat water innemen

Ingrediënten A.Vogel Echinaforce + Vitamine C

Gemodificeerd zetmeel: maltodextrine, verdikkingsmiddel: microkristallijne cellulose, Braziliaanse kers (Malpighia punicifolia L.) 60 mg: bron van natuurlijke vitamine C (60 mg per tablet = 75% RI voor vitamine C), vulmiddel: natriumcroscarmellose, purperen rudbeckia (Echinacea purpurea (L.) Moench, herba et radix) 1210 mg, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaandioxide, verdikkingsmiddel: talk, vloeimiddel: silicium dioxide, verdikkingsmiddel: PEG-6000, kleurstof: ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij
Kinderen jonger dan 12 jaar. Indien er een overgevoeligheid is voor één van de componenten. 

Combinatie met andere producten
Je kan dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met een arts of apotheker.

Verdraagzaamheid
In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product over het algemeen prima verdragen.

Bewaren
Droog, donker, niet bewaren boven 25ºC. Ten minste houdbaar tot het eind van de maand vermeld op de bovenzijde van de verpakking.

Wat je moet weten voordat u Echinaforce + vitamine C gebruikt
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.
€ 17,79
€ 13,34

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel echinaforce + vitamine c

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het altijd tijdens de winter en als ik verkouden ben om sneller terug gezond te worden. Mijn moeder gebruikte het ook altijd en van haar heb ik het over genomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt top product, wel belangrijk om het uit te nemen en niet te stoppen tussen door. Verhoogd de weerstand en je bent niet zo vlug ziek. Echte AANRADER
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de producten van A. Vogel omdat ze geen schadelijke stoffen bevatten. Echinaforce, in combinatie met vitamine C is perfect om de weerstand te verhogen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me toch een stuk fitter sinds ik dit product neem. De tabletten hebben geen smaak en slikken gemakkelijk in. Deze bestel ik zeker opnieuw. Ik ben er heel tevreden van.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede aanvulling, ik voel al het verschil na een doos. Ik heb er een paar aanbevolen en ik had de kans om te genieten van een geweldig aanbod dat niets bederft. Ik raad het echt aan, want ik ben erg blij dat ik het nog niet eerder wist! En nog steeds even blij met de diensten van Farmaline, zelfs voor advies via de telefoon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede prijse en op tijd geleverd ik nem altet voor de winter een of twe mande echinaforce +vitamine c voor de versterking van de weerstand en ik ben super kontent
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product trouw innemen op langere termijn helpt wel, ooit gedaan met echinacea zonder vitamine c. Door omstandigheden problemen om voldoende groente en fruit te eten en daarom de combinatie met vitamine c aangeraden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product nog maar enkele weken; eigenlijk nog niet lang genoeg om te weten of het help. Heb dit product wel gekocht op aanraden van een familielid dat hier heel lovend over sprak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De herfst is weer begonnen. Het snotteren jammer genoeg ook. Tijd om de weerstand weer wat op te krikken met Echinaforce met vitamine C zodat we gezond de winter door kunnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product tegen de verarming van je lichaam gedurende de winter. Eenvoudig en doeltreffend; gebruik dit reeds meerdere jaren om zwaktes in het koude seizoen gemakkelijker door te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal hulpmiddel om de winter door te komen. Zonder dit was ik altijd ziek en nu helpt het me om mijn weerstand hoog te houden. Nu zie ik onze arts in de winter veel minder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In de periode dat ik me minder goed voelde en geen energie meer had, heb ik dagelijks 1 tablet van de Echinaforce met vitamine C genomen om mijn weerstand terug op te bouwen. Na 2 à 3 weken begon ik me beter en beter te voelen. Voor mij werken ze zeer goed. Ik doe nu regelmatig een kuur om te vermijden dat mijn energiepijl volledig zakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens de wintermaanden nam ik Echinaforce + vitamine C. Ik heb de indruk dat het mijn weerstand verstrekt werd want amper ziek geworden (behalve door de griep geveld).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De dagelijkse inname van deze vitamines heeft mijn man deze winter behoed van de jaarlijks weerkerende bronchitis. Ik kan het iedereen aanraden die gevoelig is tijdens de wintermaanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blij dat ik mijn weerstand kan opbouwen, Ik neem de pillen in de maanden met een r elke dag 1 pilletje en voel me energieker en sterker tegen verkoudheden en alle bacteriën. Blij want was elk jaar toch 3 keer ziek met vallingen en niesbuien.