€ 6,49
€ 5,13
(€ 2,57 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 1,36)
Promotie 21% korting

Omschrijving van A.Vogel Bambu

A.Vogel Bambu is een 100% natuurlijke koffievervanger gemaakt van chichorei, Turkse vijgen, tarwe, gemoute gerst en Griekse eikels. Een lekker en gezond kopje koffie voor elk moment dus. U kunt A.Vogel Bambu met een gerust hart voor het slapen gaan drinken. Doordat het geen cafeïne bevat, beïnvloedt deze koffie de slaap namelijk niet.

Indicatie

 • 100% natuurlijke koffievervanger
 • Zonder cafeïne  
 • Lekker en gezond, ook als tussendoortje

Gebruik van A.Vogel Bambu

Bereiding:
Los een theelepel Bambu op in heet water. Tip: Bambu is ook lekker met hete melk. Los een theelepel Bambu op in één deel heet water en twee delen hete melk.

Ingrediënten A.Vogel Bambu

Cichorei, vijgen, tarwe, gemoute gerst en eikels van/afkomstig uit gecontroleerde biologische teelten.
Voedingswaarde per 100 g.
Energie 1340 kJ
Eiwit 3,5 g.
Koolhydraten 75,3 g.
Vetten

€ 6,49
€ 5,13
(€ 2,57 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Bambu

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bambu koffie Dr. Vogel

  Bambu koffie is een alternatief voor gewone koffie, maar is veel gezonder, smaakt lekker en je wordt er niet door opgejaagd. Je kunt de koffie op elk moment van de dag drinken, ook 's avonds. De koffie beïnvloedt je slaap niet, hij bevat geen cafeïne. De koffie is ook heel praktisch in gebruik: enkel wat kokend water erop gieten...en klaar! Alle ingrediënten (cichorei, tarwe, vijgen, gerst en eikels) zijn van gecontroleerde biologische teelt. Een echte aanrader!!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  nr: 1

  Deze koffievervanger is zeer goed als ge last hebt van de gewone koffie. Het heeft een aangename smaak en is vlug gemaakt en gemakkelijk te dozeren naar smaak.Zowel met warm water,als met warme melk is het lekker.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  A. Vogel Bambu

  Dit is een perfecte koffievervanger : ik drink deze 's morgens om minder zenuwachtig te zijn, bij koffie is dat wel het geval en begin je gauw te zweten. Ook 's avonds kan je deze zonder problemen drinken en houdt Bambu je niet uit je slaap

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Bambu kopen

Je kan A.Vogel Bambu van het merk A.Vogel , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Specifieke Dieetvoeding of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij