€ 7,45
€ 5,89
(€ 29,45 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,56)
Promotie 21% korting

Omschrijving van A.Vogel Cinuforce Neusspray

A.Vogel Cinuforce Neusspray van A.Vogel is een product dat wordt toegepast bij bijholteontsteking, voorhoofdsholteontsteking en neusverkoudheid.
De ingrediënten hebben elk een specifieke werking op de symptomen van bijholteontsteking.

Cinuforce laat het neusslijmvlies slinken en maakt de doorgang naar de holtes vrij. Het verbetert de functie van de trilharen waardoor bacteriën effectief kunnen worden afgevoerd. De ontsteking verdwijnt, de hoofdpijn neemt snel af en de neus komt weer vrij. Cinuforce kan, indien nodig, langdurig gebruikt worden.

Indicatie

 • neusverkoudheid
 • bijholteontsteking,
 • voorhoofdsholteontsteking

Gebruik van A.Vogel Cinuforce Neusspray

3 tot 5 keer daags 1 tot 2 keer sprayen in elk neusgat. Voor gebruik schudden en dopje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon recht houden. De aangegeven dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde voeding. Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Cinuforce Neusspray

Cinnabaris D8 20%, Hydrastis canadensis D6 20%, Kalium bichromicum D6 20%, Lemna minor D4 20%, Luffa operculata D6 20%. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn Natriumchloride, Water, Dinatriumwaterstoffosfaat en Natriumdiwaterstoffosfaat.
€ 7,45
€ 5,89
(€ 29,45 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Cinuforce Neusspray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Werkt snel

  Gebruikt op het werk waar ik steeds last kreeg van verstopte en/of geïrriteerde sinussen. Na een korte periode Cinuforce gebruikt te hebben was ik van het probleem verlost. Hopelijk komt het niet terug.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  verlichting

  ik heb regelmatig last van ontsteking der sinussen en deze neusspray is heel doeltreffend om de ontstekingen tegen te gaan, ik spuit 3 maal per dag 2 maal in de neus

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goede neusspray

  Het gaat hier om een homeopathische spray die redelijk goed werkt. De spray help degelijk tegen verstopte neus en verkoudheid. Is ook goed als je neusvlies ontstoken is.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Cinuforce Neusspray kopen

Je kan A.Vogel Cinuforce Neusspray van het merk A.Vogel , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Cinuforce of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Oplossingen