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit gedurende de hele winterperiode daar ik zeer gevoelig ben aan verkoudheden die overgaan op brochites. Deze winter nog maar 1x verkouden toen ik pas begon met het innemen van de pilletjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1 week voelde mijn man zich al veel fitter en voelde zich minder snel moe. Hij functioneerde beter overdag op zijn werk. Zeer tevreden over deze vitamines. We kopen ze in de toekomst nog.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is altijd erg moeilijk om een voedingssupplement te evalueren. Het lijkt effectief te zijn in het versterken van mijn verdediging tegen de harde winterse omstandigheden.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Onder voorbehoud van herhaalde verkoudheid heb ik de Echinaforce + Vitamine C tabletten een maand lang getest zonder helaas de verwachte resultaten te hebben.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dr vogel bereik dat ik hou van en vooral geen bijwerkingen zoals sommige drugs..... Ik geloof er in en het voelt goed aan ik beveel het aan veel mensen aan.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een lage weerstand en ben vaak ziek. Deze tabletten helpen me extra weerstand te kunnen opbouwen zeker gedurende de winterperiode. Ik ga ze blijven innemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Weerstand voor de winter is blijkbaar beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het product nu toch al een poos, maar ben - voorlopig? - nog altijd niet verkouden geweest, hoewel er rondom mij wél enkele personen aangestoken waren. Vermoed dat het dus wel iets opbrengt aangezien ik hier anders in de winter altijd last van heb!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ken het product van vroeger en probeer de maanden met de R dit steeds met het gezin gebruiken om als weerstand ondersteuning. de beste prijs voor voor dit A .Vogel hier bij farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tydens de winter de ideale aanvulling wegens minder fruit soorten te eten ook zeer goed tegen verkoudheden vitamine c en plus een oppepper neem dit altyd tot enmet Maart
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken dit product sinds een paar weken en zijn er zeer tevreden over.Onze weerstand is al veel gebeterd.Zeker met dit regenweer.De producten van Dr Vogel zijn zeker aan te raden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aanvullende vitaminen bestaande uit echinacea, waarvan bekend is dat ze de immuniteit versterken. Compacte geel/ivoor diamantvormige tabletten, gemakkelijk in te slikken. Ik blijf ze elk jaar meenemen in de winter. Ik raad ++++++ aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem elk jaar voor de winter een 3 maanden kuur met Echinaforce + vitamine C om mijn weerstand op te bouwen voor de winter en ben heel tevreden van het resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om de weerstand terug op te bouwen. Zeker aan te raden in de winterperiode , maar ik gebruik dit product het hele jaar door , ze zijn makkelijk in te nemen na het ontbijt. En licht verteerbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed en perfect artikel voor een heel voordelige prijs, ik neem elke dag een tablet voor een goede eerstand, ik heb al veel goede resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze tabletten in neem is mijn weerstand zeer goed verbeterd. Vroeger was ik vlug verkouden in de wintermaanden en nu veel minder. Ik neem deze tabletten vanaf het najaar tot in de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om hun weerstand te optimaliseren nemen mijn ouders als voorbereiding op de wintermaanden Echinaforce. Tot op heden hebben zij nog nooit griep of andere winterkwaaltjes gehad. Via Farmaline is het trouwens veel voordeliger dan bij de apotheek en het wordt aan huis gebracht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zodra er een gezinslid zich wat ziekjes voelt, beginnen alle andere gezinsleden preventief echinaforce te nemen en vaak kunnen zij dan aan de verkoudheid of de griep ontsnappen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig: slechts 1 tablet per dag en je hebt voldoende Echinacea + vitamine C binnen! Ik gebruik dit iedere winter en dit helpt effectief tegen verkoudheden en griep.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is gewoon een super product, gebruik het al jaren en kan me geen winter voorstellen zonder. Het helpt enorm om je weerstand te verhogen. Als er mensen in de buurt ziek zijn of bij vermoeidheid nemen we telkens een periode deze tabletten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zéér effectief bij opkomende verkoudheid of griep, top om de weerstand van het ganse gezin te verhogen tijdens de natte, donkere herst- en winterwmaanden;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elk jaar rond deze tijd beginnen mijn kinderen met een kuur van A.Vogel Echinaforce + Vitamine C tabletten. zij hebben nog al vlug last van verkoudheden en keelpijn en dit is een uitstekend middel om hun te beschermen daarvoor!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken deze vitamines al een paar jaar gedurende najaar en winter. De indruk is toch dat we wat beter bestand zijn tegen verkoudheden etc. Is wel wat duurder dan andere vitamnes, maar goede kwaliteit AANRADER !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Doe in de winter altijd een vitaminekuur om mijn weerstand op te krikken. Baat het niet, schaadt het niet! Is wel de eerste keer dat ik dit merk aankoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft u last van m.r.s.a niets beter in gebruik dan A-vogel Echinaforge+Vtamine C met deze verwijderd u deze vorm van ziekenhuid Bacterie Als ook voor een zeker verwijderen neem ook A-vogel molkosan in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken het product al een paar jaar en had er steeds goede resultaten mee. Bij het begin van deze winter was ik nog niet gestart met mijn dagelijks pilletje, resultaat: een zware verkoudheid die lang aangesleept heeft. Nu na 14 dagen inname is mijn weerstand terug prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement helpt ons om de winter door te komen. We zijn minder gemakkelijk verkouden en worden minder vaak ziek. Gemakkelijk in te nemen met een beetje water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product Echinaforce plus vitamine C is wel een product dat aan te raden is .wij zelf gebruiken het al jaren ,en tot op heden zijn wij al alle winters door gekomen zonder zware verkoudheden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product! Ik was al een aantal weken/maanden aan het sukkelen met een vervelende verkoudheid, en ik had ook last van vermoeidheid. De pilletjes beginnen slikken, en weg was de verkoudheid! Ik heb ook veel meer energie! Aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dat heel de winter,ik raad dat aan aan iedereen die niet veel weerstand heeft ,en om het te bestellen is het een gemakkelijke en vlugge levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al 12 jaar op als winterkuur. Alle maanden met een R en altijd de eerste helft van de maand. In die periode maar 1 maal in grieptoestand geweest. Ik ben er nu 60 en heb nooit een vaccin genomen. TOPPRODUCT!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement werd ons sterk aanbevolen door vrienden. Eerlijk gezegd, we hebben ondervonden dat onze immunititeit in deze winterperiode versterkt en wij wellicht daardoor nu geen grieptoestanden hebben gekregen. Een aan te bevelen voedingssupplement.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nu de vrieskou volop in het land is kan dit middel een voorzorg zijn en me behoeden .en een voorzorg zijn om genoeg weerstand te bieden tegen winterziekten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima produkt! Een noodzakelijke aanvulling van de hoeveelheid vitamine C zeker gedurende de lange winterperiode. We zijn heel tevreden over dit produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product van eind September tot meestal Maart als de grootste winterprik voorbij is en telkens overleef ik het zonder kwaaltjes, misschien 1 stevige griep en dat is alles, TOP producten van Dr.Vogel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit al jaren tijdens de winter, vooral wanneer de vermoeidheid en een tekort aan licht de kop opsteekt. Heb onlangs zware verkoudheid gehad en wanneer ik dit neem gaat de verkoudheid sneller voorbij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  's morgens een dagelijkse dosis echinaforce met vitamine c van a.vogel is een must gedurende de wintermaanden waar een "r" in voorkomt. Dat zou iedereen moeten weten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogel Echinaceaforce+Vitamine C 45 tabletten zorgt voor extra weerstand zowel in het voorjaar, najaar als in de winter. vitamine C zorgt ook voor extra bescherming
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door iemand. Ik gebruik het telkens ik me wat slapjes of grieperig voel en naar mijn mening heeft het effectief een versterkend effect!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product, dat vorige winter al werd gebruikt, beschermt u tegen de kou van het slechte seizoen en beschermt u tegen bronchitis en andere ziekten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb dit nu regelmatig ingenomen .... een aanrader... best tevreden !!.... ga zeker verder doen met deze vitamines.... en zeker ook in de toekomst nog herhalen !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht 2 dozen van deze C tabletten A.Vogel Echinaforce vooral omdat de omschrijving vermeld : • • 100% natuurlijk Bij levering ging ik de ingredienten eens nader bekijken en tot mijn verbazing lijkt me dit niet 100% natuurlijk. Het bevat 8 verschillende E nrs waarvan er 6 echt moeten vermeden worden (E460, E464, E553b) en in geringe mate genuttigd (E1400, E572, E171). Er zijn er maar 2 die praktisch onschadelijk zijn voor het menselijk lichaam (E551 en 172). Ik ben daarom niet geneigd om deze tabletten dagelijks te nuttigen omdat ze me eerder gevaarlijk lijken dan 100% natuurlijk en beschouw dit eerder als een miskoop.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruikt deze tabletten nu al enkele jaren, en die helpen echt om mijn weerstand te verhogen. Iedereen die veel binnen zit zou het kunnen nemen! Top product!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn echtgenoot had veel last van verkoudheden, tot hij dit product begon te nemen. sinds toen al veel beter.weerstand wordt grondig opgebouwt !!! zeker een aanrader !