€ 7,45
€ 6,33
(€ 31,65 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,12)

Omschrijving van A.Vogel Cinuforce Neusspray

A.Vogel Cinuforce Neusspray van A.Vogel is een product dat wordt toegepast bij bijholteontsteking, voorhoofdsholteontsteking en neusverkoudheid.
De ingrediënten hebben elk een specifieke werking op de symptomen van bijholteontsteking.

Cinuforce laat het neusslijmvlies slinken en maakt de doorgang naar de holtes vrij. Het verbetert de functie van de trilharen waardoor bacteriën effectief kunnen worden afgevoerd. De ontsteking verdwijnt, de hoofdpijn neemt snel af en de neus komt weer vrij. Cinuforce kan, indien nodig, langdurig gebruikt worden.

Indicatie

 • neusverkoudheid
 • bijholteontsteking,
 • voorhoofdsholteontsteking

Gebruik van A.Vogel Cinuforce Neusspray

3 tot 5 keer daags 1 tot 2 keer sprayen in elk neusgat. Voor gebruik schudden en dopje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon recht houden. De aangegeven dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde voeding. Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Cinuforce Neusspray

Cinnabaris D8 20%, Hydrastis canadensis D6 20%, Kalium bichromicum D6 20%, Lemna minor D4 20%, Luffa operculata D6 20%. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn Natriumchloride, Water, Dinatriumwaterstoffosfaat en Natriumdiwaterstoffosfaat.
A.Vogel Cinuforce Neusspray 20 ml
€ 7,45
€ 6,33
(€ 31,65 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel cinuforce neusspray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed middel . Na één week waren de sinussen goed genezen, ik heb daarna nog een week verder genomen.Zeker aan te bevelen! gemakkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende natuurlijke neusspray van Dr Vogel. Helpt mij bij mijn chronische sinusitis. Geeft mij geen bijwerkingen en gebruik het al jaren. Topproduct.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede spray, kan vooral langdurig gebruikt worden. Maakt de neus terug vrij maar lijkt niet echt verzachtend te werken. Perfect wanneer andere sprays de neus irriteren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb veel last van een verstopte neus, vrij hinderlijk, cinufore ontstopt en geeft een goed gevoel en geeft geen bijwerkingen en ook gebruik ik het om eens te kunnen afwisselen met de gewone medicatie.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vogel's Cinuforce Nasal Spray is een uitstekend product dat vooral 's nachts neusholtes vrijmaakt. Het is echter het beste om het te gebruiken voordat de neus geblokkeerd is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt bij verstopte neus. Natuurlijk product van A. Vogel dat de neus vrijmaakt, vlotter helpt ademen, de slijmvliezen niet irriteert en veilig is in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn kinderjaren e daarna ook tijdens mijn jeugd, maar ook nu nog heb ik regelmatig last van mijn sinussen. Dit uit zich steeds in een neusverstopping, maar vooral in heel veel ondraaglijke hoofdpijn. De cinuforce neusdruppels van Dr Vogel voor de sinussen maken een einde aan al die lastige kwalen. Ze verlichten onmiddellijk de hoofdpijn en maken zeer snel de neus vrij. Topproduct
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfecte transactie, snelheid, in overeenstemming met de bestelling. Zeer zeer effectief product Altijd op voorraad hebben voor de winter. Aanbevolen. Dank u wel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb vaak last van sinusitis, maar door deze spray eenmaal of meer per dag te gebruiken, heb ik er minder vaak last van. Het fijne aan dit product is dat je het zoveel mag gebruiken als je wil en het niet schadelijk is. Ik koop het zeker opnieuw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze neusspray heel regelmatig ; je mag hem blijven gebruiken zonder schadelijke bijwerkingen ; hij tast de neusslijmvliezen niet aan. Ben er heel tevreden over !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cinuforce neusspray is ideaal sinusitis ! Geneest echt ! Eventueel in combinatie met de tabletten van Cinuforce! jammer genoeg kennen veel apothekers het verschil niet tss de menthol en de klassieke! Menthol geneest niet maar maakt enkel de neus vrij!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Cinuforce Spray lost zware problemen met de sinussen niet op, maar bij regelmatig gebruik werkt het voor mij wel preventief. Het bestaat uit een aantal verzachtende oliën.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De neusspray die echt helpt. Je kunt de neusspray bijna onbeperkt gebruiken. Tussendoor met zeezout een stoombad nemen is aan te bevelen. Jammer dat er geen zeezout in zit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De neusspray Cinuforce van A. Vogel verlicht de symptomen van een neusverkoudheid. Ik had zelfs het gevoel dat het produkt genezend werkt. De wetenschap dat het niet schadelijk is voor de slijmvliezen is natuurlijk geruststellend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze apotheker heeft me dit aangeraden. Vooral voor mijn peutertje een effectief, maar zacht middel tegen verstopte neus. Hij vindt het totaal niet erg dat er nu in zijn neus gepoten wordt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed produkt, helpt evengoed als de neusspray van octrivine, rhinospray, enz. Het is doeltreffend voor mensen die dikwijls last hebben van een verstopte neus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Brengt zeker verlichting bij een verstopte neus, waar ik veel last van heb. Veel van die neussprays geven je een zwaar gevoel in het hoofd alsook een verslavend effect. Deze spray van Dr. Vogel is 100 % natuurlijk en bijgevolg mag je die altijd gebruiken. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  MIJN MAN IS ER CONTENT VAN DE PIJN IN ZIJN HOOFD IS MINDER HAD VEEL LAST VAN HOOFDPIJN GAAT HET NOG EVEN VERDER TESTEN ALS HET GOED IS KOOP HIJ HET NOG
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de neusspray heb ik gebruikt zoals een medicijn dat de dokter zou voorschrijven en het werkt evengoed bij de neusverkoudheid van mijn kinderen (en mezelf)!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze neusspray is voor mij zeer doeltreffend.Sinds ik deze gebruik breekt mijn verkoudheid zeer zelden door en heb ik geen last meer van opstoten van sinusitis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De neusspray werkt snel en verlicht de verstopte neus heel snel. Ik kan terug vrijer ademen en de heerlijke geuren opsnuiven. Het is een echte aanrader voor iedereen.

A.Vogel Cinuforce Neusspray kopen

Je kan A.Vogel Cinuforce Neusspray van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Cinuforce of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Oplossingen