A.Vogel Allisan 60 dragees

€ 10,99
€ 8,68
Bespaar 21% (€ 2,31)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van A.Vogel Allisan

Allisan van A.Vogel is een sterk geconcentreerd en gestandaardiseerd knoflookpreparaat dat geen knoflookgeur achterlaat. Het is goed voor de lichaamsdruk en heeft een positieve invloed op de cholesterol. Twee dragees per dag zijn voldoende om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 4000 mg te bereiken. 

Indicatie

 • Goed voor de lichaamsmotor en interne kanalen
 • Gunstig voor de lichaamsdruk
 • Voor een evenwichtige cholesterol
 • Geen knoflookgeur  
 • Extra krachtige dosering 

Gebruik van A.Vogel Allisan

's Morgens en 's avonds 1 dragee voor de maaltijd met wat water innemen.

Ingrediënten A.Vogel Allisan

Knoflookextract 31,7%; vulstof (lactose (melk), microkristallijne cellulose); knoflookpoeder 6,1%; verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); stearinezuur; palmitinezuur; glansmiddel (magnesiumstearaat). Coating (saccharose, talk,calciumcarbonaat, acrylates coplymeer, acacia,
titaniumdioxide, triethylcitraat, tragacanth, bijenwas, carnaubawas).

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
A.Vogel Allisan 60 dragees
€ 10,99
€ 8,68

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel allisan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Meermaals reeds andere producten uitgeprobeerd die echter niet gaven wat beloofd of aangegeven werd. de voorziene dosissen moeten wel gerespecteerd worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dure pillen die heel goed voor het haar zouden moeten zijn. Je merkt de werking echter pas na een 2-tal maanden, dus het verzoek tot reviewen kwam iets te snel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst voor cholesterol op voorschrift van dr medicatie met teveel nevenwerking en dan bij eigen apotheek deze van A.Vogel beginnenen nemen en hierbij geen nevenwerkingen en als doosje dat nu bezig ben op is ga ik deze bij farmaline bestellen ! Sinds bij farmaline bestel ziet mijn eigen apotheek me minder en minder bij hun ! Farmaline is altijd iets goedkoper maar vooral ze geven heel goede raad en de service is geweldig !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Allisan: van sommige voedingssupplementen merk je vrij snel dat ze werken, van Allisan bekijk je dat best op langere termijn, maar ik voel mij er goed bij. In ieder geval geen nadelen of bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik elke ochtend een dragee. Ik voel mij prima. Het doet mij goed.mijn bloeddruk en cholosterol is op peil. De andere medicijnen zijn mogelijk overbodig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een gezond product , makkelijk in te nemen zonder die vervelende geuren die je hebt bij het gebruik van verse lookbollen. goede regelaar van de bloeddruk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al enkele jaren Allisan in tegen een hoge cholesterol maar het is ook heel goed voor een hoge bloeddruk ik ben heel tevreden over Allisan en raad het iedereen aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed bij langdurig gebruik. Ik gebruik het reeds enkele maanden, goed voor diegenen die niet veel thee kunnen drinken(want solidago bestaat ook in theevorm)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Knoflook de nr. 1 van de kruiden- en plantengeneeskunde ! Zeker tijdens feestdagen innemen! Je eet meer ongezondere dingen (room,pralinekes..) Doet ook je bloeddruk verlagen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product nu een maand, geen darmproblemen meer. Innemen voor het eten is dit zeer goed te verdragen. Cholesterol na 30 dagen, met 15% naar beneden, volgens bloedstaal.

A.Vogel Allisan kopen

Je kan A.Vogel Allisan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Hart & Bloedvaten
50+ > Cholesterol
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules