€ 7,69
€ 5,84
(€ 29,20 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 1,85)
Promotie 24% korting

Omschrijving van A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol

Cinuforce van A.Vogel is een neusspray die wordt toegepast bij neusverkoudheid, verstopte neus, bijholteproblemen en voorhoofdsholteproblemen. Cinuforce neusspray laat het neusslijmvlies slinken en maakt de doorgang naar de holtes vrij. Het verbetert de functie van de trilharen waardoor vreemde micro organismen effectief kunnen worden afgevoerd en het probleem verdwijnt: het drukkende gevoel in het hoofd neemt snel af en de neus komt weer vrij. Cinuforce kan, indien nodig, langdurig gebruikt worden.

Indicatie

 • Bij bijholteproblemen (ook ter voorkoming van) en verstopte neus
 • Voor een vrije ademhaling door de neus
 • Ontzwellende werking in de neus
 • Zacht voor het neusslijmvlies
 • Langdurig te gebruiken  
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol

3 tot 5 keer daags 1 tot 2 keer sprayen in elk neusgat. Voor gebruik schudden en dopje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon recht houden. De aangegeven dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde voeding. Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol

Fysiologisch zout-oplossing (zuiver water, natriumchloride (NaCl), dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natriumdiwaterstoffosfaat-2H2O), Sorbitol (vochtvasthoudende stof), PEG-40 gehydrogeneerde castorolie (emulgator), Eucalyptus globulus (eucalyptusolie 0,026%), Mentha piperita (pepermuntolie 0,026%), Chamomilla recutita (echte kamilleolie 0,01%).

€ 7,69
€ 5,84
(€ 29,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  neusspray

  super goed doeltreffend neus is helemaal open ganze nacht super geslapen 1xsprayen aan beide kanten en je slaapt als een roos

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  A.Vogel cinuforce neusspray +menthol 20 ml

  Doeltreffende verruiming van de ademhaling. Niet irriterend in de neus. Gebruik dit product in de winter reeds geruime tijd, met tussenpauzen, met goede ervaring en tot grote voldoening.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Natuurlijk en Goed

  Deze neusspray is een goed alternatief voor agressieve en ongezonde neussprays. Het voelt fris aan met de menthol en opent zo je luchtwegen. Je kan het gebruiken zonder het gevoel te hebben dat je verslaafd wordt aan de spray. De producten van dokter vogel zijn niet enkel natuurlijk maar werken ook echt. Aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol kopen

Je kan A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol van het merk A.Vogel , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Cinuforce of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Oplossingen