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is uiterst geschikt om je lichaam en gezondheid de ondersteuning te geven die het nodig heeft om de winter goed door te komen. Eenvoudig in te nemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  iedere herfst neem ik als voorzorg tegen verkoudheid Echinaforce kauwtabletten 1 per dag. En als iemand in mijn omgeving verkouden is tot 3 per dag.dat helpt mij goed tegen verkoudheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem nu sinds een half jaar echinaforce vitamine c tabletten en nog geen enkele verkoudheid gehad hoewel ik vroeger vaak ziek was enkel de verpakking valt wat tegen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Of het de kracht van positief denken is of het effect van deze Echinaforce weet ik niet,maar mijn beginnende verkoudheid met felle droge hoest is na 4 dagen reeds over!Ik blijf deze winter dus verder dit product met Vitamine C 45 nemen! Hugo
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als kind was ik vaak ziek, maar sinds ik echinaforce + vitamine c van A. Vogel neem bij het wisselen van de seizoenen ben ik zo goed als niet meer verkouden of grieperig! Een echte aanrader! En het is geeneens duur als je bedenkt wat er allemaal bij komt kijken als je ziek valt. Dokterskosten, medicatie, thuisblijven van je werk én vooral, je belabberd voelen... Dan weet je wel te kiezen ;-)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik doe een behandeling om de 3 maanden met problemen van zwak immuun systeem met herhaalde zonas aangezien mijn zonas worden uit elkaar geplaatst zodat ga ik regelmatig de behandeling verder die me goed doet
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals alle kuren heb je met 1 flesje pilletjes niet genoeg voor een deftige kuur, maar weet uit ervaring dat deze pilletjes als je ze voor de winter begint te nemen normaal wel helpen om beter tegen de winterkou te kunnen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  aangename smaak, gemakkelijk te gebruiken en handig om altijd mee te nemen misschien een andere verpakking, een makkelijke mee neem verpakking ipv een glazen flesje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  je weerstand tegen winterse kwaaltjes zoals verkoudheid verhoogt enorm. Sedert ik echinaforce gebruik heb ik veel minder verkoudheden. Een aanrader bij het begin van de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed en kwalitatief product, de tabletten slikken makkelijk door en hebben geen slechte smaak, het is een goede dosering, de verpakking en de bijsluiter zijn in perfecte staat en geven goede info over gebruik en over het product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aanbevolen door de apotheker: het vervangt alle multivitaminetabletten voordelig: het beschermt mij tegen verkoudheid en winterse ziekten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product al meerdere jaren, het ganse jaar door, 's morgens één tablet met een glas water en heb weinig tot geen last van verkoudheden of griep. Heel tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product dat we al jaren kennen en gebruiken. Opkomende verkoudheden worden onderdrukt, geen griep en vooral voor rokers belangrijk : met viamine C
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed produkt, wij gebruiken het alle dagen in de herfst en winter, kwestie van kleine kwaaltjes tegen te houden. indien toch een verkoudheid, 3 per dag
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen, compleet, Echinaforce + vitamine C lijkt het hele gezin goed beschermd te hebben vorige winter dus..... we zijn dit jaar terug om de kou het hoofd te bieden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik dit product dagelijks inneem in het najaar en tijdens de winter, heb ik veel minder last van verkoudheden, en als ik al eens verkouden ben, is het minder erg en gaat het vlugger beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed en degelijk product, al volstaat 1 pil bij mij niet. Daarom neem ik er twee in, 's morgens en 's avonds, hetgeen doorgaans wel genoeg is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als crohnpatiente heb ik veel baat bij het nemen van echinaforce+ natuurlijke vitamine C. Mijn weerstand is veel beter. Als verschillende andere producten geprobeerd. Voor mij is dit het beste.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echinaforce als preventie is zeker aan te raden. Maar al diverse malen in de praktijk gemerkt dat bij het verwaarlozen van een verkoudheid een hogere dosis Echinaforce heel wat vervelende ongemakken bespaart. De combinatie met Vit C bevalt me zeer goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  help goed om de weerstand te verhogen,ik neem het eigenlijk het hele jaar door in maar zeker in de wintermaanden,je moet er maar 1 per dag innemen,goed produkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje en ik nemen dit dagelijks om onze weerstand te verhogen en met dit Belgisch weertje nemen we dit het hele jaar door. Dit doe ikzelf al verscheidene jaren.

A.Vogel Echinaforce + Vitamine C kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce + Vitamine C van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules