A.Vogel Aciforce 21 g Zakjes

€ 9,99
€ 8,49
Bespaar 15% (€ 1,50)
Op voorraad

Omschrijving van A.Vogel Aciforce

Aciforce
Bacteriën die van nature in de darm voorkomen
Aciforce van A.Vogel is een product dat valt onder de zogenaamde voedingssupplementen. Dit is een supplement dat voor de mens nuttige micro-organismen bevat. De drie miljard actieve micro-organismen die Aciforce per dosering bevat,vullen je darmflora aan. Bijvoorbeeld na het volgen van een antibioticakuur.

Indicatie

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
 • Drie miljard actieve bacteriën per dosering
 • Dit voedingssupplement kan genomen worden na een antibioticakuur
 • Ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar in een aangepaste dosering

Gebruik van A.Vogel Aciforce

Aciforce is bedoeld voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld zijn na een antibioticakuur, na het gebruik van laxeermiddelen, in periodes van stress of bij een verkeerde manier van eten (hap-slik-weg methode). We raden een kuur aan van 7 dagen (doosje volledig uitnemen)

Ook voor de darmpjes van kinderen
Aciforce is ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Enkel de dosering is dan wat anders. We adviseren u om uw kind een half uur voor de eerste maaltijd een half zakje Aciforce te geven (opgelost in water).

1 zakje granulaat (= 3 gram) per dag.
In water oplossen en ruim voor de maaltijd innemen.
Indien noodzakelijk kan Aciforce van A. Vogel langdurig worden toegepast.

Ingrediënten A.Vogel Aciforce

Vulmiddel: gehydrolyseerd maïszetmeel (Zea mays L.), bacteriestammen (Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis 0-869, Enterococcus faecium, Bifidobacterium bifidum) 0,204 g, extract van iep (Ulmus fulva) 0,069 g, verdikkingsmiddel: microkristallijne cellulose E460, enzym: amylase.

Waarschuwing

Niet samen met antibiotica gebruiken. Verder kan Aciforce van Dr A. Vogel zonder bezwaar gelijktijdig met geneesmiddelen worden gecombineerd.

A.Vogel Aciforce 21 g Zakjes
€ 9,99
€ 8,49

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel aciforce

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben bijna geen last meer van mijn darmen en stoelgang. Geen opgeblazen gevoel, geen bloedingen.ik ben heel blij met dit product. ik gebruik 2 tot 3 weken en stop ik een maandje en dan gebruik ik weer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend middel om na een operatie (en de benodigde antibiotica) de darmflora te herstellen. Makkelijk innemen op de nuchtere maag enige tijd voor het ontbijt. Gelukkig zonder smaak. 1 verpakking(7 zakjes) voldeed voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nalangdurig gebruik van laxerende middelen had ik problemen met de stoelgang.Na gebruik van Aciforce voor 7 dagen waren de problemen verdwenen.Ik kan Aciforce aanbevelen aan diegene met dezelfde problemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een antibioticakuur heb ik beslist Aciforce te nemen voor het verbeteren van mijn darmflora,ik heb terug een normale stoelgang en zou het zeker iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het produkt is gemakkelijk in te nemen. En dat je slechts 1 zakje / dag hoeft in te nemen is een voordeel, en wordt het niet vergeten. En resultaat is ok.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product ! In de eerste week voelde ik al een grote verbetering. Ik kan nu na de maaltijd rustig blijven zitten in plaats van naar het toilet te moeten gaan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vogel Aciforce helpt goed om na een antibioticakuur je darmflora te herstellen. Je voelt echt dat je maag en darmen tot rust komen. Alleen de smaak is wel erg vies. Verder vind ik dit product wel erg duur in gebruik. Er zijn goedkopere alternatieven met dezelfde en meer bacteriestammen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren van sukkelen met een "prikkelbare darm" had ik na één week al een grote verbetering,na twee weken kon ik ook weer fruit eten,dus ik doe zeker verder zoals aangeraden een maand.

A.Vogel Aciforce kopen

Je kan A.Vogel Aciforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Constipatie
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Diarree
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Verstoorde Darmflora